anonim
466 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
5.14.199.239

 

 

Fiecare vine cu algoritmul lui si foloseste un algoritm pentru care generalii rusi prezentati in presa nu sunt decat niste marionete prezentate multimii . Un algoriitm nu poate sa infranga inteligenta umana si asa ceva se vede clar in disperarea europenilor si americanilor de a le furniza cat mai mult armament ucrainienilor pentru ca prabusirea e inevitabila.
Armata rusa si presa rusa evita cat se poate sa prezinte cifra reala de militari ucrainieni omorati pentru ca asa ceva ar soca intreaga lume. Armata ucrainiana e macelarita la propiu si daca cifrele reale s-ar face public ar iesi proteste in toata Rusia. Rusii se lupta cu ucrainienii dar ucrainienii sunt vazuti ca verii lor si nici un general rus nu are interesul sa fie privit ca macelar de ucrainieni.
Rusia il protejeaza pe Zelenski tot asa cum Dej l-a protejat pe Tito. In anii 50 in Securitate s-a dat o circulara verbala intre sefii Securitatii in care s-a interzis lichidarea lui Tito pentru evitarea declansarii razboiului . Tatal meu ca sef in Securitate reusise sa se infiltreze in guvernul lui Tito si circulara a venit tocmai cand se pregatea si avea in vedere lichidarea lui Tito. Pentru asa ceva toate deciziile presedintelui Dej au fost luate pe rapoartele acestei cartite din guvernul lui Tito in timp real pentru care avea si o vorba:
,,Ce vorbea Tito de dimineata ajungea seara pe biroul preseditelui Dej ….”
Tito era monitorizat si manipulat de directiile militare romanesti in operatiuni psihologice. Am avut ocazia sa ascult de la tatal meu o dizertatie pe operatiuni psihologice si de psihologie aplicata in astfel de operatiuni…. si stiu ce spun.
Zelenski e protejat de GRU indiferent de furiile lui Putin si au avut si au si in continuare nenumarate posibilitati de al elimina. Zelenski s-a plimbat pe linia frontului si nu a fost eliminat de armata rusa si nici de trupele de merenari Wagner. De ce ? Pentru ca nu au vrut sa-l elimine… Daca vroiau sa-l captureze nu era nici o problema pentru ei si asa zisele incercari de a-l ,,captura” nu au fost decat incercari de a masca protectia pentru ca regimul Zelenski e cel mai mare inamic al ucrainienilor. Ucraina a interzis minoritatile , aresteaza preoti si au declansat un jijad impotriva tuturor minoritatilor sub conducerea lui Zelenski. Zelenski aplica nazismul in timp real. Ce mai vreti? Regimul Zelenski e justificare pentru anexari de teritorii…. Putin nici nu are nevoie sa prezinte probe ca sa dovedeasca ca Ucraina e un stat criminal pentru ca e plin internetul de crimele ucrainienilor…. in anii 50 tatal meu ca sef in Securitate desfasura operatiuni de strangeri de date pe executii de romani in caz de razboi ca sa fie folosite de presedintele Dej in cazul pierderii Banatului . Astazi rusii nici nu au nevoie sa desfasoare operatiuni de strangeri de date pe executii si crime de razboi in care rusii sunt omorati de ucrainieni. Sunt pe tot internetul….