Buta Dumitru
337 aprobate
Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.41

Un studiu realizat la cererea Guvernului arată că în societatea romȃnească există un potențial de ostilitate față de evrei.
Pentru a reduce propagarea fenomenelor antisemite în societate, elevii de liceu și din școlile profesionale vor studia din 2023 disciplina „Istoria Evreilor. Holocaustul”.
Legea privind introducerea acestei materii a fost promulgată încă din 2021. Iar unul din inițiatorii ei a fost ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.
Guvernul și exponemnții evreilor au trecut la combaterea antisemitismului.
Nu s-a clarificat nici până în present ce specte fac parte din legea antisemită, deoarece abuzurile I.N.S.H.R, au fost absolut ridicule.
Cine a decis: extinderea abuzurilor pe această lege . Cine a decis ca să se rescrie istoria poporului roman ? Cine a decis să se diminuieze orele de istoria a românilor din școli pentru a introduce istoria evreilor?
Cine a decis taxa pe holocaust ( pentru care evreii comunisti au trecut la uciderea populației din basarabia ?)
Cine a decis umilirea acestui popor tolerant ? Care le este scopul final al evreimii ? Nu oare alcătuirea unui stat evreesc pe teritoriul Românesc ?
Toată propaganda pe aceste teme era virulentă,motivată de acuzatii nefondate.
De cee masonii români din guvernele românești au plecat capul la aceste acuzații.
Se întreaba ambasadorul israelului că o parte din români sunt ostili lor.
Păi Românii mereu au fost toleranți, dar li s-au ajuns cuțitul la os pentru atâtea nedreptăți învăluite înr-o perdea propaganistică cu densitatea unui vuiet de trăznet.
Se știau că toate aceste nemernicii au fost elaborate cu mult înaite de desfințarea comunismului și trecerea acestuia pe întreaga planetă, de elita masono-sionistă.
Avem la conducerea țării majoritatea masonilor, cu care n-am pricopsit, a reușit falimentul României.
Românii nu sunt atât de proști așa cum ne cred jidănimea. Cred că e vremea confruntării justițiare.
Eu sper ca românii să se unească într-un for de justiție fără menajamente..
Doamne ajută acestui popor !