caroline gunderode
226 aprobate
google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
Unele ziare din Israel – se pare ca unele chiar oficiale – declara chirurgul catolic Philippe Ploncard d’Assac – spun ca Israelienii – in marea majoritate – sunt la al patrulea vaccin in ziua de azi si ca ei cad ca mustele !
In tot cazul , daca ucigasii vaxxurilor globalisto-eugenisti – ar fi avut vreo solidaritate cu Israelul , nu ar fi vaccinat toata tara in acest ritm turbat si suprem represiv !
Ceva e putred in Danemarca, vorba lui Hamlet !
Apocalipsa asta bate la ochi !
In tot cazul (si in Romania), daca nu se implica macar o parte din armata tarilor de azi, atunci cand popoarele vor intra in revolutie, nu se poate invinge inamicul eugenisto-globalist, e prea pervers, … au prostit prea multa lume, au prea multe cozi de topor platite de ei, ca sa-si mai scoata si miliardele din crima ! Dar adevarul iese intr-una la iveala !
Rasculatii trebuie sa faca liste cu complicii criminalilor si sa-i desfiinteze , fara sa le scape unul !
Lupta este care pe care !!
Trebuiesc blocati prinsi si pedepsiti sociopatii astia cu toate releurile lor din guvernele corupte, din mediile care le-au sustinut crima orbeste, aparatul juridic si doctorimea ucigasa !
Trebuie luminata lumea ca sa se rascoale !!!
Este foarte pretioasa munca ce face Domnul profesor Ion Coja, impreuna cu toti curajosii care demasca dusmanul si spun adevarul in publicatiile lor !

NATURA ARE LEGILE EI SFINTE !