La începutul anilor 90 am primit informații cum că se va încerca desființarea Institutului Cantacuzino – care fabrica vaccinul POLIDIN, foarte eficient și specific populației României – și a Centrului de colectare a sîngelui din Spitalul Militar Central, pentru a fi nevoiți să importăm vaccinuri și sînge de la Institutul Pasteur din Paris. Am elaborat sinteze informative trimise principalilor decidenți ai României – eu fiind comandantul Biroului de Apărare a Ordinii Constituționale din Diviziunea de Analiză, Sinteză și Informare a S.R.I. –, prin care relevam că aceste intenții agresive constituie atentat la siguranța națională. Cum decidenții s-au schimbat, în baza „algoritmului democratic electoral” impus de oculta occidentală, iată că, în acești ultimi ani, Institutul Cantacuzino a fost cvasidesființat și se încearcă resuscitarea lui – care va dura mult timp! –, iar România importă masiv vaccinuri străine! Am relevat aceste informații și recent, într-o emisiune la postul 6TV!

Să ne amintim că, la începutul anilor 90 am aflat siderați că existau în România copii de circa 17-18 ani, proveniți din centrele de asistență socială de stat, care erau bolnavi de SIDA! Aceasta s-a întîmplat fiindcă centrele respective primiseră, anterior, ca ajutor, de la unele firme „generoase” occidentale, rezerve de sînge pentru transfuzii, dar care fusese infectat cu SIDA! Este evident că fusese o acțiune deliberată, criminală a acelor firme, pentru a fi acuzată România că așa și pe dincolo! Acum se va proceda la fel cu vaccinurile importate. Așa că, pînă să se ajungă la sterilizarea țigăncilor, trebuie început cu sterilizarea conduceri principalelor instituții ale țării, infestate cu alogeni, care nu au nici un interes să apere Neamul Românesc!

Denigrarea României este din ce în ce mai agresivă. Vedeți și aici: https://www.incorectpolitic.com/rusine-maimuta-londoneza-reprezinta-romania-centenara/.

Col. (r) S.R.I. Vasile ZĂRNESCU