Vocea mea nu contează; căci dacă nu a fost luată în seamă aceea a Academiei Române, a ICECHIM Baia Mare, a intelectualilor cunoscători, a ecologiștilor, geologilor experți, cum să fie luat în seamă un oarecare G.M.? Când un milion de oameni au ieșit la Madrid să demonstreze contra măsurilor guvernului, primul ministru, socialist, a declarat ”Ei au dreptul să demonstreze, noi avem dreptul să decidem”. Și a decis, în pofida milionului de demonstranți.
Roșia Montană nu înseamnă 100 miliarde de euro cedați de statul român unei companii internaționale (oare?) contra unui beneficiu de 5 miliarde de euro, nu înseamnă doar angajarea a o mie de lucrători din zonă care nu rezolvă situația celor vreo două ste de mii de șomeri transilvăneni, nu înseamnă doar vinderea către străini acâtorva sute de hectare de teren din Munții Apuseni spre deșertificare seculară care atacă subversiv problema agriculturii, pădurilor și apelor din România, nu înseamnă doar distrugerea patrimoniului național din zonă cu care se perpetuiază raderea  patrimoniului național, în întregul lui, pas cu pas.
    N-avem bani de investiții, tui mama măsii, să vină cei trei israelieni-canadieni, ce-or fi, să valorifice izvoarele din Vatra Dornei, alții minele de uraniu și de cărbune și gazele de șist, că românul e sărac, e prost, e ticălos și toate trei. Măi, nene, cinci sute de mineri vor să funcționeze Roșia Montană spre beneficiul lui GoldCorporation, pentru salariul lor, iar milioane de români zic NU. Guvernul, ticălos, zice da lui GoldCorporation ca să salveze salariile amărâte a celor  500, ignorând agricultura, silvicutura, patrimoniul național.
    Vocea mea de jurist nu contează, firește, dar subscriu pentru arestarea, judecarea și condamnarea în regim de urgență a tuturor politicienilor ne și anti români vinovați în materii precum:
a) vinderea flotei comerciale române în valoare actuală de 6,5 miliarde de euro actuali
b) distrugerea Deltei danubiene, în valoare actuală de 2,7 miliarde de euro
c) sacrificarea industriei românești socotită ”fier vechi”, în valoare actuală de 8, 5 miliarde de euro.
      Deoarece politicienii români din perioada 1992-2013 au în conturri străine 234 miliarde de euro, propun să le luăm și să le folosim, că-s ale noastre, nu-i așa?!
      Roșia Montană e  buba.
                                                                     G.M.