Va câștiga Trump? Doamne, ajută!

2020-11-21T21:36:47+02:0021 noiembrie 2020|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Echipa lui Trump anunță că președintele are deschisă calea spre victorie. Cele 9 puncte-cheie cu DOVEZI ce pot răsturna rezultatele trâmbițate de media. Rudy Giuliani: „Nu putem permite acestor escroci să fure alegeri de la poporul american”

Învinuind Partidul Democrat că a desfășurat o conspirație coordonată pentru furtul alegerilor, avocații lui Donald Trump au declarat joi într-o conferință de presă fluviu, la Washington, că au probele pe care le vor prezenta în instanță, prin care vor dovedi că președintele a câștigat alegerile din 2020.
„Nu putem permite acestor escroci – pentru că asta sunt – să fure alegeri de la poporul american”, a declarat avocatul Trump, Rudy Giuliani.  „L-au ales pe Donald Trump. Nu l-au ales pe Joe Biden. Joe Biden este în frunte din cauza voturilor frauduloase, a buletinelor de vot ilegale care au fost produse și care au fost utilizate după încheierea alegerilor”, au acuzat fostul primar din New York și procurorul federal.
„Dați-ne ocazia să dovedim acest lucru în instanță și o vom face”, a spus el după ce a prezentat detalii despre unele dintre probe timp de mai bine de o oră.
Iată principalele afirmații pe care le-au prezentat avocații, conform Breitbart.
1. Se presupune că observatorii au fost împiedicați să urmărească deschiderea buletinelor de vot venite prin poștă. Giuliani a spus că multe buletine de vot au fost deschise fără ca observatorii să poată verifica dacă au fost semnate corect, o protecție-cheie împotriva fraudei. El a spus că aceste voturi au fost „nule”, mai ales acolo unde plicurile au fost aruncate.
2. Aplicarea incorectă a legii în statele democrate. În Pennsylvania, a cărei Curte Supremă a statului a creat noi reguli de vot înainte de alegeri, a făcut, spune Giuliani, ca alegătorii absenți din aceste state să poată „modifica” defectele din buletinele lor de vot, în timp ce alegătorii din statele republicane, care au respectat legea statelor, nu au putut să o facă.
3. Alegătorii ar fi ajuns la urne pentru a descoperi că alți oameni au votat în locul lor. Giuliani a spus că multe buletine de vot provizorii exprimate în Pittsburgh au fost depuse de persoane care s-au prezentat la vot personal, doar pentru a afla că deja votaseră. El a afirmat ca democrații au completat buletinele de vot în absență pentru alte persoane, în speranța că cei care trebuiau să voteze nu vor apărea.
4. Se presupune că oficialilor electorali li s-ar fi spus să nu caute defecte în buletinele de vot și să retragă buletinele de vot. Giuliani a citat o declarație a unui oficial care a jurat că i s-a spus să nu excludă buletinele de vot în absență pentru defecte și să retragă buletinele de vot, astfel încât acestea să nu pară că ar fi fost primite după ziua alegerilor, pentru a evita un ordin al Curții Supreme de sechestru al buletinelor.
5. Buletinele de vot pentru Joe Biden și ar fi fost plimbate prin mai multe mașini. Giuliani a spus că există 60 de martori în Michigan care pot depune mărturie că buletinele de vot ar  fi fost„produse” rapid și numărate de două ori sau de trei ori. El a spus că cel puțin 60.000 de buletine de vot și cel mult 100.000 de buletine de vot ar fi fost afectate.
6. Buletinele de vot pentru absenți au fost acceptate în Wisconsin fără a fi controlate. Giuliani a menționat că legea statului Wisconsin a fost mai strictă în ceea ce privește buletinele de vot în absență decât în majoritatea celorlalte state. Cu toate astea, 60.000 de buletine de vot în absență au fost numărate în zona Milwaukee și 40.000 în zona Madison, fără a fi fost solicitate în mod corespunzător de către alegătorii care le-au exprimat.
7. Se presupune că au existat „supraevaluări”, iar unele secții ar fi înregistrat mai mulți alegători decât rezidenți. Giuliani a spus că a existat foarte multe tensiuni în locații din Michigan și Wisconsin, despre care pretinde că ar fi și este motivul pentru care republicanii din Consiliul de Canvassers din Wayne au refuzat să certifice rezultatele de acolo. De asemenea, el a afirmat că în Georgia există câțiva alegători din afara statului și oameni care au votat de două ori acolo.
8. Aparatele de votare și soft-urile ar fi deținute de companii cu legături cu regimul venezuelean și cu George Soros. Avocata Sidney Powell a susținut că voturile din SUA erau numărate peste hotare și că sistemele de vot Dominion și soft ul Smartmatic erau controlate de interese străine, manipulând algoritmi pentru a schimba rezultatele. Powell a menționat în mod specific că proprietarii Smartmatic includ doi cetățeni venezueleni, despre care spune că ar avea legături cu regimul lui Hugo Chavez și Nicolas Maduro. Echipa juridică a susținut și că au existat anomalii statistice, cum ar fi loturi uriașe de voturi pentru Biden, care nu au putut fi explicate decât ca o manipulare a ceea ce, susțin ei, s-a întâmplat în primele ore ale dimineții, deoarece numărarea voturilor s-a oprit. (Companiile au contestat aceste acuzații cu fermitate.)
9. Constituția prevede un proces de alegere a unui președinte în cazul în care votul este corupt. Jenna Ellis a susținut că mass-media a uzurpat puterea prin declararea câștigătorului alegerilor. Ea a menționat că procesul constituțional de alegere a unui președinte avea garanții procedurale împotriva corupției și a influenței străine.
Giuliani a concluzionat că echipa crede că suficient de multe voturi au fost falsificate – mai mult decât dublul marjelor dintre Biden și Trump în statele cheie, pentru a spune că președintele are deschisă o cale spre victorie. El a spus că ar putea fi intentate procese în Arizona și că sunt examinate și nereguli în New Mexico și Virginia, deși nu crede că există suficiente voturi contestate aici.

2 Comments

  1. Petric 23 noiembrie 2020 la 12:51 am - Raspunde

    Cate dorinte naive si prost documentate sunt afisate pe acest blog! Desteptati-va si intelegeti cum merg lucrurile. Nu dati crezare celor exprimate de Fox News & Co. Documetati-va!

  2. ȘELARU CONSTANTIN-ȘTEFAN - ȚIȚI 22 noiembrie 2020 la 11:51 am - Raspunde

    Noi contemporanii României, noi cei care am fost împinși de la spate în 89 ca luându-ne după ei să facem numai ce le convenea lor iar ei au făcut în aplauzele noastre, acuma citim indiferenți cum, Trump i-a cam încovrigat pe plagiatorii campaniei electorale și în câteva zile sperăm și noi că-i va încolona spre pușcării, adică acolo unde le este locul. Dar oare, filmulețele alea de la TV în care îi vedeam clar pe pungașii noștri care cărau cu ei sacii cu buletine de vot iar apoi le falsificau în văzul lumii, cu ei ce s-a mai făcut ? Ori i-ați avansat ca miniștri sau alte lighioane politice ? La noi de ce nu s-a putut ca adevărul să triumfe asemeni americanilor ? Măi așa zișilor conducători ai noștri, cât o să ne mai folosiți ca hârtie igienică pe noi în timp ce vă faceți mendrele în văzul lumii încă nepăsătoare dar care, într-un posibil viitor, să sperăm că se vor trezi până la urmă și vă vor spulbera ?! Sper să apuc și ziua aia !! Țiți Șelaru

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top