666
42 aprobate
.
Cetateanul Mihai Argeseanu, de curind decedat si ingropat la Curtea de Arges, unde si Elena Lupescu este ingropata, nu este primul fiu al lui Carol al doilea care nu a abdicat niciodata, si care impreuna cu Antonescu, negocia cu Stalin iesirea Romaniei din razboiul contra puterilor aliate, fapt ce urma sa se intimple la 26 August cind aviata americana (exista documente care confirma, Antonescu concluzionind tratativele) trebuia sa bombardeze pozitiile germane ca sa asigure retragerea armatelor romane, iar singurul Hohenzolern este Printul Paul ca descendent al lui Carol al doilea dupa fiul sau, Carol Mircea Grigore. Deci ceea ce sustine ziarul Cotidianul cu „majestatile lor” Radu Duda si Margareta Duda sint o intoxicare a cititorilor! Evident exista un razboi in spatele celor doua parti care urmaresc deposedarea lor, ceea ce s-a si intimplat, de drepturile care le revin. Deci Mihai Argesanu nu a fost incoront rege, Carol al doilea nu abdicat, Antonescu a fost in legatura permanenta cu el, iar pelcarea lui Mihai s-a facut in buna intelegere cu comunistii cu toate detaliile puse la punct impreuna cu ei. 23 August reprezinta cea mai monstruoasa tradarea din Romania moderna, consecinta fiind punerea pe tava a tarii in bratele rusilor! ca fapt divers, Brejnev isi dorea ordinul pobeda iar singurul in viata care i-l putea da a fost Mihai Argeseanu care a si facut-o contra sumei de 200000 usd!

Concluzia: amestecul de infromatii false si ascunderea realitatii este primul motiv care face ca blocajul sa existe in Romania. putem continua cu tratatele comerciale ale lui Antonescu, cu privatizrile, cu tradarile dupa 1989, cu calicia politicienilor infecti pe care i-am avut si ii avem cu tradarile lui Maniu, cu moartea lui Gheorghe Bratianu care stia de demersurile lui Carol si Antonescu si de aceea a fost omorit ca toti ceilalti care stiau de aceasta negociere Carol-Stalin.
Minciuna genereaza falii in societate, creeaza o alta lume, induce incapacitatea de justa concluzionare! Deci, incotro?
.
,
Nota redacției – Un obiect atât de important ca ordinul POBEDA, cea mai înaltă distincție conferită de URSS, ajuns și pe pieptul lui Mihai Argeșeanu, măcar după moartea acestuia ar trebui să intre în patrimoniul Muzeului Național de Istorie, acolo unde se aflau încă dinainte de 1990 toate medaliile primite din străinătate de Ceaușescu!
Unde se află acel artefact în momentul de față? Acel obiect poate fi considerat „moștenire da familie” sau, în mod obligatoriu, trebuie considerat obiect de patrimoniu național?
Urmașii lui Mihai au obligația de a lămuri cum stau lucrurile. În mod normal Mihai Argeșeanu, cât a trăit, trebuia să lase lucrurile bine lămurite! Povestea cu Brejnev nu e de crezut! Ar însemna că n-am avut în fruntea Țării un rege, un domn, ci un găinar penibil! Nu pot să cred, nu pot să accept!
i.c.