Maria
3 aprobate

mariadakhel.blogspot.com/search/label/Linistea?m=0x
dakhel_maria@yahoo.com
178.138.96.10

 

Din moment ce intreaga lume este in cadere rapida spre punctul cel mai de jos, crestinismul devenind si el o religie a struților ce vorbesc despre Hristos dar nu vor sa vada cazurile copiilor rapiti si abuzati, de ce credeti ca nu se intampla tot asa si in islam? Talibanizarea vine din frustrarile alimentate de ” nationalistii” arabi si lipsa de educatie.
Dovada ca si crestinii romani s-au struțizat: ” prestam” de zor prin niste grupuri crestino-new age si observ ca toata lumea da cu sclipici peste realitatea din Romania. Si incep sa spun crestinelor pioase din grup:” dar, voi de ce dati numai citate si pilde, si nu vorbiti niciodata despre cazurile concrete de copii furati din casele lor, ori despre copii abuzati chiar sub ochii vostri
( miopi)?
Eu consider ca nu trebuie sa uitam ce se intampla si ca trebuie facuta presiune pe sistem ca sa rezolve problemele pentru care slujbasii sunt plătiți din banii nostri. Daca nu facem asta, este ca si cum am fi complicii celor ce agreseaza copii.
Stiti, dle Coja, ce mi-au raspuns? Ca e Voia Lui Dumnezeu! Acesta este crestinismul struților. Fara inima, fara creier, fara pic de constiinta sau dorinta de a schimba ceva in lumea din jurul tau.
Cum era si normal, copiile strutilor din crestinism se manifesta si in islam. Dar mult mai sângeros!