CD
denitsoc@gmail.com
66.71.243.134
FIUL SPUNE ADEVĂRUL TRIST
– cum niciodată nu s-a spus mai bine

De pe Internet

“Timpul este ca un râu. Nu poți atinge apa de două ori, pentru că apa care a trecut acum nu va mai trece niciodată prin acelasi loc.”
Franklin Graham, fiul evanghelistului Billy Graham, a declarat recent în timp ce vorbea la o biserică baptistă din Carolina de Nord că, „America lui Norman Rockwell a dispărut”.
El a mai spus:

„Visul american s-a încheiat.
Primul mandat al lui Joe Biden a fost ultimul cui în sicriu pentru moștenirea bărbaților creștini albi care au descoperit, explorat, pionierat, stabilit și dezvoltat cea mai mare republică din istoria omenirii.

O coaliție de negri, latini, feministe, homosexuali, lucrători guvernamentali, membri de sindicat, extremiști de mediu, mass-media, Hollywood, tineri neinformați, „mereu nevoiași”, șomeri cronici care nu doresc să lucreze , străini ilegali și cat alți „bâtuitori călători „[1] au încheiat VISAREA depictată si de Norman Rockwell in volumul său America.[2]

Nu veți mai vota niciodată acești oameni. Va fi nevoie de acte individuale de sfidare și de manifestări masive de nesupunere civilă pentru a obține înapoi drepturile pe care le-am permis să ni le ia. Va fi nevoie de fanatici, nu de moderați și timizi, care să nu ajungă pe culoarul RINOs (Republicanii doar cu numele) pentru a îndrepta această navă și a readuce țara noastră iubită la statutul său anterior de adevarată Republică.

Oameni ca mine sunt complet irelevanți din punct de vedere politic și probabil că nu voi mai putea niciodată să comentez legal sau să mă preocup de coaliția menționată mai sus, care a renunțat la cultură, moștenirea și tradițiile noastre fără vre-o impotrivire.

Cocker spaniel-ul este de pe veranda din față, pit bull-ul este în curtea din spate,[3] Constituția americană a fost înlocuita cu aceste „Reguli pentru radicali” a lui Saul Alinsky si altii asemenea lui ca David Axelrod din Chicagoul intimidat, precum și socialistul internațional George Soros, care au tras sforile la marioneta lor de rahat și ne-au adus Actul 2 al Noii Ordini Mondiale.

Cortina va coborî, dar pagubele au fost făcute déjà, povestea a fost spusă si facută. Cei care vin după noi vor trebui din nou să-și riște viața, averile și onoarea sacră de a aduce înapoi Republica si principiile ei pe care această generație a le-a spulberat timid din cauza “vinovăției albe” și a “corectitudinii politice”.”

NOTE:
1. “bântuitori călători” – cei care au bântuit Lumea si au raspandit Comunismul.
2. “ America” – O colecție nostalgică a scenelor lui Norman Rockwell din viața americană a secolului XX – Visul American, include toate coperțile gazetei “Saturday Evening Post”, plus picturi, desene și grafică din fiecare perioadă a carierei artistului – cu multe pagini pliabile. https://www.amazon.com/Norman-Rockwells-America-Abradale-Christopher/dp/0810980711
3. Titlul unei picturi a lui Norman Rockwell.
„Spanielul cocker este de pe pridvorul din față, iar pit bull-ul se află în curtea din spate”, spune dl Graham. Socotesc că asta spune totul.
Cred că America lui Rockwell a început să dispară cam în momentul situației din Vietnam. Războiul a început în 1955 și noi nu ne-am implicat decât mai târziu.

Mai târziu, când am început să vedem „privirea lui Isus” la mulți dintre tinerii noștri băieți. Parul lung, sandalele, hainele lejere si obiceiul de a merge zile in sir fara a face o baie. A fost perioada de droguri și cultura abandonului școlar, care si-a pus amprenta si si-a ridicat sus urâtul cap.
Chiar și eu, ca un tânăr de 20 de ani am fost preocupat de a vedea schimbările care au loc cat și teama de discordie care începe să apară în America lui Norman Rockwell.

Există o modalitate de a iesi din acest marasm în prezent?
Mă uit la știri în fiecare zi și nu văd decât minciuni și mai multe minciuni. Văd transparența aruncată pe fereastră, dar cred că așa a fost de fapt dintotdeauna și mă refer la asasinarea lui John Kennedy. Cred că în unele locuri încă mai putem găsi America lui Norman Rockwell în unele restaurante în Dalhart, Texas, sau in unele farmacii în Colby, Kansas, sau un camion oprit undeva în Nebraska.
Chiar și aici, în micul Wellington, Colorado, am asistat la o familie stând la o pizza de pe strada principală, la o masă cu câinele familiei legat de piciorul mesei, dând o lingă de înghețată la unul dintre copii.

Oameni buni, asta e America lui Norman Rockwell. Pur și simplu nu putem lăsa să ne alunece printer degete fără o luptă!
Rămâneți pe fază, verificați ocazional websiteul, susțineți America lui Rockwell și renunțați la „scăpatul printre degete”.
Va salut pe toți, uniți ca toți!”
Jack Hanks – https://www.thefencepost.com/opinion/hanks-norman-rockwells-america

Sursa: Internet; Notele din: “The Fence Post”

Traducerea si note completitive: CD