Va salut cu simpatie si respect, dle prof. Ion Coja!

Ma bucur ca mai exista genul acesta de oameni ca dvs, in Romania. Ma numesc Doru Suciu, sunt din Timisoara sau din (Cimisoara -in grai banatean) si subscriu in totalitate, la remarcile analitice si pertinente pe care le faceti, luand o justificata pozitie, cu un discurs argumentat si de combatere, atat pe plan national, cat si pe plan istoric, a unor jurnalisti romani, care dintr-un imbold sufletesc cu iz marxist „infecteaza” mintea si sufletul romanului, fiindu-le mai draga minciuna decat adevarul.

Un lucru absolut dezgustator s-a intamplat in Timisoara, in 2013, cand s-a dorit montarea unei placute, pe o strada, cu numele „Petre Tutea”, potrivnicia a fost vehementa din partea unor profesori de la Facultatea de Vest din Timisoara, incat s-au solidarizat ad-hoc si au trimis o scrisoare deschisa Primariei, prin care isi manifestau indignati, la unison, dezacordul fata de acest lucru. Profesorii oponenti sunt urmatorii „tovarasi”: 1.Reisz Robert Doron (jidov) 2.Parvulescu C-tin 3.Mesaros Claudiu 4.Panzaru Ciprian.

Oricine pe lumea asta poate fi batjocorit, in conceptia jidovului, chiar si Dumnezeu, doar jidovul NU, el este tabu, el este mai presus decat oricine si orice. Printr-o „hipnoza” politica izvorata din viclenia nativa a sufletului sau, jidovul reuseste sa-si impuna vointa sa ideologica, adica „hrana” sa spirituala anti-semitismul, fara de care n-ar putea exista, asupra clasei politice din tara in care locuieste, astfel incat populatia majoritara sa ajunga, sa fie complexata, sa se simta vinovata si sa faca pe plan politic, spiritual  si cultural tot ce doreste jidovul, indiferent daca el este indreptatit sau nu, sa impuna ceva poporului majoritar.

Jidovul asteapta rabdator in timp si daca cineva este potrivnic ideilor lui, chiar daca astea duc la distrugerea sufletului omului majoritar, atacandu-i intimitatea spirituala, adica Biserica, el isi freaca mainile de bucurie, aratandu-l cu degetul si reprosandu-i in gura mare, ca este anti-semit, jubiland in cele din urma de bucurie, ca l-a invins pe potrivnic.

Teoria jidovului este urmatoarea: „nu-i fura omului traista, ca s-ar putea sa te vada cineva si sa devii hot, fura-i omului mintea, ca-ti da traista singur.”

Din analiza mea personala asupra mentalitatii jidovului, am constatat, ca degeaba il lasi tu in pace pe jidov, fiindca nu te lasa el pe tine, daca intr-o tara oarecare, nu exista anti-semitism, atunci el trebuie cultivat in „serele” ideologice ale planului lui de actiune, pentru a putea stapani acea tara, in baza unor actiuni premeditate si bine calculate, pe cat posibil fara o implicare directa a lui, ca jidov, daca se poate, sa faca, sa se certe intre ei, majoritar contra majoritar, crestin contra crestin, nationalist contra nationalist, politician contra politician, el asteptand discret in umbra si cu rabdare, sa culeaga roadele „semintei” lui otravitoare.

Jidovul n-are remuscari, n-are regrete fata de alte neamuri, din simplul motiv ca toate i se cuvin numai lui, in conceptia sa. De vazut cazurile abjecte din: 1.Haifa -Muzeul de Arta (batjocorirea lui Iisus, numit McIisus)    2.Timisoara -trupa „baraka” articolul in ziarul „Libertatea” data 02.07.2019   3.Trier -dezvelirea statuii de 4.5m, a infectului marxist Karl Marx, data 05.05.2018 de catre Jean Claude Juncker. Acestea toate nu sunt jigniri la adresa altora, jignire adevarata a fost, refuzarea numirii, in functia de ministru a lui Ilan Laufer, dealtfel Laufer l-a acuzat public si raspicat la tv, pe Presedintele Iohannis de anti-semitism, pentru acest „grav” motiv, doar fiindca Presedintele nu a facut, ce a vrut el.

Adica, ai de ales, ori faci ce vrea jidovul, ori esti anti-semit, asta fara sa poti argumenta nimic, tu nu ai acest drept de a vorbi, fiindca esti un „goim”. Poti fi, usor acuzat de anti-semitism, daca te uiti cumva incruntat, la un jidov si lui nu i-a placut acest lucru.

Asta am avut eu, sa va comunic, datorita simpatiei, pe care v-o port, in lupta dvs. izolata, fara acces la tv,  atat ca o descarcare sufleteasca a mea, cat si ca o solidarizare nationala si spirituala cu dvs, marturisita sincer si irevocabil, in fata „hienelor” cu sufletul vandut, care combat cu disperare onestitatea afirmatiilor facute de dvs. cu diverse, dar restranse ocazii. O solidarizare suprema, in numele ideii nationale, a adevarului si a demnitatii umane, de a nu accepta, sa fim „intoxicati” ideologic, de o viclenie iudeo-marxista, pernicioasa, bine ticluita, cu multe complicitati politice interne si internationale, vopsita azi la nivel mondial, si prezentata natiunilor ca o reala „democratie”.

Cu combativitate, demnitate, credinta, forta si curaj, doar asa putem, sa ne mentinem oameni adevarati, scris cu majuscule si sa nu ne fie frica, sa ne privim in fata, in oglinda istoriei.  Va doresc multa sanatate si bucurie, atat dvs. personal cat si familiei dvs.!  Traiasca natiunile libere si independente!  Jos comunitatea europeana!  Jos jidovimea iudeo-masonica!

Doru- Timisoara, (un simplu cetatean cu drept de oripilare politica!)

*

Nota redacției: Mulțumiri pentru laude, domnule Doru! Sper să fie îndreptățite. Oricum, îmi pică bine!…