Am publicat câteva texte ale unor cititori ai site-ului meu care își îndemnau cititorii să voteze candidații partidului AUR – Alianța pentru Unirea Românilor. Spre mirarea mea am primit câteva scrisori, de la vechi colaboratori, care se mirau că mi-am arătat astfel susținerea pentru un partid suspect, despre care circulă informații compromițătoare. Cea mai gravă fiind acuzația că acest partid a fost creat de SRI!

De ce ar fi atât de gravă această acuzație?, l-am întrebat pe domnul CDI. Am mai auzit această acuzație și nu mi se pare deloc gravă! Nu mi se pare o  acuzație, în primul rând! Din câte știu, partidul AUR s-a lansat cu un program naționalist, dornic să susțină Unirea Basarabiei cât mai repede cu putință, de exemplu! Păi este o veste bună că SRI se bagă în politică pentru a susține un partid naționalist, unionist! O veste excelentă!

Din câte văd, celelalte partide nu prea au în plan să facă ceva pentru a grăbi Unirea Basarabiei. Susține Serviciul Român de Informații această idee politică fundamentală? Să ne bucurăm, fraților! Nimic mai normal, mai firesc! Și face asta prin sprijinul acordat unui partid nou, condus de un tînăr relativ potrivit funcției? Nimic mai normal, mai firesc! Asta ar dovedi că în SRI există și patrioți români, nu numai bișnițari! Iar concluzia asta ar trebui să ne bucure pe toți!

Avem partide care s-au dovedit a fi susținute de Soros și banda sa de descreierați! Și nimeni nu le-a cerut să iasă din Parlament! Alte partide parlamentare au susținerea unor ambasade, a unor servicii secrete din străinătate, a unor mafioți! Și lumea nu pare a fi deranjată de existența lor! Iar apariția partidului AUR poate supăra vreun naționalist român?! Alo! Deșteptarea!, vă rog!

Unde mai pui că pe listele AUR și-au găsit loc candidații din grupul de PROFESIONIȘTI inițiat de domnul IULIEAN HORNEȚ și  colegii săi, adică de un grup de inventatori români de elită!

Intrați pe internet și vedeți cine este Iuliean Horneț! Sau filologul MIHAI VINEREANU, autorul unui impozant Dicționar Etimologic al limbii române! Pe aceleași liste îl veți găsi și pe cunoscutul profesor FLORIN COLCEAG!

În aceeași combinație politică a intrat și Partidul Neamul Românesc, care a pus pe listă câțiva candidați redutabili. Vă întreb, pe listele cărui partid mai găsiți candidați de talia generalului MIRCEA CHELARU?

Eu însumi am fost invitat să candidez, ca senator de București, și am acceptat. M-am retras din motive medicale. Dar pe listele AUR candidează la Senat, în București, tânărul publicist de la Formula AS, și teolog, domnul CLAUDIU TÂRZIU. Autorul unor texte remarcabile pe subiecte de românistică! Comparați-l cu candidații propuși pentru București de partidele parlamentare și veți sesiza diferența!

Da! Partidele parlamentare au pus monopol pe cele două Camere și acest monopol trebuie spart, desființat! La alegeile din 6 decembrie alegătorii cu mintea lucidă trebuie

  1. să nu voteze niciun partid parlamentar
  2. să voteze un partid nou sau un candidat independent

Din informațiile pe care le am vă îndemn, stimați cititori ai textelor mele, să vă dați votul la ALIANȚA pentru UNIREA ROMÂNILOR – AUR.

Ion COJA