Zeci de milioane de victime de pe urma unui vaccin

2019-03-14T11:28:33+02:0014 martie 2019|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

RUGĂM RĂSPÂNDIȚI:

Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER în 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLĂ”

Aceasta nu este teoria conspiratiei. Este adevarul, doar ca nu este spus de mass-media. Totul a inceput cand, din 21 ianuarie până în 4 iunie 1918, un vaccin experimental de meningită bacteriană, cultivat pe cai, de către Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale din New York, a fost injectat în soldații de la Fort Riley. Reamintim ca Institutul este locul unde s-a născut industria farmaceutică modernă. Institutul a pionierat multe dintre abordările pe care industria farmaceutică le utilizează astăzi, inclusiv prepararea serurilor de vaccin. Asadar, asa zisa “gripa spaniola” a fost de fapt o pandemie bacteriana creata de Rockefeller. Autorii excelentelor materiale traduse mai jos, considera ca cei cu experimentul n-au vrut sa faca rau, doar ca a iesit rau. Ipoteza noastra este insa ca a fost un act voit. Cititi va rugam si Nota Ortodoxinfo de la final.

Cum s-a răspândit atât de rapid ”gripa spaniolă”?

Există un element al unei furtuni perfecte, în modul în care se răspândesc bacteriile lui Gates. Primul război mondial s-a încheiat la numai 10 luni după primele injecții. Din nefericire pentru cei 50-100 de milioane care au murit, acei soldați injectați cu bacterii cultivate pe cai s-au mișcat repede în aceste 10 luni.

Un articol din 2008 pe site-ul CDC descrie modul în care soldații bolnavi din războiul mondial ar fi putut transmite bacteriile la alții, devenind ”adulți-nor” (purtători, gazdă).

În cele din urmă, pentru perioade scurte și în grade diferite, gazdele afectate au devenit ”adulți-nor”, care au crescut aerosolizarea coloniilor bacteriene, în special pneumococci, streptococi hemolitici, H. influenzae și S. aureus

Timp de câteva zile, în timpul epidemiilor locale – în special în locațiile aglomerate, cum ar fi spitalele, taberele militare, navele de trupe și minele (și tranșele) – unele persoane au fost sensibile imunologic, infectate sau s-au recuperat din infecții cu virus gripal.

Persoanele cu infecții active și-au aerosolizat bacteriile care le colonizau nasul și gâtul, în timp ce alții – adesea, din aceleași ”spații de respirație” – au fost profund sensibili la invazia și diseminarea rapidă în plămânii lor a propriilor bacterii colonizatoare sau ale altora. (1)

De trei ori în raportul său cu privire la experimentul vaccinal de la Fort Riley, dr. Gates afirmă că unii soldați au avut o ”reacție severă” indicând ”o susceptibilitate individuală neobișnuită la vaccin”.

În timp ce vaccinul i-a făcut pe mulți bolnavi, i-a ucis doar pe cei care erau susceptibili la acest lucru. Cei care s-au îmbolnăvit și au supraviețuit, au devenit ”adulți-nor” (purtători), care au răspândit bacteriile la alții, ceea ce a creat mai mulți ”adulți-nor”, răspândindu-se astfel în alte locuri, unde a ucis susceptibilii, repetând ciclul până când nu mai erau condiții de război și nu mai existau milioane de soldați să se experimenteze.

Scorul deceselor în trupele americane a fost enorm și este bine documentat. Dr. Carol Byerly descrie modul în care ”gripa” a călătorit ca un foc sălbatic, prin intermediul armatei americane. (puneți ”bacterii”, în locul termenilor ”gripă” sau ”virus”, ai dr. Byerly):

”… Paisprezece dintre cele mai mari tabere de antrenament au raportat focare de gripă în martie, aprilie sau mai, iar unele dintre trupele infectate au purtat virusul cu ei, la bordul navelor, în Franța …

În timp ce soldații din tranșee s-au îmbolnăvit, militarii i-au evacuat din liniile frontale și i-au înlocuit cu bărbați sănătoși.

Acest proces a adus continuu virusul în contact cu noi gazde – tineri, soldați sănătoși, în care s-ar putea adapta, reproduce și deveni extrem de virulenți, fără pericol de epuizare.

… Înainte de interzicerea oricărei interdicții de călătorie, un contingent de trupe de înlocuire a plecat din Camp Devens (în afara orașului Boston) pentru Camp Upton, Long Island, punctul de debarcare al Armatei pentru Franța și a adus gripa cu ei.

Oficiali medicali de la Upton au declarat că a apărut ‘brusc’ pe 13 septembrie 1918, cu 38 de internări în spital, urmate de 86 a doua zi și 193 de următoarea.

Internările în spital au atins maximul de 483 pe 4 octombrie, iar timp de 40 de zile Camp Upton a trimis 6.131 de bărbați la spital, pentru gripă. Unii au dezvoltat pneumonie atât de repede, încât medicii i-au diagnosticat observând pur și simplu pacientul, mai degrabă decât ascultându-le plămânii … ” (7)

Statele Unite nu au fost singura țară în posesia vaccinului bacterian experimental al Institutului Rockefeller.

Un raport din 1919 al Institutului afirmă: ”Ar trebui să se facă referire la faptul că, înainte ca Statele Unite să intre în război (în aprilie 1917), Institutul a reluat pregătirea serului antimeningococic, pentru a satisface cererile Angliei, Franței, Belgiei, Italiei și a altor țări.”

Același raport afirmă: ”Pentru a răspunde cererii brusc crescute de seruri curative elaborate la Institut, a fost construit rapid un grajd special pentru cai …” (8)

Un ser experimental antimeningococic realizat pe cai și injectat în soldați care intrau în condițiile de trai înghesuit și nesanitar de război … ce ar putea merge prost?

Este serul bacterian făcut pe cai, de la Institutul Rockefeller, care a fost injectat în soldați americani și distribuit în numeroase alte țări, responsabil de uciderea a 50-100 de milioane de persoane prin infecții pulmonare bacteriene, în 1918-19?

Institutul spune că a distribuit serul bacterian în Anglia, Franța, Belgia, Italia și în alte țări în timpul primului război mondial. Nu se știe suficient cum aceste țări au experimentat pe soldații lor.

Sper că cercetătorii independenți vor examina sincer aceste întrebări.

Drumul spre iad este pavat cu intenții bune

Nu cred că cineva implicat în aceste experimente vaccinale încearca să facă rău cuiva.

Unii vor vedea numele de Rockefeller și vor țipa ”Iluminati!”. Sau ”triați turma!”

Nu cred că asta s-a întâmplat.

Cred că vanitatea medicală obișnuită este cea responsabilă – doctorii ”se joacă de-a Dumnezeu”, gândindu-se că pot îmblânzi natura, fără a crea probleme neprevăzute.

Despre mândria medicală, nu cred că situația s-a schimbat semnificativ în ultimii 100 de ani.

Ce urmează acum?

Industria vaccinurilor caută mereu subiecți umani de test. Aceștia obțin cele mai mari succese, atunci când sunt capabili să găsească populații care nu sunt în măsură să refuze.

Soldați (9), sugari, persoane cu handicap, prizonieri, cei din țările în curs de dezvoltare – oricine nu este în măsură să refuze.

Vaccinarea pe populații vulnerabile nu este o problemă a trecutului. Urmăriți acest clip video al Dr. Stanley Plotkin, unde descrie utilizarea de vaccinuri experimentale pe orfani, retardați mintal, deținuți și pe cei aflați sub dominație colonială.

Declarația a fost în ianuarie 2018. Vanitatea comunității medicale este la fel sau mai rea acum, decât a fost acum 100 de ani.

Urmăriți cum dr. Plotkin admite, scriind:

Intrebarea este dacă trebuie să facem experimente pe adulți pe deplin funcționali și pe copiii care au potențial de contribuție la societate sau să se efectueze studii inițiale la copii și adulți care sunt sub forma umană, dar nu ca potențial social”.

 

Urmăriți, vă rog, și oribilul videoclip (10):

În parte, deoarece comunitatea globală este conștientă de infatuarea medicală și este conștientă de proasta înregistrare a eticii medicale, Declarația Universală a Bioeticii şi Drepturilor Omului a elaborat standarde internaționale privind dreptul la consimțământ, în cunoștință de cauză, privind procedurile medicale preventive, cum ar fi vaccinarea.

Comunitatea internațională este conștientă de faptul că industria farmaceutică face greșeli și este mereu în căutarea subiecților de test uman. Declarația afirmă că indivizii au dreptul uman să consimtă la orice intervenție medicală preventivă, cum ar fi vaccinarea.

Articolul 3 – Demnitatea umană și drepturile omului

 1. Demnitatea umană, drepturile omului și libertățile fundamentale trebuie respectate pe deplin.

 2. Interesele și bunăstarea individului ar trebui să aibă prioritate față de interesul exclusiv al științei sau al societății.

Articolul 6 – Consimțământul

 1. Orice intervenție medicală preventivă, diagnostică și terapeutică se efectuează numai cu acordul prealabil, liber și în cunoștință de cauză al persoanei în cauză, pe baza unor informații adecvate.

Consimțământul ar trebui, dacă este cazul, să fie expres și poate fi retras de către persoana în cauză, în orice moment și din orice motiv, fără dezavantaj sau prejudecăți. (11)

Apa curată, salubritatea, toalete la care se trage apa, alimente refrigerate și diete sănătoase – acestea au făcut încă și mai multe pentru a proteja omenirea de bolile infecțioase, decât orice program de vaccinare.

Doctorii și industria vaccinurilor și-au arogat meritele care aparțin, în mod legal, constructorilor subteranelor urbane, instalatorilor, electricienilor, inginerilor și proiectanților orașelor.

Din aceste motive, factorii de decizie de la toate nivelurile de guvernare ar trebui să protejeze drepturile omului și libertățile individuale ale indivizilor, de a refuza programele de vaccinare, prin dispense.

Infatuarea comunității medicale nu va dispărea niciodată. Factorii de decizie trebuie să știe că vaccinurile, ca toate intervențiile medicale, nu sunt infailibile.

Vaccinurile nu sunt magice. Toți avem o sensibilitate diferită față de boală. Ființele umane nu au toate aceeași măsură, potrivită tuturor.

În 1918-19, industria de vaccinuri a experimentat pe soldați, probabil cu rezultate dezastruoase.

În 2018, experimentele din industria vaccinului se desfășoară zilnic la sugari. Programul de vaccinare, așa cum este dat, nu a fost testat niciodată. Rezultatele experimentului sunt: 1 din 7 copii americani este într-o formă de educație specială și peste 50% au o formă de boală cronică. (12)

În 1918-19, nu a existat o monitorizare a siguranței, după furnizarea vaccinurilor.

În 2018, nu există practic nicio monitorizare a siguranței, după furnizarea vreunui vaccin.

Cine ți-a dat exact acel vaccin antigripal la Rite Aid? Aveți numărul lor celular, al angajatului magazinului, dacă ceva nu merge bine?

În 1918-19 nu a existat nicio răspundere a producătorului, pentru vătămări sau deces cauzate de vaccinuri.

În anul 2018, producătorii de vaccinuri nu au răspundere pentru vătămări sau deces cauzate de vaccinuri, care au fost formalizate în 1986. (13)

În anii 1918-1919, nu a existat nicio investigație independentă, care să provoace povestea oficială potrivit căreia ”gripa spaniolă” a fost o boală mistică care a venit din cer. Cred că mulți dintre cei de la Institutul Rockefeller știau ce s-a întâmplat și că mulți dintre medicii care au administrat vaccinurile trupelor știau ce s-a întâmplat, dar acei oameni sunt decedați de mult timp.

În 2018, industria farmaceutică este cel mai mare donator pentru campaniile politicienilor și cel mai mare agent de publicitate, în toate formele de mass-media, astfel încât nu s-au schimbat prea multe, de peste 100 de ani.

Această poveste va fi probabil ignorată de mass-media, deoarece salariile lor sunt plătite prin publicitatea farmaceutică.

Data viitoare când auziți că cineva spune că ”vaccinurile salvează vieți”, vă rugăm să rețineți că adevărata poveste a costurilor / beneficiilor vaccinurilor este mult mai complicată decât sloganul lor de trei cuvinte. De asemenea, amintiți-vă că vaccinurile au ucis 50-100 de milioane de persoane în perioada 1918-1919. Dacă este adevărat, aceste costuri au depășit în mare măsură orice avantaj, în special având în vedere că instalatorii, electricienii, constructorii și inginerii au făcut și continuă să facă lucruri reale, care reduc mortalitatea de la boli.

Vaccinurile nu sunt magice. Drepturile omului și bioetica sunt extrem de importante. Factorii de decizie politică ar trebui să înțeleagă istoria pericolelor medicale și să protejeze drepturile omului și ale părinților, așa cum sunt descrise în Declarația Universală a Bioeticii şi a Drepturilor Omului.

Kevin Barry este președintele First Freedom, Inc. a 501.c.3. El este fost avocat federal, reprezentant la sediul ONU din New York și autorul ”Vaccine Whistleblower: Exposing Autism Research Fraud at the CDC”.

Referințe

 1. Deaths from Bacterial Pneumonia during 1918–19 Influenza Pandemic / Morțile de pneumonie bacteriană în timpul epidemiei de grip din anii 1918-19
  John F. Brundage* și G. Dennis Shanks†
  Afilierile autorilor: *Armed Forces Health Surveillance Center, Silver Spring, Maryland, USA; †Australian Army Malaria Institute, Enoggera, Queensland, Australia
  https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/14/8/07-1313_article
 2. World Health Organization: Unsafe drinking water, sanitation and waste management/ Organizația Mondială a Sănătății: Apa de băut, sanitizarea și gestiunea deșeurilor, nesigure
  http://www.who.int/sustainable-development/cities/health-risks/water-sanitation/en/
 3. J Infect Dis. 2008 Oct 1; 198(7): 962–970.
  Predominant Role of Bacterial Pneumonia as a Cause of Death in Pandemic Influenza: Implications for Pandemic Influenza Preparedness / Rolul predominant al pneumoniei bacteriene ca și cauză de deces în gripă pandemică: Implicații pentru pregătiri în vederea gripei pandemice

David M. Morens, Jeffery K. Taubenberger, și Anthony S. Fauci
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2599911/

 1. PDF of Fort Riley Study (1918) / PDF-ul Studiului Fort Riley (1918)
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf
 2. American Experience, “The First Wave”/ Experiența Americană,”Primul val”, PBS
  https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/influenza-first-wave/
 3. Mayo Clinic: Meningitis / Clinica Mayo: Meningita
  www.mayoclinic.org/diseases-conditions/meningitis/symptoms-causes/syc-20350508
 4. Public Health Rep. 2010; 125(Suppl 3): 82–91.
  The U.S. Military and the Influenza Pandemic of 1918–1919 / Armata SUA și pandemia de gripă din 1918-19
  Carol R. Byerly, PhD
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862337/
 5. Rockefeller Institute pamphlet PDF (1919) / Broșura de prezentare a Institutului Rockefeller
  https://digitalcommons.rockefeller.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1005&context=rockefeller-institute-descriptive-pamphlet
 6. Is Military Research Hazardous to Veterans’ Health? Lessons Spanning Half a Century, A Staff Report Prepared for the Committee on Veterans’ Affairs, United States Senate, December 1994 / Cercetările medicale din armată sunt periculoase pentru sănătatea veteranilor? Lecții de-a lungul a jumătate de secol, un raport al personalului, pregătit pentru Comisia pentru Problemele Veteranilor, Senatul Statelor Unite, decembrie 1994
  https://www.hsdl.org/?abstract&did=438835
 7. Dr. Stanley Plotkin: vaccine experiments on orphans, the mentally retarded, and others (January 2018) / Dr. Stanley Plotkin: experimente cu vaccinuri pe orfani, retardați mental și alți (ianuarie 2018)

https://youtu.be/yevV_slu7Dw

 1. Universal Declaration on Bioethics and Human Rights (19 October 2005) / Declarația Universală a Bioeticii şi a Drepturilor Omului (19 octombrie 2005)
  http://portal.unesco.org/en/ev.php-URL_ID=31058&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html
 2. CDC Offers New Stats On Disability Prevalence / CDC oferă statistici noi privind prevalența dizabilității
  https://www.disabilityscoop.com/2016/03/14/cdc-disability-prevalence/22034/
 3. 1986 Vaccine Injury Compensation Act / 1986 Legea privind Compensarea Vătămărilor Vaccinale
  https://worldmercuryproject.org/news/childhood-vaccine-injury-act-protect/

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top