Comunicat VATRA ROMÂNEASCĂ

Uniunea Vatra Românească a decis, la o întrunire ținută la Deva, să respingă candidatura lui Klaus Johannis, implicat în

(1) TRAFICUL DE COPII, de pe urma căruia a primit foloase materiale pe care legea le pedepsește. Candidatul ACL a evitat de ani de zile elucidarea condițiilor în care a participat la acest negoț degradant. Uniunea VATRA ROMÂNEASCĂ nu confundă gestul umanitar săvârșit de familiile care au înfiat copii din România, cu lăcomia și lipsa de scrupule a celor care au organizat adevărate rețele de înfieri, contra unor beneficii materiale substanțiale. Klaus Johannis, implicat în peste 20 de adopții ilegale, este unul dintre cei pe care dorința de înavuțire i-a coborît până la acest nivel, incompatibil atât cu calitatea sa de cadru didactic, de dascăl, cât și cu pretenția de a fi azi președinte de țară!

Știm bine că nu este singurul care a încălcat atât legea penală, cât și legea morală! Printre cei vinovați de aceste fărădelegi se numără și persoane politice, inclusiv un fost ministru al justiției, Valeriu Stoica. Aceasta este una din explicațiile faptului că autoritățile publice încă nu au aplicat rigorile legii asupra acestor activități ilegale și profund imorale. Dacă aceste autorități nu au fost în stare să sancționeze asemenea persoane și să le scoată la marginea societății, ne mai rămâne șansa votului din 16 noiembrie pentru a sancționa noi, electoratul, fapta cea mai josnică de care se face vinovat candidatul Klaus Johannis.

(2) RETROCEDĂRILE FRAUDULOASE, făcute de primarul Sibiului în favoarea unor entități cunoscute în istorie pentru caracterul lor șovin și anti-românesc. Nici de data asta autoritățile nu și-au făcut datoria, deși semnalele au venit din partea sibienilor cu privire la aceste abuzuri. Nu este târziu nici ca după alegeri să se desfășoare o anchetă serioasă și imparțială a condițiilor în care s-au efectuat aceste retrocedări.

În consecință, Uniunea VATRA ROMÂNEASCĂ își sfătuiește susținătorii și simpatizanții să-l voteze pe candidatul VICTOR PONTA.

UNIUNEA VATRA ROMÂNEASCĂ

Pentru conformitate,

ION COJA

14 noiembrie 2014

 

*

Nota redacției – Eu n-am participat la întâlnirea de la Deva a conducerii UVR. Probabil că aș fi votat pentru susținerea lui Ponta. Ulterior am aflat mai multe despre impostorul Ponta. Am avut de ales între doi impostori, între doi penali!

i.c.