Ceea ce se intampla azi in vestul Europei, ceea ce e realitate azi in Germania, Suedia, Franta, Olanda, de fapt in mai toate tarile dezvoltate din Europa, nu e de neglijat.
Cu siguranta tarile bogate au inca resurse pentru a musamaliza aceasta distrugere financiara care ia amploare, dar aceasta este doar o chestiune de timp. Politicienii neo-liberali, acest curent dezvoltat cu ajutorul unor mari concerne americane, vor duce rapid la distrugerea Europei.
Sunt 16 motive serioase care trebuie luate in seama:

1. Explozia populației din Africa… peste 4 miliarde.

2. Razboaie civile, razboaie generate de religie, generate si finanțate de marile puteri, care produc arme in prostie si care nu doresc altceva decat profit imens.

3. Europa nu are o ARMATA care sa apere granitele ei exterioare, vasele aflate in Mediterana nu fac altceva decat sa culeaga sutele de mii de migranti si sa-i transporte spre Europa… așadar au ajuns un fel de transport maritim al emigrantilor, platit cu bani europeni.

4. Tarile Africii au devenit si vor deveni tot mai instabile, la fel ca si cele din Orientul Apropiat.

5. Ajutoarele sociale primite de emigrantii ajunsi in Europa sunt de cca. 11,4 ori mai mari decat venitul unui african pe luna. Oare cine nu doreste sa nu munceasca si sa primeasca bani pe degeaba, asistenta sociala, locuință… Deja se stie ca peste 20 milioane emigranti asteapta doar sa aiba ocazia sa treaca Mediterana.

6. Guvernele europene au ajuns pâna într-acolo cu „prostia lor” încât îi trateaza mai bine pe emigranti decât pe cetatenii lor – vezi Germania, in primul rand. dar si Suedia, Olanda, Danemarca… etc.

7. Nici un emigrant nu are de ce se teme ca va fi trimis inapoi in tara de bastina. Populismul si idiotenia conducatorilor este atât de mare încât,
pentru a nu-si pierde locul si pozitia de OM BUN (eu as zice prost), prefer sa accepte acest joc murdar sub chipul UMANITARISMULUI, desi se stie ca 25 de dolari pe luna

i-ar ajuta mai mult pe acesti oameni sa ramana in tarile lor, decât sa li se ofere peste 500 de Euro pe luna in Europa.

8. Chiar daca ruta balcanica este inchisa, vor incerca noi cai, Mediterana e mare. Italia e o alta cale… si Italia nu face nimic decat sa-I culeaga din mare si sa-i transporte mai departe. La fel ca si Grecia…
Motivul? Ele sunt tari prea sarace ca sa poata suporta financiar milioanele de emigranti. Si sa nu uitam, atât Italia, dar mai ales Grecia, sunt considerate de mai marii de la Bruxelles, tari de mana a doua, chiar a treia. Pentru ca in EU, mult visata Uniune Europeana, exista tari de clasa intai – cum ar fi Germania, Franta, Anglia…, tari de clasa a doua – cum ar fi Spania, Polonia, dar cele mai multe sunt tari de mana a 3-a – vezi tot blocul EST fost comunist, sau Portugalia, Malta… Grecia, iar mai nou, siItalia. Dezastrul acestor tari este de fapt produs de dependenta de banii europeni, de Banca Centrala Europeana; o destramare a Uniunii Europene ar însemana un colaps financiar imediat pentru aceste tari mici, care de fapt au fost de mult distruse sistematic de marile puteri. Uniunea Europeana este cea mai mare minciuna a secolului, un fel de dictatura socialista care a functionat mult timp in Uniunea Sovietica.
Comenzile venite de la Bruxelles au ajuns sa hotarasca hrana si modul de viata a 500 de milioane de oameni. Merkel, Juncker, Hollande… o mana de uzurpatori, impreuna cu Banca Europeana si Banca Mondiala.

9. Naivitatea popoarelor din vestul Europei mai ales, care cred ca situatia lor financiara si libertatea,câstigata in al doilea Razboi Mondial, se pot mentine la infinit are multe consecinte. Sa nu uitam ca generatia care a purtat razboiul nu mai e, iar cei tineri nu cunosc decât acest bine al prezentului, care inseamna telefoane mobile, Facebook… lucruri pentru care nu au facut deloc sacrificii. Parintii lor se simt datori sa le puna totul la dispozitie pentru a nu mai suferi precum parintii lor in tinerete… Ma si intreb cum
au reusit sa supravietuiasca fara telefoane mobile si Facebook!

10. Si mai exista inca un motiv ingrijorator, de fapt acest sentiment puternic indoctrinat, mai ales in populatia germana, sentimentul de vinovatie pentru ceea ce au facut parintii sau bunicii lor: razboaiemondiale. Da, nemtilor li s-a spălat creierul asa de bine încât cei de acum se simt datori sa faca bine, sa rascumpere greselile unui dictator
care  a purtat un razboi in care au murit cca 50 milioane de oameni in intreaga lume (raportate in ambele tabere)… si acum au ocazia… sa ajute milioane de emigranti sa ne ocupe. Un al 3-lea razboi mondial nu va mai avea loc pentru ca el a inceput si se desfasoară in „Pace”… si cu acceptul milioanelor de oameni „BUNI”.

11. Sa nu uitam nici rolul asa ziselor organizatii neguvernamentale, de buna Caritate care, de fapt ,pun mai departe paie pe foc si incurajeaza acest sistem de autodistrugere… vezi Open Society Foundation al lui SOROS, http:// newobserveronline.com/ <http://newobserveronline.com/ > soros-funding-nonwhite- invasion- hungarian-mayor/Soros but-not-in-israel/ sau nenumaratele Organizatii Crestine din Europa si America si sa nu uitam FACEBOOK si alte platforme, care deja le-au declarat „razboi” celor care nu incurajeaza aceasta emigratie. Nu esti de acord cu politica lor, esti rasist, esti neonazist, esti extremist de dreapta (pentru ca
extremistii de stanga sunt cei buni si, ca atare, sunt platiti sa restaureaze democratia)

12. Nerespectarea legilor in tarile Europene, atunci când e vorba de atacurile la persoana, furturi, violuri comise de emigranti… toate fiind musamalizate, deci incurajate, deoarece fiecare emigrant stie ca orice ar face, exista o „Lege-dipozitie de sus” care îl scapa. Justitia, care condamna o batrana de 72 de ani la 3 ani inchisoare pentru ca e atât de saraca încât nu-si permite sa plateasca un bilet de tramvai când merge la doctor, aceasta lege inchide ochii cand miile de azilanti fura,violeaza, se plimba fara bani cu mijloacele de transport in comun si taximetre, fac comert cu droguri etc.

13. Marile concerne încurajeaza o Europa fara granite, pe motiv ca ar avea pierderi de miliarde, asa încât o Europa fara granite e profitabila pentru ei, aduce miliarde beneficii, lucrurile produse ieftin in tarile sarace europene se vand foarte bine, oamenii din tarile sarace au iluzia ca pot fi ajutati sa aiba un loc de munca pentru un salariu cu care pot doar supravietui nu trai,  dar distrugerile provocate de migratie, intretinerea milioanelor de emigranti sunt, de fapt, miliarde platite doar de cei care muncesc si platesc impozite… Cei saraci devin tot mai saraci, cei bogati tot mai bogati. Intre cele doua clase nu mai e nimic.
Patura de mijloc aproape a disparut. Concernele mari sunt scutite de impozite doar pentru ca ele trebuie sa investeasca si sa creeze locuri de munca. Iar in momentul cand ele au pierderi, arunca in somaj mii de oameni – vezi Mercedes, Volkwagen, Bosch, Nokia… etc. Sa nu uitam si rolul Bancii Europene, care a ajuns sa dea marilor concerne credite fara dobânda. O inflatie puternica in zona Euro, care e mascata pe moment, va duce la cea mai mare criza financiara, o criza mondiala.

14. Coruptia din mass-media, care a ajuns un instrument de propaganda pentru partidele de la putere, un mod de a spala creierele milioanelor de oameni… pentru ca o indoctrinare nu se face de azi pe maine, e nevoie de timp si mai ales de repetarea permanenta a sloganelor. Totul e
minciuna, minciuna despre numarul emigrantilor, despre delictele comise, despre starea economiei, despre numarul de someri, despre tot. Sa nu uitam
nici propaganda facuta de vedetele de la Hoolywood, oameni de buna credinta cu suflet mare, angajati in proiecte umanitare (George Cloney, Angelina Jolie, Jude Law…) sau miliardarii care, prin generozitate si donatii de milioane, (vezi Zuckenrberg,  Soros, Bill Gates etc. cu fundatiile lor) incurajeaza ocuparea Europei de emigranti, in timp ce ei traiesc in cetati bine aparate de serviciile de siguranta.

15. Fiecare emigrant care intra ilegal in Europa, in loc sa fie condamnat pentru trecere frauduloasa de frontiere (care nu exista de fapt), este primit cu bratele deschise si beneficiaza de toate drepturile azilului. Ceea ce e deja stiut este ca 95% din emigrantii ilegali nu au drept de azil si vin cu documente false.

16. Dar cel mai important lucru este ca Islamul are ca punct principal islamizarea Europei, invadarea ei cu sute de milioane de moslemi si instalarea unui stat islamic, un fel de Califat, unde domneste Sharia si religia principala e Islamul. Un plan demonic incurajat de politicienii corupti dar PROSTI, pentru ca prost trebuie sa fie cineva sa creada ca intr-o Europa ocupata de Islam acesti politicieni vor mai putea avea puterea. Sigur, pentru o Merkel la 63 de ani, fara copii, e totuna daca le face concesii turcilor, daca tara e ocupata de milioane de moslemi. Ea stie ca in urmatorii 10 ani inca mai poate rezista cu pensia ei sau … dispare ca Honecker, in America Latina. „Dupa mine potopul” e o vorba veche… Astfel de oameni isi au locul in spatele gratiilor, indiferent ca sunt inchisori sau spitale de profil. Apropo, Merkel a declarat mai ieri ca nu renunta la planul ei (diabolic).
Europa  va suferi o adevarata EXPLOZIE, ceva mai groaznica ca cea de la Hiroshima, un tsunami mai urias ca dimensiune si durata decat cel din Tailanda sau Japonia.
Ceasul bombei deja a inceput sa ticaie… iar noi ne citim mai departe corespondenta pe facebook, ne uitam la emisiunile de spalare a creierelor la televizor, ne necajim daca nu e totul perfect, asa cum ne-am dori sa fie, ne gandim in ce tara ne petrecem concediul, ca Turcia nu mai e sigura, Grecia are probleme, Italia la fel, in Germania sau vestul Europei sunt prea multi migranti si nu se stie… Așadar, mai bine in Dubai, acolo e sigur, e frumos si doar si noi am dat o mana de ajutor sa aiba ei ce au…
sau suntem invidiosi pe vecinul care are o masina noua si ne gandim cum sa primim si noi un credit profitabil, sa fim si noi in rand cu lumeabuna. Si in tot acest timp îi lasam pe politicienii alesi in moddemocratic sa hotarasca ei in locul nostru, cum e mai bine pentru copiii si copiii copiilor nostri….

Un articol foarte interesant aparut in presa libera germana – datele se refera, in special, la situatia nemtilor, dar cu repercusiuni asupra Europei.

http://journalistenwatch.com/ cms/16-fakten-warum-die- migrationskrise-nicht-enden- wird/


<http://journalistenwatch.com/ cms/16-fakten-warum-die- migrationskrise-nicht-enden- wird/>

Pastorul evanghelic Jakob Tscharntke spunea: „Ceea ce noi traim este doar un bulgare de zapada… avalansa, insa, urmeaza!”.