De la: IANCU GHEORGHE
Subiect: Vă trimit pe această cale, pentru că nu reușesc s-o fac prin comentarii, după cum v-am mai spus…Constat că nu numai eu, după numărul de comentarii la articole, suspect de mic, și care astfel, după mine face blogul mai puțin atrăgător…Dar asta este…Las la latitudinea trimiterea celor scrise în mesaj! Considerație!

Textul mesajului:

La treabă români! Să trăim împreună „aventura bobului, boabelor de grău„, construind și navigând cu toții în ARCA ROMÂNIA!
Bine ai venit, bine ați venit pe scena politică, în ringul politic George Simion, cu asociații, și vă vrem pe toți „oameni de AUR„! George Simion, are azi numai ceva peste 33 de ani. Să-i punem în cârcă faptul că are „la activ„ o poză cu „MĂLIN BOT”, găsesc că mai degrabă este compromițător pentru noi cei mult mai în vârstă, dacă facem asocieri după astfel de „fapte„…de parcă nu am ști, sau că și noi am fost mai mult la fel că tinerețea, este deseori vulcanică, și se scaldă în ape nealese, tulburi și neliniștite…Intrarea cu adevărat în politică, începând cu sfârșitul lui 2019, prin fondarea partidului AUR, împreună cu ceilalți fondatori și asociații, arată că George Simion a ales în ce ape urmează „să înoate„ pe scena politică, împreună și ca o echipă cu asociații și susținătorii lor, respectiv pe cele patriotice-naționaliste-suveraniste, și sper să fie de bun augur, mai ales că este înconjurat, ca un bun început, cu dreptul, deocamdată de foarte mulți tineri, care aleargă prin toată țara, ca niște „cârlani tineri„ , și par că de neobosiți și hotărâți, cu scop și rost național, prin soluții naționale, cu noi și pentru noi! Să-i încurajăm, să le întindem mâna, să-i aplaudăm, și de ce nu, printr-o luptă și muncă împreună, noi cei ca și ei să avem grijă să-i cuplăm la cele românești și să-i pregătim, și să ne pregătim să le predăm ștafeta, pe principiul din strămoși că „cine nu are bătrâni să-și cumpere!”, și cum ei au, atunci de la Iancu citire, nu trebuie decât „să-i asculte și să-i respecte!”, că numai așa vom avea de câștigat cu toții și vom putea „fi iarăși ce am fost și mai mult de atât”!

Partidul AUR, s-a creeat în urma unei „arături de toamnă„, după care au fost „semânate boabe de grâu„, care apoi au încolțit și răsărit, și după o iarnă, cu prea puțină zăpadă, destul blândă, cred ca Domnul să ne ajute, că altfel, de unde căldură de la o astfel de clasă politică, vedm azi pe „câmpia politicii românești„ „spicecele tinere și zvelte„ încă neoprite din legănat, în bătaia vâturilor de primăvară, căutând cu entuziasm tineresc să se înalțe către Soare și către Domnul, dând parcă semnale că Primăvara politică românească pare să vină. Oare dacă nu ni se punea această „coroană de viruși„ în cale, nu cumva azi eram toți pe ogoarele politicii…sau poate tocmai asta a făcut să vedem mai bine buruienile politice, ce azi în creștere, și fără concurență politică reală, ne-au încolăcit până și drepturile de a trăi ca oameni liberi. Curând se va trece la o nouă etapă, cică de alertă, ce pare mai degrabă o îngrădire a noastră, a patrioților, pentru a nu ne putea și exprima politic, și drept urmare să nu ne putem prezenta în alegeri cu șanse, după cum trebuie și se poate! Dar cu cât drumul este mai greu, cu atât victoria va fi mai frumoasă! Cu mic cu mare, aleși pe sprinceană, fără neghină, tineri, ce urmează să vină în hambare, de data asta într-un număr cât se poate de mare, cei copți, și cu cei răscopți, din hambare, să ne unim sub un singur steag și să creem, ca necesară și adevărată soluție națională, și să dăm naștere, împreună cu poporul, și pentru popor a ADEVĂRATEI ALTERNATIVE POLITICE, care să înlocuiască clasa politică postdecembristă, formată azi din partidele parlamentare, vinovate și responsabile de starea limită în care deliberat ne-au adus, servind alte interese, în detrimentul celor naționale, românești.

Așa, și numai așa vom putea aduce România și pe bunii noștri cetățeni pe CALEA DREAPTĂ, pe care suntem destinați și hărăziți s-o urmăm, și astfel să face ca România să arate ceea ce numai ea este – GRĂDINA MAICII DOMNULUI! Haideți la treabă împreună, renăscând spiritul dacic, și dacizând pe români și România ca Țară a Românilor, haideți ca fiecare dintre noi să pornim la drum și să trăim cu adevărat „aventura bobului, boabelor de grău„, aducând astfel speranța și încrederea în Români și România, cu o conducere cu adevărat românească, și luâdu-ne țara în bună grijă să fim cu adevărat stăpâni, încrezători și siguri pe viitorul nostru, aici la noi, în Țara Românilor, ca buni cetățeni români! După atâtea drumuri bătute, și într-un timp scurt, vreau să cred că apele se vor limpezi și pentru teamul lui AUR, cât și pentru mulți dintre noi,care nu putem fi decât cu ei și toți cu noi!
Le dorim să devină într-un scurt timp un PARTID DE AUR !!