CD
1.451 aprobate

denitsoc@gmail.com
154.47.28.183

 

CATEVA FAPTE SI DATE INCONVENABILE
De Horse 237

Bugetul pentru 2024 al Departamentului de Apărare al SUA este de 877 de miliarde de dolari. Insă cheltuielile militare totale ale SUA sunt de 1,51 trilioane de dolari dacă includeți cele 633 de miliarde de dolari suplimentare cheltuite de alte 6 agenții paramilitare. Acestea ar include banii cheltuiți pentru arme nucleare de către Departamentul de Energie și pentru beneficii și îngrijiri medicale de către Afacerile Veteranilor. Vă rugăm să rețineți că Medicare plătește pentru serviciile medicale ale veteranilor de peste 65 de ani din alti bani luati din taxele noastre.

Trezoreria SUA a adăugat datorii de 1.037.408.937.382,80 USD în ultimele 3 luni. Încasările trezoreriei scad rapid. Ratele dobânzilor cresc, astfel încât dobânda noastră pentru datorie va fi mult mai mare decât un simplu trilion de dolari pe an, peste 9 luni. Mulți observatori văd prăbușiri atât pe piețele imobiliare, cât și pe cele bursiere, care vor oferi contribuabililor deduceri uriașe din impozitele lor în aprilie 2024.

Dacă pur și simplu înmulțim creșterea de 3 luni a datoriei Trezoreriei SUA cu 4, obținem o estimare inițială de 4.149.635.749.531,20 USD. Toată această nouă datorie urmează să fie cumpărată de Rezerva Federală într-un moment în care toți ceilalți vând obligațiuni de trezorerie americane, în timp ce noi rescriem datorii existente la dobânzi mai mari.

Putem concluziona cu siguranță că dolarul moare în 2024 și, odată cu el, Wall Street Uber Alles.
SUA au cheltuit 3.000 de dolari pe bucată, pe obuze de artilerie pentru Ucraina până pe 7 octombrie, când prețul obuzelor de artilerie a crescut la 8.000 de dolari fiecare. Pierderile ucrainene sunt de cel puțin zece ori mai mari decât cele ale Rusiei, ceea ce reflectă numărul de obuze de artilerie trase de fiecare parte.

În prezent, NATO a trimis mai multe provizii către Israel decât Ucraina. Rusia a economisit 1.000 de rachete care urmează să fie trase în câteva săptămâni, împreună cu o mulțime de drone, atunci când vremea este mai rece și zăpada devine tare (vreme bună pentru tanc.) Planul este de a elimina energia și transportul Ucrainei, forțând Ucrainenii să caute un nou guvern.
Mă îndoiesc că Putin a plătit vreodată chiar și 300 de dolari pentru un obuz de artilerie obișnuit.

Când familiile Bush și Clinton Crime au decis să adopte Acordul de Liber Schimb din America de Nord, ei au decis să dezindustrializeze America. În cele din urmă, au fost responsabili pentru închiderea a 80.000 de fabrici din SUA și pentru trimiterea lor în China și în alte părți. Ei au făcut acest lucru în timp ce au adăugat aproape 90 de milioane de străini legali și ilegali, care au crescut chiriile, utilitățile și prețurile la alimente, în timp ce au scăzut salariile și orele lucrate.

Numai prin tipărirea non-stop a bancnotelor verzi Rezerva Federală a menținut un furnir de prosperitate.
Acest lucru se termină în 2024, când Rezerva Federală trebuie să cumpere datorii noi de 4 trilioane de dolari și să rescrie trilioane din datorii care expiră la dobânzi mai mari.

Contribuția la acel deficit de 4 trilioane de dolari va fi de 1,51 trilioane de dolari în cheltuieli de apărare, ceea ce permite Puterilor care nu ar trebui să fie să ne fure și să agreseze națiunile de peste mări să promoveze Wall Street Uber Alles.
Nu ar trebui să uităm să menționăm cei 451 de miliarde de dolari pe care îi cheltuim pentru a menține toți acei străini ilegali pe care administratorii Obama-Biden i-au invitat peste frontierele noastre deschise.

Aceasta va crește pe măsură ce cele 4 milioane de ilegali în drum spre America sosesc, adăugând costurile și deficitul nostru. Statele Unite plătesc, de asemenea, pentru taberele de sub Panama pentru a colecta refugiați și, de asemenea, acoperă costurile de transport până la graniță.

Dar totul se oprește în 2024 împreună cu Wall Street Uber Alles, când dolarul moare și salariile și pensiile sunt tăiate cu 60%. Mă îndoiesc că armata americană va fi dispusă și capabilă să apere Wall Street și criminalii din DC atunci când 200 de milioane de americani nu au ce mânca.

Senatorul Durbin vrea să aducă sute de mii de străini ilegali în armata SUA. Acest lucru este plauzibil dacă ești suficient de prost încât să crezi că vom putea să ne dublăm și să împrumutăm 8 trilioane de dolari în 2026 pentru a finanța o nouă rundă de războaie. Mai probabil, acestor bărbați proaspăt sosiți li se va cere să iasă pe străzile Americii și să-i apere pe albii bogați de străinii ilegali care nu vor avea ce mânca atunci când Dolarul Moare.

Mie mi se pare că planul este să-i aruncăm pe albi, negri, asiatici și pe alții într-un război rasial împotriva extratereștrilor ilegali.
Rusia a decis să nu se inunde cu refugiați din Lumea a Treia și să rămână o națiune industrială.

Deci, să comparăm armele rusești cu cele americane. Sistemul rusesc de artilerie cu rachete Krasnopol poate lovi cu maximă precizie obiecte în mișcare la 76 de kilometri distanță atunci când laserul de la o dronă Orlan este focalizat pe ținta sa. Drona Orlan monitorizează, de asemenea, tot traficul de telefoane mobile, astfel încât Rusia a localizat o întâlnire cu peste 100 de ofițeri ucraineni care au murit în urma unei lovituri cu rachete Iskander.

Marina SUA are o rachetă de croazieră subsonică Mach 0,7. Rusia are o rachetă de croazieră Mach 9 Zircon. Filipine are o rachetă de croazieră Mach 3.0, Brahmos, pe care au cumpărat-o din India.
Racheta Kinzhal îl înlocuiește pe Iskander. America nu este nici la înălțimea versiunii de export a lui Iskander. Kinzhal este o rachetă Mach 12 lansată aerian care sapă o groapă de 30 de metri adâncime acolo unde era ținta sa.

Rusia a dat Kinzhal Iranului. Iranul desfășoară și o rachetă hipersonică Mach 15. SUA au zero rachete hipersonice portabile.
În ceea ce privește apărarea antiaeriană, sistemul Patriot al SUA este o prostie chiar și în comparație cu vechiul S-300 din era sovietică, care a apărut pentru prima dată în 1978.

SUA au dat sistemul Patriot Israelului care a făcut câteva îmbunătățiri, nu le-a plăcut și așa că l-au vândut Chinei. China a încorporat tehnologiile S-300 și a iesit sistemul Patriot în HQ-9 pe care le-a vândut Iranului.
Israelul nu a fost aliatul loial pe care politicienii americani pretind că este.

Sam Cohen a inventat bomba cu neutroni. S-a dus în Israel și le-a dat-o, ei au vându-ot Chinei, așa că ambele națiuni îl au, dar SUA nu l-au desfășurat niciodată. Israelienilor li s-a oferit avionica avansată F-16 plus SUA pentru că doreau să dezvolte un avion de luptă modern.

În schimb israelienii, au decis să accepte F-35 fără taxă. Israelul a vândut avionica avansată a Americii Chinei, așa că acum forțele lor aeriene rivalizează cu SUA. Dar chinezii au cumpărat și S-400 rusesc, astfel încât avioanele de transport ale Americii nu vor ajunge nicăieri în China.

Și rachetele Chinei vor ține marina americană în afara razei de acțiune a Taiwanului dacă va exista un război. Deoarece dolarul probabil moare într-un an, mă îndoiesc că SUA vor putea opri China să facă ceva după aceea. Iar China a inceput prin exemple greu de refutat sa invite elegant populatia Taiwanului sa ia parte la beneficiile de care se bucura poporul chinez de pe continent.

Mințile activ/întrebătoare au întrebat unde s-au dus toate acele trilioane de dolari pe care SUA le-au cheltuit pentru apărare?
Dr. Mark Skidmore a analizat bugetele DOD și HUD (Locuințe și Dezvoltare Urbană) din SUA pentru anii 1998 până în 2015. El a descoperit de pe propriile lor site-uri că un total de 21 de trilioane de dolari „dispăruseră”.

El a lucrat îndeaproape cu Catherine Austin Fitts, fostul partener de conducere la Dillon Read Investment Bank. Ea spune că Puterile care nu ar trebui să fie au furat 50 de trilioane de dolari de la contribuabili. Ea a spus că Criza securității garantate cu ipotecare (MBS) ar fi putut fi rezolvată cu mai puțin de 8 trilioane de dolari, deoarece aceasta era suma totală a datoriilor ipotecare la risc. Dar a costat contribuabilii 27 de trilioane de dolari din cauza fraudei de pe Wall Street.

Dr. Skidmore și alții consideră că bancherilor de pe Wall Street li se permite să vândă trilioane de dolari în obligațiuni de trezorerie americane, punând în buzunar banii și permițând contribuabililor să plătească pentru obligațiuni plus dobânda.

Ar fi interesant să știm cum s-au implicat SUA și NATO în Ucraina.
Secretarul de stat James Baker s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov în 1990. Acesta mai târziu era în proces de a chema acasă 400.000 de soldați sovietici din Germania de Est. Baker ia promis lui Gorbaciov că forțele NATO nu se vor apropia cu un centimetru de Moscova. Pentagonul și Lobby-ul Sionist din SUA au respins această promisiune imediat ce au auzit de ea.

Când Uniunea Sovietică s-a prăbușit, evreul Boris Elțin, în calitate de președinte al Rusiei a permis bancherilor din Londra și New York să lucreze cu oligarhii evrei pentru a-i jefui pe rușii săraci de atunci, în valoare de 250 de miliarde de dolari. Asta după ce revoluționarii bolsevici evrei au ajutat la uciderea a 64 de milioane de neevrei ruși în epoca sovietică.

În 2013, Victoria Nuland (Nudelman) a devenit subsecretar de stat. Ea a spus că SUA au cheltuit 5 miliarde de dolari pe programe de construcție a democrației în Ucraina. Adică SUA au finanțat revoluția Maidan care a încheiat mandatul actualului președinte cu 2 luni și a instalat o succesiune de păpuși evreiesti, Poroșenko și Zelensky.

Soțul lui Nuland[Nudelman- Macaronarul], Robert Kagan, a fost fondatorul “Proiectului pentru un nou secol American”. El a părăsit partidul republican în 2026 pentru a o susține pe Hillary Clinton. Războiul din Ucraina nu a început până când un alt democrat a fost ales președinte în 2020, deși unii contestă legitimitatea alegerilor, susținând că au fost furate 14 milioane de voturi.

Scopul războiului din Ucraina a fost dorința Neoconilor de a muta rachetele americane mai aproape de Rusia pentru o primă lovitură nucleară.
Putin și toți naționaliștii ruși văd asta ca pe o amenințare existențială la adresa supraviețuirii lor. Pentru a spune sincer, singurul motiv pentru care au murit 500.000 de soldați ucraineni este pentru că banditii lui Israel și prietenii lor din Complexul Industrial Militar vor să riște războiul termonuclear cu Rusia. Clar că sunt nebuni.

Proiectul pentru un nou secol american a preluat administrația Bush în 2001. În vara acelui an, George W Bush le-a spus aliaților americani că va invada Afganistanul. După 911, Bush le-a cerut afganilor să-l predea pe Osama bin Laden pentru urmărire penală. Afganii au cerut dovada că Osama a făcut 911. Nu a fost nici una.

Turnul 7 nu a fost lovit niciodată de un avion, dar totusi acea clădire de 47 de etaje s-a prăbușit în doar 6,5 secunde. Puteți vedea în videoclipuri că sticla din Turnurile 1, 2 și 7 nu s-a topit. Dar oțelul s-a topit. În mod normal, într-o societate liberă am discuta despre această contradicție a legilor fizicii, dar America a încetat să fie liberă cu mult înainte de a mă naște eu.

Cel mai probabil, Turnurile au fost conectate pentru o demolare controlată în weekendul dinainte de ora 911, când echipe de bărbați ar fi conectat Turnurile pentru acces la Internet, în ciuda faptului că Internetul era deja disponibil.
Norocosul Larry Silverstein a încasat 4,55 miliarde de dolari în plăți de asigurare în schimbul primei sale inițiale de 15 milioane de dolari.

După 911, Lobby-ul Evreiesc a făcut ca armata SUA să cheltuiască 7 trilioane de dolari pentru a ucide vecinii Israelului. Acesta a fost numit „Războiul împotriva terorii”.
Generalul evreu Wesley Clark (Cohen) ne-a spus că, după bombardarea Afganistanului, generalilor Pentagonului li s-a spus de către secretarul Don Rumsfeld, care era membru al PNAC, că armata SUA urma să invadeze 7 țări musulmane în 5 ani: Irak, Siria, Liban, Libia, Somalia, Sudanul, Iranul.

Când spun că dolarul moare în 2024 și asta va pune capăt nu doar Wall Street-ului Uber Alles, ci trebuie să includ aici si America, Marea Britanie, UE, Japonia, Australia și Noua Zeelandă ca națiuni ocupate.

În 1910, agenți ai familiei Rothschild, Rockefeller și Warburg au scris un proiect al Federal Reserve Act, care le dădea bancherilor dreptul de a colecta dobânzi de la americani pe banii pe care i-au creat din aer. A fost conceput pentru a transfera toată averea de la cei care lucrează la bancherii care se abțin de la orice muncă.

Dolarul american urma să fie “împrumutat” în circulație. În 1929 erau 123 de milioane de americani în viață, poate 100 de milioane erau neevrei. Dintre cei 100 de milioane de oameni de rând, între 3 și 7 milioane au murit de foame. Masa de bani s-a redus cu 31% până în 1933.

Banii din contul curent au fost anulați în instanța de faliment și în executări silite. Acea scădere drastică a masei monetare a provocat Marea Depresiune. Din nefericire pentru milioanele de neevrei care și-au pierdut prietenii și familia din cauza foametei, nu ni s-a permis nici măcar să discutăm despre leac. Asta ar fi fost să readucem înapoi banii nepurtători de dobânzi ai președintelui Lincoln.

Dacă am fi făcut-o, milioane de vieți neevrei ar fi fost salvate, nu am plăti un trilion de dolari pe an cu dobândă și am fi evitat cel de-al doilea război mondial și războaiele din Coreea, Vietnam, Irak, Afganistan, Libia și Siria.

Germania a fost dezarmată după Primul Război Mondial. Deci, de unde a luat Hitler banii și armele pentru a-și reconstrui armata? A mers la Banca Angliei deținută de Rothschild și a împrumutat 1,75 miliarde de dolari. În martie 1939, armata germană a trimis doi ofițeri la Londra oferindu-se să-l aresteze pe Hitler pentru a avea pace. Guvernul evreiesc al Majestății Sale a spus: „Războiul da, pacea nu”.

În 1936, Franklin Delano van Rosenfeld a refuzat oferta de pace a împăratului japonez. Împăratul a spus: „își va rupe alianța cu Hitler, se va retrage din China și chiar va deveni un aliat american împotriva expansiunii sovietice”. FDR a spus: „Cu siguranță nu”. Un obiectiv major al celui de-al doilea război mondial a fost extinderea comunismului (evreiesc) atât în Europa, cât și în Asia.

Toți cei care au murit după 1936 au fost uciși de deciziile luate de trei bărbați din care doi de origine evreiască, Franklin Delano van Rosenfeld, fiul lui Jenny Jerome, Winston Churchill, Josef Dzhugashvili Stalin era doar casatorit cu evreice.

Războiul din Vietnam a avut alte cauze. Premierul Ben Gurion a fost furios că președintele Kennedy a vrut să inspecteze lucrările nucleare ale Israelului de la Dimona, Neghef și să pună capăt achiziției de arme nucleare de către Israel. Rothschild-ilor le-a plăcut ideea ca America să piardă un război prelungit în junglele Vietnamului, deoarece ar face ca o generație de neamuri albe din America să se agațe de droguri.

Astăzi, bancherii spală un trilion de dolari pe an în droguri, arme ilegale și trafic de persoane prin băncile lor . De asemenea, ei spală o jumătate de trilion de dolari pe an în mită politică offshore. Asta se adaugă celor 50 de trilioane de dolari pe care i-au furat de la contribuabili pentru a-și finanța guvernul mondial.

Ei trebuie să plătească pentru Black Ops, cercetarea armelor biologice, mită pentru mass-media și pentru politicienii lor pentru a-i menține pe oameni fericiți și proști în timp ce aduc zeci de milioane de bărbați de vârstă militară în SUA, Canada, Marea Britanie, Europa, Australia și New York. Zeelandă.

Wall Street Uber Alles moare oricum în 24 de luni.
Va depinde de noi să decidem dacă continuăm să trăim ca oameni liberi.

Sursa: https://vidrebel.wordpress.com

Traducerea CD