1.

Ştiri de pe frontul Pungeşti
De la fata locului ,07.12.2013,seara :

Situatie critica fara precedent. Odata cu lasarea serii, jandarmii au inceput sa distruga crucile si troitele de pe marginea drumului. Au inceput sa intre peste oameni in case si comit acte de o violenta iesita din comun. A fost sesizata telefonic politia care a refuzat sa dea ajutorul satenilor si celor din gruparea de rezistenta ramasa in Silistea, Pungesti. Se scormonesc casele pentru a gasi si elimina liderii si pe cei tari. Sunt incarcate dubele cu oameni. Nu se stie unde sunt dusi si de catre cine. Alerta de grad 0. Din surse stim ca se pregateste un mare macel. Facem un apel disperat catre toate cadrele militare si de politie care inca isi respecta juramantul de credinta si onoare. Facem apel catre tara si catre toata populatia. Romani ajutati-ne, luptam pentru apararea patriei, alaturati-va, nu ne lasati! Va imploram!!! Romani treziti-va !

 

2.

Sintem alaturi de voi dragi razesi din judetul Vaslui! Ne rugam pentru voi iar dreptatea voastra NU este departe!

Felicitari eroilor care deja au aparut, asa cum au aparut totdeaunda bravi romani in vremuri de rastriste: PRODUSE DE TRADATORI DE TARA SI NU DIN AFARA!

Cinste politistilor din Tailanda care s-au solidarizat cu protestarii! Iata clipul:

http://politicalblindspot.com/police-in-thailand-lay-down-vests-and-barricades-in-solidarity-with-protestors/

 

 

3.

Traim clipe groaznice .
Statul roman isi pune la dispozitia strainilor de la Chevron institutiile de forta.

 

Din ce sint platiti jandarmii de la Pungesti, din bugetul de stat sau din banii Chevron?
Ce face armata romana care a jurat credinta poporului roman ? ii apara pe americani sa nu-i omoare talibanii. De romani nici nu le pasa .
Este maximum ce poate indura un popor:
sa fie batut si jefuit la el acasa si de ai lui si de straini.
Daca nici acum nu reactionam ca un popor cu constiinta de neam ,ne meritam soarta.
Trebuie sa facem ceva. Poate multi nu stiu ce se intimpla.
Sa scriem texte ,buletine informative ,sa le multiplicam si sa le impartim in metrou si pe strada la oameni, ca sa afle cit mai multi.
Sa ridicam tara si sa ne facem dreptate!

 

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 

 

4.

Draga Oreste Teodorescu si draga Claudiu Craciun,va admir si va oretuiesc pentru curajul vostru de a tine piept navalitorilor de tara si hraparetilor avutiei nationale.Infinge-ti in Pamantul Tarii,in toate colturile din Pungesti,indicatoare de averizare: PE AICI NU SE TRECE ! Pamant Dumnezeesc!