. Text preluat de pe site, de la același Stan Pățitu

*

Regula de aur a bunului român: porcul nu se mănâncă de unul singur! Ci împreuna că neamurile, vecinii și prietenii! Ca și vinul !…

haida de bre, nea Nicule! Ai dat-o iar cu vegetalele. De ce evreii suferă de alțaimar, parchinson, demență și alte boli de bibilică, după care cer donații de la fraieri? Românii au trăit bine și mult, fiind omnivori, nu vegetarieni.

ai auzit de boli etno-patologice? Vezi că există o întreagă literatură pe subiect. De ce n-o studiezi, înainte de a te afirma? Și nu uita că bolile etno-patologice se înscriu în codul genetic.

lipsa de proteine animale duce la boli de bibilică. Am uitat să adaug și paranoia la sataniștii lui matale. Iar de bolnavi fizic și spiritual, nu știu zău cine a mai bolnav la minte, românul sau evreul?!

în afară de ce mîncăm mai e important și cu cine ne căsătorim, pentru că și asta produce boli etno-patologice. Semiții acceptă căsătoria între veri, nepoți cu mătuși, unchi cu nepoate, care dă rebuturi în majoritatea cazurilor. Studiează domeniul, că ai multe de învățat! Românii încă de la traci au respins acest comportament incestuos, tocmai pentru că dă rebuturi. În afară de asta e și imoral să te căsătorești cu rude de sînge apropiate. La traci era un păcat înainte de apariția creștinismului.

fiecare nație are bolile ei etno-patologice, înscrise în codul genetic, datorate alimentației, mediului în care au trăit și comportamentului social pe care l-au adoptat. E valabil pentru toate națiile de pe pămînt.

știu că pentru matale românii sînt plini de defecte, pentru că se spurcă la porc, dar mai știu și că evreii sînt putrezi de bolnavi, așa cum am arătat mai sus, atît la suflet cît și la minte, și nu uita că incestul mai produce și boli fizice biologice. Una frecventă la ei e hemofilia. Vezi casele regale din Europa!

ar fi multe de spus, pentru că există o literatură medicală foarte bogată pe subiect.

ți-am atras atenția că se cer donații pentru bolile etno-patologice ale evreilor, dar nu cer donații pentru goimul care lucrează în mină. Cînd vei auzi că se cer donații pentru silicoză și alte boli aferente mineritului, cancer din radioactivitate și altele, te rog să mă anunți și pe mine!

teoria cu cruzimea românilor, face parte din mișcarea de dezavuare și denigrare a românilor. Vezi că ai suporteri pe la Cluj, care consideră că noi românii am fost sportivi, și nimic altceva și că asta ni se trage din mentalitatea vînătorului, care era crud și războinic. Mai mult ni s-a înscris deja în codul genetic. Am produs chiar și holocaust. Mari ”doctori” în arheologie și istorie, din categoria varză a la Cluj. Dar ei confundă sportivii cu soldații. Sportivii au fost și sînt gladiatorii, care întrețin publicul, nu soldații. Soldații României au fost unii precum Mircea cel Bătrîn, Matei Basarab, Iancu de Hunedoara, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, AL.I. Cuza, etc. Lista e foarte mare, dar ”doctorii” voștri de la Cluj confundă gladiatorii cu soldații. Fără ei nu mai apucai matale să-i critici pe români și țara unde pretinzi că te-ai născut, pentru numele România ar fi fost șters de mult de pe fața pămîntului. Halal istorici și arheologi, care confundă merele cu perele, și pe deasupra ne mai fac și o radiografie genetică de pomină. Vai de capul studenților români care au picat și pică mereu pe mîna lor.

http://sareinochi.com/2012/02/…

ar mai fi și goana după bani și averi a evreilor, care și ea e tot o boală etno-patologică, care s-a înscris în codul genetic, așa că mai lasă-i pe români și vezi ce poți face să-i salvezi pe-ai tăi, dar nu le propune numai vegetale, pentru că nu ajută la creer.

nu știu zău cine sînt mai bolnavi: românii sau evreii?!

așa că las-o mai moale cu vegetalele matale! Și știi ce? Lasă-ne pe noi cu ruda și cîrnații, și butelcuța, să trăim în pace, pentru că nu am mers noi la voi, ci invers, voi ați venit la noi, că n-avem nevoie de controlul și aprecierile voastre. Vrem să trăim cum au trăit strămoșii noștri, mult, bine și sănătoși, și tot aici în Balcani unde am trăit de mii de ani, și nu ne-am înghesuit să le luăm averile și pământul altora. Vrem să trăim și să murim așa cum vrem noi, nu cum ne dictați voi, iar pe deasupra vă mai și bateți joc de noi, de istoria și limba noastră, după ce ne-ați chelit complet, și ne-ați făcut și datori pe vecie.

dai în sataniștii tăi pe ecranul de sticlă, că oricum nu-i afectează, ca să ne aburești că tu ești corect, dar nu uiți să dai în români și tot ce e românesc, tot timpul. Ai uitat că ai supt țîță în România și-ai crescut cu sarmale și cîrnați. Cum de ai scăpat la holocaust de cruzimea românilor vînători și carnivori, înscris în codul genetic, după unii specialiști de-ai voștri?!

în afară de cele spuse mai sus, vizavi de boli patologice, voi mai aveți o boală tot patologică, aceea de ai șterge pe traci, strămoșii noștri, și pe noi românii urmașii lor, din istorie. Ați uitat că după ce romanii v-au șters după hartă majoritatea v-ați aciuat la traci în Anatolia și Balcani. Vezi ce spune istoria adevărată și Noul Testament!

nici n-ai avut timp să vezi și să ”cîntărești” cu mintea, inventivitatea românului, cînd vine vorba de a cîntări porcul fără cîntar, pentru că n-aveai timp ca să spurci românii și să dai în ei din nou cu rahat.

less