CD
854 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Raport de la botul calului:
VINE O DEPRESIE MAI GREA DECAT 1923 GERMANIA, 1933 AMERICA
de Horse 237

Din cele 123 de milioane de americani în viață în 1929, cel puțin 3 milioane au murit de foame, unii demografi spun că poate 4 până la 7 milioane.
O depresie este o perioadă de timp în care Datoriile Neplătibile sunt anulate în masă. În 1923, Germania a anulat datoriile prin hiperinflație. În 1933, America, 31% din masa noastră monetară a fost anulată în instanțele de faliment și în executări silite.

Avem un sistem bazat pe datorii, ceea ce înseamnă că nu avem voie să avem bani decât dacă luăm mai întâi un împrumut. Bancherii și-au dat dreptul de a ne percepe dobândă pentru banii din contul de verificare pe care l-au făcut din nimic. Americanii au murit de foame din cauza anulării datoriilor și a lipsei de împrumut până în al doilea război mondial.

Alternativ, am putea avea o monedă care nu poartă dobândă, cum ar fi bancnotele lui Lincoln. Dr. Irving Fisher în anii 1920 a sugerat că nu doar emitem dolari, ci și interzicem rezervele bancare fracționale, ceea ce ar fi pus capăt tuturor acestor rulări bancare în anii 1930.
El a numit propunerea lui 100% bani. Ar fi putut să pună capăt Depresiunii în 90 de zile, să ne salveze de foame și, de asemenea, de o mulțime de războaie nedorite.

De asemenea, ar fi oprit exploatarea dobânzii care, în sistemul actual, transferă toată averea de pe Main Street, care face toată munca paraziților de pe Wall Street, care colectează dobândă pe banii pe care i-au creat din nimic.
Dacă nu-i arestăm pe bancherii ce ne-au furat pentru a finanța anularea datoriilor, America va avea cu siguranță o depresie hiperinflaționistă precum Germania în 1923, dar cu mult mai multă foamete decât atunci, datorită adăugării a 220 de milioane de oameni din 1929 incoace.

America a devenit suprapopulată când am început să importăm materii prime. Wassily Leontieff a câștigat un premiu Nobel pentru economie pentru studiul său, care ne-a spus de ce salariile americane erau cu o treime mai mari decât cele europene. A fost pentru că americanii extrageau materii prime și adăugau valoare cu munca lor calificată. Elita a studiat economia și știa că ar putea distruge clasa muncitoare și coloana principală prin popularea excesivă a Americii.

Au crezut că sărăcirea coloanei principale, clasa de mijloc, este un lucru bun.
Pentru a acoperi creșterea sărăciei care pândește în America, Rezerva Federală a tipărit trilioane de dolari și a cumpărat lucruri gratuite de peste mări. Dr. Michael Hudson a spus asta Pentagonului când i-a învățat ce înseamnă cartea sa din 1972 Super Imperialism. Imprimând bani, am reușit să-i convingem pe străini să accepte bancnotele noastre verzi “I Owe You Nothing Federal Reserve” ca aur, așa că ne-au dat tot ceea ce au făcut pe gratis – banknote verzi.

Wall Street a furat oamenii și mai intens după prăbușirea Uniunii Sovietice în 1991 și au devenit liderii lumii unipolare. Observați că am spus Unipolar și nu Lume liberă. În 1973, Henry Kissinger a forțat Arabia Saudită să vândă petrol doar în dolari și să cumpere obligațiuni de trezorerie americane cu profiturile lor. Acesta a fost Petrodolarul care se va încheia destul de curând.

Putin s-a plâns de această lume unipolară în 2007, la un discurs la conferința de securitate de la München. Mai recent, el s-a plâns că SUA au confiscat 2 trilioane de dolari din activele națiunilor care doreau o lume multipolară.
SUA au bombardat Libia și Irakul pentru că voiau să vândă petrol pentru euro si nu pe dolari. Sancțiunile SUA au ucis 500.000 de copii irakieni de foame, așa că există un motiv întemeiat pentru oamenii de bunăvoință să se supăreze pe Wall Street Uber Alles.

Putin a anunțat desfășurarea unei rachete de croazieră Mach 10, Zircon. Statele Unite mai au doar o rachetă de croazieră subsonică. Rusia și India au o rachetă de croazieră Mach 3 numită BrahMos. Peste doi ani va fi înlocuit cu o versiune Mach 8 pe care o voi numi BrahMos II deocamdată.

Putin și-a așteptat vremea și a dezvoltat arme de neoprit. În 2017, a anunțat că Rusia dezvoltă o rachetă Mach 20. India are 2 rachete Mach 20, Agni 5 și 6. Chiar și Iranul are o rachetă Mach 14.
Putin a anunțat desfășurarea S-500, care este capabil să oprească rachetele hipersonice dintre care SUA din cauza corupției nu au niciuna.

S-500 poate opri, de asemenea, atacurile din spațiu. America inundă media laudandu-se ca încearca să dezvolte o rachetă Mach 5 pe care promite să o desfășoare la ceva timp după alegerile din noiembrie. America nu va mai putea agresa națiunile din Lumea a Treia.
Și acesta este sfârșitul “Diplomației” Dolarului.

Dr Mark Skidmore și Catherine Austin Fitts au detaliat furtul a peste 30 de trilioane de dolari de la contribuabilii americani prin DOD (Departamentul Apărării) și HUD (Locuințe și Dezvoltare Urbană).
Dr. Skidmore a spus următoarea poveste amuzantă. Armata SUA are un buget de 122 de miliarde de dolari. Într-o zi, Trezoreria SUA le-a trimis un cec de 800 de miliarde de dolari pentru a acoperi găurile lăsate de „Banii lipsă”. Ghicește ce s-a întâmplat?
Generalii au pierdut cele 800 de miliarde de dolari!

Corupția este unul dintre motivele pentru care SUA sunt cu mult în urma Rusiei în apărarea poporului lor. Celălalt motiv este NAFTA (North American Free Trade Agreement) și războiul industrial. De când NAFTA a fost adoptat în 1993 de către Clinton cu sprijinul lui Joe Biden în Senat, 80.000 de fabrici de producție din SUA au fost închise. Și am adăugat 70 de milioane de oameni, mai ales prin imigrație legală și ilegală.

Prin proiectare, America nu mai este o națiune industrială, așa că nu putem face 50.000 de obuze de artilerie pe zi, adică câte trage Rusia la fiecare 24 de ore în Ucraina. Nu putem furniza soldaților noștri în mod prejudiciabil cu materialul de război de care au nevoie, chiar dacă supraviețuirea noastră depinde de asta. SUA acum – datorită Wall St – au doar două opțiuni – capitularea sau anihilarea nucleară.

Rusia este un membru principal al BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud) care pregătește un coș de valute susținute de mărfuri pentru a înlocui dolarul ca monedă de rezervă în comerțul internațional. Ei invită întregul Sud Global să se alăture. Egipt, Arabia Saudită, Turcia, Iran, Argentina și Mexic au cerut să se alăture. PLANUL ESTE CA, FIE ÎN 2023, FIE CEL MAI TÂRZIU ÎN 2024, TOȚI MEMBRII BRICS NOI ȘI VECHI SĂ REFUZE SĂ PLĂTEASCĂ ORICE ÎMPRUMUTURI DENOMINATE ÎN DOLARI, LIRE STERLINE, EURO ȘI YENI.

Această anulare a datoriilor la nivel mondial va îmbogăți instantaneu Sudul Global, Tarile Lumii a Treia. Va distruge toate instituțiile financiare din Prima Lume și va face fără valoare toate depozitele bancare în dolari, euro, lire sterline și yeni. Salariile americane vor fi reduse definitiv cu 60% si100% pentru cei care își pierd locul de muncă. Ne vom confrunta cu revolte alimentare la nivel național. S-ar putea ca SUA să nu aibă nici măcar alegeri prezidențiale în noiembrie 2024. Acest colaps economic iminent este motivul pentru care nu cred că vom avea un război terestru.

După cum am spus, vom avea anularea datoriilor si ar fi mai bine pentru noi în condițiile noastre daca am putea aresta Bancherii, pentru cele șaisprezece trilioane pe care ni le-au furat, plus reparații pentru războaiele începute.
Pe 10 septembrie 2001, Donald Rumsfeld a recunoscut că 2,3 trilioane de dolari au dispărut de la Pentagon. Tot în acea noapte un miliard de dolari în aur și argint la prețurile din 2001 a fost scos din seiful Comex de la World Trade Center.

Pe lângă anularea datoriilor și prăbușirea dolarului, lirei, euro și yenului, ne confruntăm cu 40 de ani de vremuri rele. Am intrat în Eddy Grand Solar Minimum în 2020, care seamănă mult cu Minimul Maunder din 1645 până în 1715. Edward Maunder a descoperit o corelație între scăderea petelor solare și creșterea prețurilor alimentelor. Prețul grâului a crescut cu 400% în unii dintre acești ani în Marea Britanie.

În Franța, în 1709, a avut loc un mare îngheț și aproape 1 metru de îngheț al solului, forțând prețurile alimentelor cu 600% mai mari. Acest lucru a fost cauzat de erupția a 3 vulcani care blocaseră lumina soarelui. Vom avea mult mai mulți vulcani și cutremure în următorii 40 de ani.

In Ucraina lucrurile merg prost pentru ei, un document scurs de la Ministerul Ucrainean al Apărării în urmă cu zece zile spunea că au avut 191.000 de victime și 95.000 de dezertări,
Ucrainenii au luat 60.000 de copii etnici ruși din Donbass, înapoi în spatele frontului lor. S-ar putea să fie ținuți ca ostatici. Localnicii din Ucraina se tem că copiii ar putea fi traficați către prădători sexuali sau organe si să nu se mai întoarcă niciodată.
Trebuie facut ceva sa-i salvam.

Sursa: https://vidrebel.wordpress.com/2022/08/18/a-depression-worse-than-1923-germany-1933-america-is-coming

Traducerea:CD