„Vindecă-te de cancer … în trei săptămâni”

 

Daca ai inteles acest articol ti-ai salvat singur viata!
Articolul acesta va poate salva viata:
„Vindecă-te de cancer … în trei săptămâni”
Articolul acesta se doreste să fie cât mai explicit şi cât mai scurt si la obiect.
Ştiinţa din spatele acestei maladii „de speriat” e una foarte simplă si dovedeste ca
mereu avem de invatat, constientizat mai ales.
Corpul fizic
e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă).
Sângele alimentează cu ”hrană” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia
toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de
detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp.
EXEMPLU:
un nou-născut pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i
se schimbe scutecele.
1
Exact la fel e şi cu celulele noastre.
Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta
„uleios”, limfa, şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o
problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat – asemenea
sângelui de către inimă. Iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică –
mişcarea muşchilor îl pune în mişcare. Sistemul limfatic începe să se mişte,
toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le
elimină foarte uşor atunci cand ne miscam alert. Creierul nostru, pancreasul,
ficatul, pielea, tot corpul uman….. e ”o grămadă” de celule.
Sângele:
are un ph de 7,35 – 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână ! În aproximativ
patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de
situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta.
Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele CEL MAI PUTIN.
Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar
preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult.
Proteina animală induce o aciditate şi mai mare.
Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate,
cafea) induc sângelui o aciditate extreme de mare!
Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35;
dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru
(calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la
slăbirea densităţii osoase.
Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în
patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele
alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru.
Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin?…..
Aruncă toată aciditatea pe celule!
Şi la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi .
Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen),
fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii numite şi „uzine energetice”,
deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei.
Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este
înmagazinată în moleculele de ATP.
Mitocondriile au material genetic propriu – ADN mitocondrial -, care conţine
informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi
fructoza fiind esenţiale!
………………………………………………………………..
Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o
pe celule. Celula sănătoasă devie astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul
este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori
să se transforme, la fel cum am educa un copil.
De obicei se transformă (ajunge un talhar sau politician, totuna:) şi devine o
celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască întrun mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie (ciordeli,
2
speculatii, parazitarea celorlalti semeni, adica cancer social).
Aceasta este celula canceroasă.
Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de
celule canceroase, zilnic, în corp si in parlament.

Sistemul imunitar
3
şi globulele albe le distrug, însă (mai face doamnedoamne curatenie).
În cazul acesta, se ridică întrebarea: „Atunci, de ce cancerul face aşa mari
ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar (cum ar fi
constitutia si implicit justitia si organilii ei) şi de globulele albe proprii?” Aici e
partea interesantă celulele au o inteligenţă proprie (nu e cazul romanilor:).
Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe
şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu
nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste,
adica un fel de lup in blana de miel, nu pierdeti ideea cu politicul, veti intelege
perfect cum e cancerul individual si social totodata) şi astfel, sistemul imunitar
nu vede ce e înăuntru.Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură.
Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă
sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard,
profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol
publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase
şi anumite celule prembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există
nicio diferenţă.
Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice.
Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea
viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de
accident).
Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste)
seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în
primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce?
Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de
sarcină, producând o enzimă numită „tripsină”. Şi se pare că această enzimă
opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte
lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă,
împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de
mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese
(se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se „ascunde” acolo, declanşând imediat
durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ”parazit”)
Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva:
digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi
mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul
slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, … deci cum va mai
putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de
sistemul imunitar?…
Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de
”stilul de viaţă” şi de obiceiurile alimentare. Se pare că celulele canceroase au
nevoie de zece ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu
aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul „cancer în faza I”.
Dacă în aceşti zece ani ţinem câtev posturi în care să nu mâncăm, o perioadă,
nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera
învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele
albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post,
Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici si nu ştim aceasta.
Chimioterapia si radioterapia, ce fac? Omoară celule canceroase! Foarte bine,
până aici…. Omoară, însă, şi celule sănătoase! Haideţi să trecem cu vederea
aceasta…… Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULEE ALBE! Dupa prima
şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă,deci nu ne mai putem baza pe
sistemul imunitar.
Acum intră în scenă ”medicamentele” lui Dumnezeu.
În multe fructe şi legume există nişte ”coloranţi”. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte
otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase.
¾ Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent,
¾ urmat de colorantul roşu şi
¾ de cel galben.
Să vedem modul de funcţionare ! Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi
produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie (ciordeala cum spuneam mai
sus), deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute vom
alimenta celulele canceroase cu acest zahăr.
Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu
consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi
vor muri pe capete.
Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două.
Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte
toxic.
Aceasta otravă trebuie scoasă cumva din organism.
Aici intervine sistemul limfatic!!
Există două alimente care pun în mişcare limfa:
lămâia şi echinaceea. Consumul a
¾ 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a
¾ 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea
sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va
duce în ficat.
Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în
colon şi aşteaptă să fie eliminată.
4
Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi
otrava şi o va reintroduce în ficat.
Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi
să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic.
Clismele cu cafea, exact asta fac !
Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă
un boost de energie – stimulată!! -,
dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila
(cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua
în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.
Acesta este ciclul:
• 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi
• 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa,
celulele canceroase.
• Apa cu lamaie şi echinaceea duc – prin mişcarea limfei otrăvurile în ficat,
• iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai
repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.
Iar acum, în încheiere, o părere personală – dacă vreţi, o credinţă a mea :
TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE
ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ !
După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii – care, în
sine însele, sunt pentru a „omorî” trupul (pe lângă celulele canceroase sunt
omorâte și celule sănătoase) – şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă
oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin „medicamentele” Lui: pentru SUFLET –
credință, dragoste şi iertare, iar pentru TRUP – plante şi fructe vii.
În multe cazuri, prin binecuvântarile lui Dumnezeu corpul reîncepe să funcţioneze
şi să se regenereze, chiar dacă este atât de otrăvit de
ƒ ură,
ƒ invidie -mai ales-,
ƒ neiertare-mult, mult, mai grav-,
ƒ gelozie,
ƒ frici …
ƒ stil de viaţă şi
ƒ alimentaţie necorespunzătoare.
Dumnezeu vindecă sufletul ruinat … şi salvează şi trupul – de multe ori, şi mai
ruinat -, restaurând astfel o mare parte a fiinţei umane …
Condiția este, El nu poate reface trupul, atâta timp cât Tu nu te preocupi să-ți
refaci, mai intâi, sufletul !
S-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative
5
acidifică sângele şi
pot aduce un dezechilibru în metabolism.
Nu uita, planul Lui funcționează astfel:
VINDECAREA TRUPULUI ÎNCEPE CU VINDECAREA SUFLETULUI (prin minte,
intelegere, constientizare)!!!
(sa-i dea Dumnezeu sanatate cui l-a scris
si tuturor celor care l-au transmis mai departe)
Doamne ajuta!
6