Votați cu oricine, numai cu Johanis NU! NU! NU!

În numele meu, dar și în numele majorității colegilor din Asociația Foștilor Parlamentari, persoane bine informate asupra realităților din România de azi, sfătuim onor electoratul român să-și drămuiască bine votul pe care îl vor depune duminică în cabina de vot!
Dorim să-i convingem pe frații noștri compatrioți să se ferească de un singur candidat care nu merită nici măcar un singur vot din partea noastră: Johanis, actualul președinte, care, un mandat întreg de 5 ani, nu a făcut decât să sfideze legile țării.
Un om plin de păcate și lipsit de vreo calitate care să-l recomande pentru o funcție publică!
O persoană care a încălcat legea penală de mai multe ori, dar organele de justiție l-au făcut scăpat de fiecare dată, bucurându-se de o protecție suspectă din partea serviciilor secrete. Cu siguranță că face jocul unor interese străine, care nu sunt nicicum interesate în propășirea României.
Nu intru în detalii, presa și internetul v-au informat destul despre hibele individului. Mai presus de orice este un impostor, un incompetent, care 5 ani de zile nu a făcut nimic pentru buna guvernare a Țării! Dimpotrivă, a sabotat întruna guvernul instalat legitim la guvernarea Țării.
I-a acuzat mereu pe guvernanți că sunt „penali”, tocmai el, care a încălcat legile prin cele 20 de înfieri de copii pe care le-a mijlocit fără nicio grijă pentru soarta copiilor înfiați! E posibil să se facă vinovat de complicitate la comerțul criminal cu organe umane! După părerea mea este complice la crima săvârșită la Colectiv, căci a fost o crimă premeditată, iar nu un accident nefericit!
S-a dovedit în justiție că a falsficat acte pe baza cărora a devenit proprietar în fals al unor imobile! Justiția nu și-a făcut până la capăt datoria și de ani de zile îl tolerează pe penalul Johanis în libertate, ba chiar îi permite să dispună de soarta noastră, a Țării?
Până când?, oameni buni?! Până când?!
Duminică, când veți ajunge în cabina de vot, aveți posibilitatea să înfăptuiți actul de justiție care se impune: Afară cu impostorul! Votați orice alt candidat, dar numai pe infractorul Johanis să nu-l votați!
Îi rog pe cei care mă cunosc și mă prețuiesc cât de cât să ia în serios sfatul meu, rugămintea mea: nici un vot pentru candidatul nedemn Johanis!
Doamne, ajută-ne să scăpăm de rușinea încuibată la Cotroceni!

ION COJA
Președintele Asociației Foștilor Parlamentari din România