Senatorul Sorin Lavric: Incompetența guvernului PSD îi costă pe români peste 42 milioane de euro
Redacția
22/03/2024

Sursa foto: Bussines Magazin
Senatorul Sorin Lavric acuză fostul guvern PSD, condus de Victor Ponta, de incompetență, din cauza căruia statul român trebuie să plătească despăgubiri de 42 de milioane de euro, informează un comunicat de presă.

„Dacă în ciuda tuturor eforturilor de sabotaj, făcute chiar de la cel mai înalt nivel, prin vocea premierului PSD Marcel Ciolacu, România a reușit să câștige procesul “Roșia Montana”, evitându-se în felul acesta o catastrofă bugetară de mari proporții, nu același lucru s-a întâmplat în cazul procesului intentat României de către companiile din industria regenerabilelor “țepuite” de fostul premier PSD, plagiatorul Victor Viorel Ponta, actual consilier al premierului Marcel Ciolacu.

Plagiatorul Ponta, cât timp a fost premier PSD al României, a făcut ce știe cel mai bine un pesedist cel mai bine: a dat țepe investitorilor din domeniul energiei regenerabile care doreau să vină în România. Adică, celor zece companii din Austria, Germania și Cipru care doreau să aducă bani în țară, să facă locuri de muncă și să producă și energie ieftină pentru români.

Acum, România a pierdut procesul pe certificatele verzi, introduse și apoi amânate de incompetentul plagiator Victor Ponta, și este obligată să plătească despăgubiri în valoare de 42 de milioane de euro celor zece companii care au vrut să investească în România, dar s-au trezit “țepuite” de guvernul PSD. O “țeapă” pe care vor trebui să o achite toți românii din buzunarul lor.

Marcel Ciolacu ori îl demite pe consilierul “țepuitor” Victor Ponta, care a fost și rămâne o rușine pentru România, ori pleacă acasă împreună cu acesta. Din decembrie 2024, în mod obligatoriu, România trebuie să aibă un nou guvern, un guvern de AUR, care să pună interesele românilor pe primul loc”, a scris Sorin Lavric.