nicu bar cohen
167 aprobate

nickvegetarian@gmail.com
24.244.23.245

Fiecare cu opinia lui , dar nu consider ca Revolutia din decembrie 1989 a fost opera Moscovei , ci opera Vaticanului care a instrumentat serviciile americane , britanice , israeliene , franceze etc . Gorbaciov si Bush au cazut la pace sub auspiciile Papei Woytila , ca tarile din estul Europei care trecusera in 45 sub influenta Moscovei sa descrie o miscare de revolutie , adica sa se intoarca de unde au plecat in 45 , sub controlul Vaticanului .
Toata ruina abatuta asupra tarii noastre dupa 89 a fost planificata , ordonata si executata de Agentii Vaticanului in teritoriu , cu Iliescu , Birladeanu , Roman , Guvernatorul Isarescu in frunte , a tuturor Presedintilor vasali ,iar in ultimii ani a Gauleiterului psihopat Iohanis .
Cine nu a priceput ca toata politica mondiala este controlata de la Vatican , a trait degeaba pina acum .

*

Nota redacției – Dacă e să fie desemnată o persoană sau o entitate care să fie pusă în fruntea omenirii, pe cine ați desemna? Pe președintele ONU? Pe președintele SUA sau al Chinei ori al Rusiei? Pe vreun înțelept al Sionului?! Este evident că Papa, „cu-a lui trei coroane puse una peste alta”, adică Vaticanul, cu toate păcatele sale, este entitatea cea mai potrivită.