Se ascut săbiile. În iarna aceasta se vor face jocurile ca în 2022 să fie posibilă unificarea României cu bucata din Moldova de până la Nistru.
23 OCTOMBRIE 2021BY PIC20
Se ascut săbiile. În iarna aceasta se vor face jocurile ca în 2022 să fie posibilă unificarea României cu bucata din Moldova de până la Nistru.
DISTRIBUIE ACEST ARTICOL
Facebook
Twitter
Pinterest
Când tocmai mă pregăteam să dezvălui marele plan al unificării României cu Moldova, Moldova fără bucata numită Transnistria, am apucat să citesc un articol, foarte bine scris și documentat, pe site-ul strictsecret.ro, care vene cu aceeași ipoteză de lucru în strategia serviciilor secrete românești și moldovene și la care achiesează și cancelariile Germaniei și Rusiei, adică reluarea planului Kozak și alipirea de România bucății din Moldova fără Transnistria, folosind-o pe actuala președinte a Moldovei, Maia Sandu, după modelul alegerii lui Cuza la Iași și la București. Articolul poate fi citit aici ().

Eu aflasem pe surse că acesta era de fapt și planul lui Ludovic Orban, în a o propune pe Maia Sandu în 2024 drept candidata la președinție din partea PNL. Se pare că planul celor două cancelarii citate mai sus cât și a serviciilor secrete românești (o parte din ele, acelea care nu sunt sub comanda lui Iohannis) și cele moldovenești s-au precipitat și doresc ca evenimentul să aibă loc în vara-toamna lui 2022, de aici și furia lui Iohannis în a-l curăța pe Orban dar și desemnarea generalului Ciucă ca premier, cunoscut ca un loial al președintelui României. Sunt foarte curios cum va juca PSD-ul, AUR deja s-a pronunțat în a-l suspenda pe președinte. USR-ul, bine căpăcit de președinte e clar că se va prinde iar în hora auristă și vor cere și ei suspendarea președintelui. Suspendarea domnului Iohannis va fi votată și de un număr foarte mare de parlamentari liberali pentru că i-a târât iar în mocirla cooperării cu pesediștii și nu numai. Noi, poporul cu drept de vot la viitorul referendum, radicalizați de declarațiile domnului de la Cotroceni, care ne scoate ca principalii vinovați de situația pandemică din țară îl vom curăța cu elan civic pe președinte. Așa că sunt toate premisele ca domnul Klaus Iohannis să fie primul președinte român demis prin referendum. Singurele impedimente fiind creșterea facturilor la gaze și energie electrică și, mai ales situația sanitară a țării, când tocmai am devenit fruntași la numărul de morți Covid raportați la milionul de cetățeni, așa că se așteaptă să ieșim din iarnă, atâția câți vom reuși.

Sper să mă înșel și să fi fost eu cel manipulat de către surse. Dacă nu aș fi citit și pe site-ul ziaristului clujean Liviu Alexa ceva asemănător, nu m-aș fi grăbit să scriu nici eu. Aș fi așteptat să am garanția sută la sută că așa se va juca sau poate nu aș fi scris niciodată.

Dumnezeu să ne aibă în pază,
Petre Ioan Crețu

*
Nota redacției – Dar de ce fără Transnistria?