Codrin S
63 aprobate

csarbu@gmail.com
75.57.36.95
A fi prezentat ca un roman traitor in SUA si professor la Universitatea din Florida este mult prea mult. In primul rand ca nu se stie cat de roman este domnul Vladimir, persoane cu nume similar, ca Vladimir Anatolievici Solonari locuieste in Orlando, Florida si are origine declarata rusa. https://voterrecords.com/voter/15258148/vladimir-solonari
In al doile rand este doar un navetist in solda Kabalei.

Solonari este un abonat dependent/addicted de bursele straine, cele care angajeaza condeie sa scrie material denigrator si incriminator la comanda.
In perioada 2001-2004 Solonari a facut naveta Moldova – SUA ca asistent cu burse la diverse minuscule universitati.
In perioada 2008-2009 a fost asistent la Universitatea Central Florida din Orlando {care nu este faimoasa Universitate de Stat a Floridei, ci o nenorocita de universitate particulara.} unde a functionat doar un semestru cu un calificativ mediocru, 3,5 din 5:
EVALUAREA PROFESORULUI SOLONARI
Calitatea generală bazata pe 79 de evaluări
Vladimir Solonari : 3,5
Profesor la departamentul de istorie la Universitatea din Florida Centrală
39% din student ar lua din nou cursul
Consultați evaluarile profesorilor similari la departamentul de istorie:
• 5.00Alicia Duffy
• 5.00David Morton
• 5.00James Stoddard
https://www.ratemyprofessors.com/ShowRatings.jsp?tid=242307

Dar avem de la muzeul Holocastului, care ia acordat bursa Pinchas si Mark Wisen Fellow, ca sa scrie materialul infamant: „”GENTILES AND JEWS IN TRANSNISTRIA, 1941-1944” si care la adus si asistent temporar, pe un semestru in Florida la rudele din Orlando, o mica nota bio:
DR. VLADIMIR SOLONARI
https://twitter.com/ucf_history/status/1301565625194569729
Vladimir Solonari a primit un doctorat. în istorie la Universitatea de Stat din Moscova din Rusia și un B.A. cum laude în istorie la Universitatea de Stat din Moldova din Chișinău.
În timpul mandatului său de 6 luni la Muzeul Holocaustului, a fost profesor asistent de istorie la Universitatea din Florida Centrală. Pentru bursa sa Pinchas și Mark Wisen, profesorul Solonari a efectuat cercetări pentru proiectul său, „Gentile and Jews in Transnistria, 1941-1944”.
Publicațiile Dr. Solonari includ, Purifying the Nation: Population Exchange and Ethnic Cleansing in World War II Romania (Woodrow Wilson Center Press și Johns Hopkins University Press), care a fost lansat la momentul mandatului său, precum și o serie de articole, inclusiv , „Etnicheskaia chistka ili bor’ba s prestupnost’iu? Deportatsiia rumynskikh tsygan v Transnitriiu” [Epurarea etnică sau prevenirea criminalității?: Deportarea țiganilor români în Transnistria], în Golokost i suchastnist [Holocaust și modernitate] (Kiev, Ucraina), 2008, nr. 1 (3): 65-87; „Modele de violență: populația locală și asasinarea în masă a evreilor în Basarabia și Bucovina de Nord, iulie-august 1941”, în Kritika: Explorări în istoria rusă și eurasiatică 8 nr. 4 (2007): 749-787; „Un nou document important privind politica românească de epurare etnică în timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, în Holocaust and Genocid Studies, 21 nr. 2 (2007).
Dr. Solonari este beneficiarul multor burse, inclusiv o bursade cercetare internă a Universității din Florida Centrală pentru a sprijini cercetarea arhivistică în România, bursa Rosenzweig 2002-2003 de la Centrul pentru Studii Avansate asupra Holocaustului de la Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite și Reagan-Fascell Democracy Fellowship de la National Endowment for Democracy din Washington, D.C.
https://www.ushmm.org/research/about-the-mandel-center/all-fellows-and-scholars/vladimir-solonari-2008

Este mai mult o nota incriminatorie decat una biografica.

Muzeul Holocaustului, burse:
https://www.ushmm.org/research/about-the-mandel-center/all-fellows-and-scholars/category/H
De remarcat ca anul acesta au secat bursele la universitatile din SUA si chiar si la muzeul Holocaustului.
In perioada Ianuarie –iunie 2014 era din nou in solda kosher ca bursier la Imre Kertész Kolleg – in Jena, Germania.
Ca un legionar al Kabalei, ce este, nu poate fi nicidecum considerat roman, orice ar pretinde acest gunoi plin de ura.