caroline gunderode
493 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
O nouă demonstrație la inițiativa Patrioților de la Paris împotriva UE, NATO și Macron… trecută total sub tăcere de catre medii!
Autor(i)
FranțaSeara
Publicat pe 18 septembrie 2022 – 14:40
Imagine
Demonstrație Philippot
O manifestație a trecut în tăcere în presă, pentru care Prefectura nu a publicat un comunicat de presă.
Stare de nervozitate
Președintele mișcării „Les Patriotes”, Florian Philippot, a sunat alarma din nou în această sâmbătă, 17 septembrie, pentru a manifesta împotriva politicii de raționalizare a lui Emmanuel Macron și pentru a cere demiterea acestuia. Însăși existența ultimei sale demonstrații a fost negata de postul LCI la începutul lunii septembrie, susținând că este propagandă rusă. De menționat că manifestația organizată ieri din nou nu a beneficiat de nicio acoperire mediatică în presa mainstream și că, la aproape 24 de ore mai târziu, Prefectura nu a publicat un comunicat de presă.

Sub bannerul „Rezistenței”, „zeci de mii” de oameni au mărșăluit pe străzile Parisului în această sâmbătă pentru a le cere președintelui francez Emmanuel Macron și președintelui Comisiei Europene Ursula von der Leyen „să plece ” , dar și să apere „libertatea, pacea și suveranitatea” , in termenii folosiți de Florian Philippot.

„Acestea nu sunt holograme create de Putin” : politicianul și-a batut joc de LCI care la începutul lunii septembrie negase însăși existența uneia dintre demonstrațiile sale organizate pe 3 septembrie și raportate de un lanț de informații rusești.

Vezi și: „Macron, e o lovitură globalistă”: Florian Philippot trage un semnal de alarmă împotriva restricțiilor energetice

În alte mesaje postate pe Twitter, fostul europarlamentar a fost încântat să vadă o „lume fenomenală pentru [destituirea ] lui Emmanuel Macron, pace, Frexit, ieșirea din NATO,refuzarea rațiilor și administrarea pedepselor .

sursa:

https://www.francesoir.fr/politique-france/nouvelle-manifestation-l-initiative-des-patriotes-passee-sous-silence

Nouvelle manifestation à l’initiative des Patriotes à Paris contre l’UE, l’OTAN et Macron… passée sous silence
Auteur(s)
FranceSoir
Publié le 18 septembre 2022 – 14:40