Dragii mei, am incheiat lucrul la volumul ”CUCUTENI-ORIGINEA EUROPEI”, iar acesta a fost trimis la tradus. Aproximativ 40 de romani din tara si peste hotare au sustinut, pana acum, prin donatii, realizarea acestui proiect. Pana in prezent s-au adunat putin peste 2.000 de euro, insa suma este insuficienta pentru finalizarea proiectului si nu acopera nici jumatate din necesar. Sprijina si tu publicarea acestui volum in ediție bilingvă (română și engleză), care va fi distribuit GRATUIT catre marile universitati, muzee, biblioteci si misiuni diplomatice românești din Europa, dar si in scoli din România și ambasadelor străine de la București. Vrei ca generatiile viitoare sa-si cunoasca radacinile, iar strainii sa nu mai priveasca Romania drept un simplu punct pe harta lumii? Contribuie si tu printr-o donatie prin urmatoarele instrumente:
– prin Paypal (virament catre contact@vatra-daciei.ro)
– prin transfer bancar in contul Asociatiei Vatra Daciei (C.I.F. 32601831, cont RO66RNCB0078138734030001, SWIFT: RNCB RO BU, deschis la BCR)
– alte metode (MoneyGram, WesternUnion – detalii contact in privat )
– exista si un cont bancar de UK pentru romanii aflati in aceasta tara.
Le mulțumesc celor care au înțeles că, pentru a ne promova istoria, like-urile și share-urile nu sunt de ajuns, ci este nevoie și de implicare concretă! Altfel, generațiile ce vin după noi vor ști ceea ce alții vor să se știe despre noi, iar rădăcinile vor fi pierdute.

 

Valentin ROMAN