anonim
351 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
5.14.199.122
Zelenski cere garantii de securitate si singurele ,,garantii de securitate ” in fata dezintegrarii e blocarea unei intelegeri secrete intre Romania si NATO pe Buceac in fata avansului armatei ruse pe litoralul Marii Negre . Zelenski e constient ca orice teritoriu pierdut in lupta ramane pierdut definitiv si anexat de Federatia Rusa si asa vrea sa ramana cu Odesa si cu Buceacul pentru ca altfel il linseaza ucrainienii si se prabuseste toata creatia Noului Israel in Ucraina.
NATO si UE au planificat intrarea Romaniei in incapacitate de plata tocmai pentru a nu intra in Buceac si pentru asa toate guvernele din pandemie au dus restrictiile la extrem tocmai pentru a falimenta Romania si pentru a ne imprumuta pana la un grad de indatorare mai mare de 50%… Numai ca ,,socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele de la targ” si asa NATO a constatat ca Federatia Rusa nu mai tine cont de nici o diplomatie si anexeaza tot ce vede si tot ce ocupa(elibereaza) de sub stapanirea haholilor….Pentru asa ceva actorul nebun Zelenski a luat-o razna cu desavarsire si incepe sa ceara tribut in bani si in arme asa cum cerea imperiul otoman natiunilor subjugate dar si garantii de securitate in care Romania sa semneze o noua renuntare definitiva la Buceac.
Zelenski stie bine ca estul e pierdut si o renastere economica a Ucrainei nu poate exista decat daca Romania si Portul Constanta sunt bombardate de aviatia rusa . Pentru asa ceva evreul nazist Zelenski cu un miliard de euro a cumparat toate trusturile media din Romania pentru campaniile lacrimogene pro-ucrainiene. Media din Romania alcatuita din Antena 3 si Romania TV si-au dat mana intr-un cartel mediatic cu B1 TV si cu Realitatea TV sub auspiciile agenturii ucrainiene condusa de evreul ucrainian Eugen Tomac si de catre evreul nazist Traian Basescu pe bani grei de la Kiev pentru distrugerea Romaniei intr-un razboi impotriva Rusiei si pentru distrugerea Portului Constanta . Numai ca au intrat in actiune contrainformatiile secrete romanesti si asa Traian Basescu s-a trezit evacuat din viloul de milioane de euro, Elena Udrea a intrat in puscarie si printul Paul de Romania a fost arestat in Paris.
https://www.capital.ro/razboiul-se-termina-zelenski-a-spus-clar-pana-cand-trebuie-sa-se-incheie-conflictul.html