CD
930 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
PE CAND DEMOCRAȚIA MOARE ÎN UE, VON DER LEYEN ÎȘI DEZVĂLUIE PĂCATELE
Autor: Tom Luongo

Nu este un secret în acest moment că UE este o organizație antidemocratică. Conducerea nu este aleasă, ci selectată dintr-un grup predeterminat de candidați din cadrul structurii Partidului.
Toți cei cu puterea de a lua o decizie au fost plasați acolo nu prin vot popular, ci prin coluziune din culise.

Pe măsură ce ne apropiem de alegerile din Italia din acest weekend, există o adevărată disperare în aer că există vreo lumină din această perioadă întunecată. Că, indiferent de deciziile pe care încercăm să le luăm, ele sunt doar în serviciul celor care caută stăpânire totală.

Și totuși, tot ceea ce auziți de la acești eurocrați este că suntem într-un „război al democrației versus autocrației”, așa cum a spus președintele Comisiei UE, Ursula Von der Leyen, în discursul ei infernal privind starea uniune a UE în Parlamentul European recent.
Îmbrăcandu-se în inversul culorilor drapelului UE pentru a-și arăta solidaritatea cu un alt regim antidemocratic, Ucraina, Von der Leyen și tribul ei vesel de vandali de la Bruxelles s-au prezentat drept protectori ai dreptului sacru al unei „democrații” pe care îi neagă. oricine nu este de acord cu ea.

Același lucru poate fi spus pentru aproape fiecare guvern important din Europa. De fiecare dată când o „alegere” are loc în sistemul local, este jucată pentru a asigura un anumit rezultat. Instituția politică se unește întotdeauna în jurul menținerii status quo-ului, înghețând orice posibilitate de coaliție „nefuncționabilă” sau „reprezentativă”.

Orice rezultat pe care nu îl pot depăși care se află în afara sferei de aplicare a valorilor UE este fie servit cu pastile otrăvitoare, pus imediat sub presiune de regulile bizantine ale UE și, în cele din urmă, forțat să demisioneze.
Nu există un exemplu mai bun al acestei structuri antidemocratice razbunatoare si amenintatoare decât Italia.

Timp de mai bine de un deceniu, italienii au fost supuși unor guverne tehnocrate, în mare parte nealese, care, în cel mai bun caz, împiedică orice impulsuri populiste/suveraniste din electoratul Italiei sau, în cel mai rău caz, promovează agenda de centralizare a UE sub falsele rubrici Schimbări climatice și „Valori europene”. .”

Valorile europene este o expresie care este sinonimă cu expresia „ordine bazată pe reguli”. Noi facem regulile, spun ei, iar tu le respecti. Avem voie să încălcăm acele reguli pentru că 1) putem și 2) suntem buni.

Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză că, în timp ce italienii se pregateau de mers la vot, une au câștigat o victorie majoră, incontestabilă, președintele neales, deschis totalitar al Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, ii amenința deschis pe italieni să „voteze corect” sau să-i înfrunte mânia.

Birocrata nealeasa, corupta, Von der Leyen îi amenință pe italieni: „Vom vedea rezultatul votului din Italia. Dacă lucrurile merg într-o direcție dificilă, avem instrumente, ca în cazul Poloniei și al Ungariei.”
Asta de fapt se numește amestec în alegeri.

Sursa: https://tomluongo.me/2022/09/23/as-democracy-dies-eu-its-sins-are-revealed

Traducerea:CD