caroline gunderode
714 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

DOVADA DE NECONTESTAT A VACCINULUI KILLER :Video: Raportul „secret” al Pfizer privind vaccinul împotriva Covid-19. Dincolo de omor. Dovezile sunt copleșitoare. Vaccinul ar trebui retras imediat la nivel mondial https://www.globalresearch.ca/video-pfizers-secret-report-on-the-covid-vaccine-beyond-manslaughter-the-evidence-is-overwhelming-the-vaccine-should-be-immediately-withdrawn-worldwide/57805612
Yahoo/Sent

Sun, Oct 29 at 2:54 PM
https://www.globalresearch.ca/video-pfizers-secret-report-on-the-covid-vaccine-beyond-manslaughter-the-evidence-is-overwhelming-the-vaccine-should-be-immediately-withdrawn-worldwide/5780561
Video: Pfizer’s “Secret” Report on the Covid Vaccine. Beyond Manslaughter. The Evidence is Overwhelming. The Vaccine Should Be Immediately Withdrawn Worldwide
vezi si :
https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Video: Raportul „secret” al Pfizer privind vaccinul împotriva Covid-19. Dincolo de omor. Dovezile sunt copleșitoare. Vaccinul ar trebui retras imediat la nivel mondial
De prof. Michel Chossudovsky
Cercetare globală, 27 octombrie 2023
Lux Media și Global Research
Regiunea: SUA
Tema: Știință și Medicină

[imprimare]

Toate articolele Global Research pot fi citite în 51 de limbi prin activarea meniului derulant „Traduceți site-ul web” de pe bannerul de sus al paginii noastre de pornire (versiunea pentru desktop).

Pentru a primi Newsletter-ul zilnic al Global Research (articole selectate), faceți clic aici .

Vizitați și urmăriți-ne pe Instagram , Twitter și Facebook . Simțiți-vă liber să repostați și să distribuiți pe scară largă articolele Global Research.

Publicat prima dată pe 17 mai 2022

***

Nota autorului

De ce „Raportul Pfizer confidențial” făcut public în conformitate cu Libertatea Informației (FOI) în octombrie 2021 nu este citat sau menționat în anchetele parlamentare ca un mijloc de a respinge narațiunea oficială (care susține că vaccinul Covid-19 este „sigur și efectiv”).

Am documentat numeroase anchete publice. Cele mai recente sunt audierile din Senatul australian. (august 2023)

Dovezile confirmă pe deplin faptul că vaccinul Pfizer este o substanță periculoasă, care duce la decese și evenimente adverse.

Acest lucru este confirmat de Raportul confidențial Pfizer lansat sub FOI în octombrie 2021. Vine din gura calului.

Michel Chossudovsky , Cercetare globală, 19 august 2023

***

Raportul confidențial este o bombă. Vaccinul a fost lansat la mijlocul lui decembrie 2020. Până la sfârșitul lunii februarie 2021, „ Pfizer primise deja peste 1.200 de rapoarte de decese presupuse cauzate de vaccin și zeci de mii de evenimente adverse raportate , inclusiv 23 de cazuri de avorturi spontane din 270 de sarcini și peste 2.000 de raportări de tulburări cardiace.”

Acest Raport confidențial Pfizer oferă date despre decesele și evenimentele adverse înregistrate de Pfizer de la începutul proiectului de vaccin în decembrie 2020 până la sfârșitul lunii februarie 2021, și anume o perioadă foarte scurtă (cel mult două luni și jumătate).

Datele de la mijlocul lunii decembrie 2020 până la sfârșitul lunii februarie 2021 confirmă fără echivoc „Omicidiul”. Pe baza dovezilor, Pfizer avea responsabilitatea de a anula și retrage imediat „vaccinul”.

Comercializarea la nivel mondial de către Pfizer a vaccinului Covid-19 după 28 februarie 2021 nu mai este un „act de omor din culpă”.

Crima, spre deosebire de Omucidere, implică „intenție criminală”.

Vaccinul Pfizer împotriva Covid-19 constituie un act penal. Din punct de vedere legal, este un „Act de crimă” aplicat la nivel mondial unei populații țintă de 8 miliarde de oameni. Până în prezent, peste 60% din populația lumii a fost vaccinată împotriva Covid-19.
Faceți clic aici pentru a citi raportul Pfizer complet.

vezi si detalii in Anexe
Extrase selectate din raport

Acest document oferă o analiză integrată a datelor cumulate de siguranță post-autorizare, inclusiv rapoartele de evenimente adverse post-autorizare din SUA și din străinătate, primite până la 28 februarie 2021.

(…)

Pfizer este responsabil pentru gestionarea datelor de siguranță post-autorizare în numele DAPP BioNTech, conform Acordului de farmacovigilență în vigoare. Datele de la BioNTech sunt incluse în raport atunci când este cazul.

Rapoartele sunt transmise voluntar, iar amploarea subraportării este necunoscută.

(…)

Cumulat, până la 28 februarie 2021 [în mai puțin de trei luni], au existat un total de 42.086 de rapoarte de caz (25.379 confirmate medical și 16.707 neconfirmate medical) conținând 158.893 de evenimente . Cele mai multe cazuri (34.762) au fost primite din Statele Unite (13.739), Marea Britanie (13.404), Italia (2.578), Germania (1913), Franța (1506), Portugalia (866) și Spania (756); restul de 7.324 au fost distribuite în alte 56 de țări.

(…)

După cum se arată în Figura 1 [vezi mai jos], Clasele de organe și sisteme (SOC) care au conținut cel mai mare număr (≥2%) de evenimente, în setul de date total, au fost Tulburări generale și afecțiuni la locul de administrare (51.335 EA), Tulburări ale sistemului nervos (25.957), Tulburări musculo-scheletice și ale țesutului conjunctiv (17.283), Tulburări gastro-intestinale (14.096), Tulburări ale pielii și țesutului subcutanat (8.476), Afecțiuni respiratorii, toracice și mediastinale (8.848), Infecții și infestări, Infecții și otrăviri (4,6,10) complicații (5.590) și Investigații (3.693

accentul adăugat

Faceți clic aici pentru a citi Pfizer

Următorul interviu video cu Prof. Michel Chossudovsky se referă la Raportul Pfizer confidențial publicat ca parte a unei proceduri privind libertatea informației (FOI).

Ceea ce este conținut în raportul „confidențial” al Pfizer este dovezi detaliate cu privire la impactul „vaccinului” asupra mortalității și morbidității. Aceste date care emană din „Gura calului” pot fi acum folosite pentru a înfrunta și formula proceduri legale împotriva Big Pharma, guvernelor, OMS și mass-media.

Video: Interviu cu Caroline Mailloux , Lux Media : Prof. Michel Chossudovsky despre Raportul „Secret” Pfizer prezintă o strategie și o procedură legală pentru a se confrunta cu Big Pharma în vederea retragerii vaccinului Covid-19 la nivel mondial

[Faceți clic pe titlu de sus și colțul din dreapta pentru a intra pe ecran complet]

Click aici pentru a lăsa un comentariu

Printre toți actorii importanți ai Big Pharma, Pfizer are antecedente penale în SUA (2009 DoD Judgment)

Video: Pfizer are antecedente penale. Este relevant?

De către Departamentul de Justiție al SUA ,

Derulați în jos pentru a continua citirea articolului

Pentru o analiză mai detaliată și cuprinzătoare (carte lansată în august 2022)
Criza Corona Mondială, Lovitură de stat globală împotriva umanității

Distrugerea societății civile, proiectarea depresiei economice

De Michel Chossudovsky

ISBN: 978-0-9879389-3-0, An: 2022, Tip produs: Fișier PDF, Pagini: 164 (15 capitole)

Sunt avute în vedere traduceri în mai multe limbi. Cartea este disponibilă în formă tipărită în japoneză. 仕組まれたコロナ危機:「世界の初期化」を目論む者たち

Ca mijloc de a ajunge la milioane de oameni din întreaga lume ale căror vieți au fost afectate de criza corona, am decis în cursul următoarelor săptămâni să distribuim cartea electronică GRATUIT .

***

Preț: 11,50 USD. COPIE GRATUITĂ Faceți clic aici pentru a descărca .

Putem avea încredere într-un conglomerat de vaccinuri Big Pharma care a pledat vinovat de acuzații penale din partea Departamentului de Justiție al SUA (DoJ), inclusiv „marketing fraudulent” și „încălcare a legii privind alimentele, medicamentele și cosmeticele”?

Autoritățile naționale de sănătate susțin că „vaccinul” Covid-19 va salva vieți. Este o minciună.

Există o tendință de creștere la nivel mondial a deceselor și rănilor cauzate de vaccin. Cifrele oficiale (3 aprilie 2022) indică aproximativ:
69.053 decese legate de injecția de Covid-19 și 10.997.085 de răni pentru UE, SUA și Regatul Unit, pentru o populație de 830 de milioane de oameni

Pe baza cazurilor raportate. Doar o mică parte dintre victimele sau familiile decedatului va trece prin procesul obositor de raportare a deceselor și evenimentelor adverse legate de vaccin către autoritățile naționale de sănătate. Pe baza datelor istorice (Support electronic pentru sistemul de raportare a evenimentelor adverse de sănătate publică-vaccin (ESP:VAERS, p. 6) :

„Evenimentele adverse de la medicamente și vaccinuri sunt frecvente, dar subraportate. … mai puțin de 0,3% din toate evenimentele adverse ale medicamentelor și 1-13% dintre evenimentele grave sunt raportate la Food and Drug Administration (FDA). De asemenea, sunt raportate mai puțin de 1% dintre evenimentele adverse ale vaccinului. (sublinierea adăugată)

Acest Raport confidențial Pfizer, publicat ca parte a unei proceduri privind libertatea informației (FOI), oferă date despre decesele și evenimentele adverse înregistrate de Pfizer de la începutul proiectului de vaccin în decembrie 2020 până la sfârșitul lunii februarie 2021, și anume o perioadă foarte scurtă ( la cel mai mult două luni și jumătate).

Pentru detalii despre raport, vezi

Bombshell Document Dump on Pfizer Vaccine Data

De prof. Michel Chossudovsky , 29 aprilie 2022

Vaccinul Pfizer BioNTech a fost lansat în SUA pe 14 decembrie, după acordarea autorizației de utilizare de urgență pe 11 decembrie 2020.

Într-o ironie întortocheată, datele dezvăluite în acest „raport privilegiat” resping narațiunea oficială privind vaccinurile comercializate de guverne și de OMS. De asemenea, confirmă analiza a numeroși medici și oameni de știință care au dezvăluit consecințele devastatoare ale „vaccinului” ARNm.

Ceea ce este conținut în raportul „confidențial” al Pfizer este dovezi detaliate cu privire la impactul „vaccinului” asupra mortalității și morbidității. Aceste date care emană din „Gura calului” pot fi acum folosite pentru a înfrunta și formula proceduri legale împotriva Big Pharma, guvernelor, OMS și mass-media.

Într-o instanță de judecată, dovezile conținute în acest raport confidențial Big Pharma ( cuplate cu datele privind decesele și evenimentele adverse compilate de autoritățile naționale din UE, Marea Britanie și SUA ) sunt de necontestat : deoarece sunt datele și estimările lor și nu ale noastre.

Rețineți: sunt date care se bazează pe cazuri raportate și înregistrate, care constituie un mic procent din numărul real de decese și evenimente adverse legate de vaccin.

Aceasta este o Mea Culpa de facto din partea lui Pfizer. #Da, este un vaccin Killer

Pfizer era pe deplin conștient de faptul că vaccinul ARNm pe care îl comercializează la nivel mondial ar avea ca rezultat un val de mortalitate și morbiditate. Acest lucru echivalează cu o crimă împotriva umanității din partea Big Pharma.

Pfizer a știut de la început că este un vaccin ucigaș.

Este, de asemenea, un Mea Culpa și trădare din partea guvernelor naționale corupte din întreaga lume, care sunt amenințate și mituite de Big Pharma.

Guvernele nu au încercat să ceară retragerea vaccinului ucigaș.

Oamenilor li se spune că vaccinul este menit să salveze vieți.
Faceți clic aici pentru a citi raportul Pfizer.

Vezi și detalii în Anexe.

*

Notă pentru cititori: dați clic pe butoanele de partajare de mai sus sau de mai jos. Urmărește-ne pe Instagram, Twitter și Facebook. Simțiți-vă liber să repostați și să distribuiți pe scară largă articolele Global Research.
Sursa originală a acestui articol este Lux Media and Global Research
Drepturi de autor © Prof. Michel Chossudovsky , Lux Media and Global Research, 2023