CD
1.304 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
In 4 martie 2021 ca urmare a unui comentariu postat pe websiteul dumneavoastra
am fost intrebat:
“Nota redacției – Nu prea este de crezut că „rata mortalitatii de la vaccin este de cateva sute de ori mai ridicată decat de la virus!” De unde aveți aceste cifre, domnule coleg?!”

Desi va spusesem in prealabil ca sursa era direct, prima facie, de la CDC si nu o puteam divulga public, dumneavoastra a-ti venit cu aceasta intrebare.
Nu am mai raspuns atunci considerand intrebarea superflua, dar acum cand lumea incepe sa vada adevarul ce se Releva din ce in ce mai mult, pot sa va dau raspunsul cu un articol recent

De principiu nu ma angajez in dispute quixotiene, chiar daca stiu ca am dreptate, dar ceilalti tot nu castiga, ei raman tot cu ideile lor. Astept ca Revelatia sa ajunga la punctual cand cei ce se mai indoiesc incep sa accepte Realitatea asa cum este ea nu asa cum o viseaza ei sau cum le este predicata de altii.
Traim vremurile cand trebuie sa avem responsabilitatea de a spune Adevarul si numai Adevarul.
Asa sa ne ajute Dumnezeu.
CD

LEGĂTURA DINTRE ATACURILE COVID ȘI BOALA LUNGĂ ASEMĂNĂTOARE CU COVID-UL CÂȘTIGÂND ACCEPTARE
05 iulie 2023
Oamenii de știință încep în sfârșit să admită că unele efecte secundare ale vaccinului COVID-19 care seamănă cu simptomele de lungă durată după boala reală sunt într-adevăr reale. Experții, inclusiv medicii, au negat cu fermitate afecțiunea debilitantă, dar se întâmplă atât de mult încât au început să-și schimbe tonul.
După cum a raportat Science, Anne Louise Oaklander, un neurolog și cercetător la Harvard Medical School, a spus: „Vedeți unul sau doi pacienți și vă întrebați dacă este o coincidență… Dar până când ați văzut 10, 20… Unde există fum, e foc.”
Durerile de cap persistente, oboseala severă și ritmul cardiac anormal și tensiunea arterială sunt unele dintre cele mai proeminente simptome care sunt raportate atât după vaccinare, cât și după boală. În timp ce experții spun că efectele secundare ale vaccinului „par” foarte rare, totuși „găsesc din ce în ce mai mult o aliniere cu afecțiunile medicale cunoscute”.
Chiar și așa, Peter Marks, directorul Centrului de Evaluare și Cercetare Biologică al Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA, care supraveghează vaccinurile, este reticent să atragă prea multă atenție asupra neuropatiei severe, problemelor cardiace și leziunilor nervoase care sunt raportate după lovituri, spunând titluri senzaționale. ar putea induce publicul în eroare.

Sursa: https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2023/07/05/link-between-covid-jabs-and-long-covidlike-illness-gaining-acceptance.aspx