Am primit de la colegul nostru AKRITAS:

.

IATA ADEVARATA FATA A OCCIDENTULUI IUDEOMASON, A SATANISTILOR USSA. CEI CARE AU DECLARAT CU TUPEU, PE FATA, CA SINGURUL DUSMAN AL AMERICII A RAMAS BISERICA ORTODOXA :

departamentul de Stat al SUA a pus tunurile pe România. Critici dure pentru „discriminarea romilor şi a homosexualilor”. ATAC fără precedent la adresa BOR. Petre Țuțea, pro-nazist!

Vineri, 26 iunie 2015, 15:33
Facebook Twitter

Departamentul de Stat al SUA a dat publicității joi, 25 iunie, Raportul Internațional privind Respectarea Drepturilor Omului în România pentru anul 2014. Mandatat de Congresul american, Raportul funcționează ca document de informare în privința politicilor de guvernare și de asistență externe.

În viziunea americană, printre problemele pe care le are România în ceea ce privește drepturile omului, se numără: răspândirea punctelor de vedere „antisemite, rasiste, xenofobe și naționaliste pe internet”, discriminarea „sistematică” a romilor dar și „discriminarea homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor si transsexualilor”.

Interesant este faptul că pentru Departamentul de Stat al SUA, care citează ONG-ul Apador-CH, romii care cer „taxe de protecție” ca să nu-ți zgârie mașina în parcare sunt „parcagii care obțin un venit găsindu-le șoferilor spații de parcare în schimbul unui bacșis”.

În altă ordine de idei, Biserica Ortodoxă Română este instituția țintită cel mai mult de criticile departamentului de stat al SUA, în acest raport.

BOR este acuzată că nu a retrocedat bisericile și proprietățile confiscate de comuniști către Biserica Greco-Catolică, „încalcând hotarâri judecatoresti în acest sens. De asemenea, guvernul nu a luat masuri pentru a retroceda bisericile greco-catolice confiscate de conducerea comunista dupa al Doilea Razboi Mondial”.

BOR mai este acuzată că a cerut autorităților locale din Botoșani să îndepărteze niște umbrele în culorile steagului LGBT. „În luna septembrie, Biserica Ortodoxa a cerut autoritatilor locale din Botosani sa îndeparteze umbrelele menite sa asigure umbra la mesele asezate într-o zona de relaxare din centrul vechi al orasului. Cele 40 de umbrele în culorile curcubeului au fost considerate de preotii ortodocsi un simbol al comunitatii LGBT. Autoritatile au aprobat cererea si au îndepartat umbrelele”, scriu americanii.

De asemenea, Biserica Ortodoxă este acuzată pentru că un monah de la Mânăstirea Petru-Vodă a făcut declarații antisemite. „În datele de 28 mai si 21 iunie, calugarul ortodox Teodot a facut declaratii antisemite în timpul unei slujbe la Mânastirea Petru-Voda si în timpul unei slujbe organizate la Ciolpani, cu ocazia sarbatoririi a 87 de ani de la înfiintarea Miscarii Legionare. Federatia Comunitatilor Evreiesti din România, Institutul Elie Wiesel si Centrul pentru Monitorizarea Antisemitismului în România (MCA România) au solicitat Bisericii Ortodoxe si autoritatilor sa ia masuri. Biserica Ortodoxa a respins acuzatiile ca membrii clerului sau promoveaza antisemitismul si a cerut superiorilor calugarului sa ia masuri împotriva acestuia. Autoritatile nu au luat nicio masura legala împotriva lui Teodot”, se arată în raportul departamentului de stat al SUA.

Raportul face referire și la cazul romilor din Pata Rât, Cluj, care au fost relocați de autorități, Biserica Ortodoxă fiind implicată și atunci. În 2011, atunci când Consiliul Local Cluj a hotărât evacuarea romilor de pe Strada Coastei din Cluj-Napoca pentru ca terenul de 5000 metri pătrați să fie atribuit Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, în vederea construirii noului sediu al Facultății de Teologie Ortodoxă și al internatului instituției, ÎPS Părinte Mitropolit Andrei Andreicuț declara că ”locul nu era potrivit pentru locuințele țiganilor”.

Documentul critică faptul că unele autorități locale au ridicat statui sau au denumit străzi după persoane din perioada interbelică. Referința la „strada Petre Țuțea” din Timișoara și statuia lui Mircea Vulcănescu din București sau declararea lui Valeriu Gafencu drept cetățean de onoare al Târgu Ocnăi. „Ocazional, unele autoritati locale si municipale au omagiat legionari, au permis construirea de monumente comemorative dedicate unor figuri istorice pro-naziste si unor negationisti ai Holocaustului si au dat numele lor unor strazi”.

Departamentul de stat al SUA critică România și pentru „lipsa de educație sexuală adecvată vârstei în rândul adolescenților” dar și pentru „numărul mare de asolescente însarcinate”.

În condițiile în care România se confruntă cu cea mai gravă criză a natalității din ultimii 70 de ani, SUA critică țara noastră pentru „lipsa alocarii de fonduri pentru programe de contracepție”.

Un paragraf ciudat este acela în care unele ONG-uri, fără să fie numite, sunt citate pentru că „Ofensa adusa însemnelor statului (stema, drapelul sau imnul national) este o infracțiune ce se pedepsește cu închisoarea” și atentează la libertatea de exprimare.

Este interesant de remarcat care sunt ONG-urile pe care le citează Departamentul de Stat al SUA: Apador-CH (organizație care a refuzat să se implice în cazurile abuzurilor asupra sătenilor de la Pungești; ONG pro homosexualitate), Accept( ONG pro homosexualitate), Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice( ONG fondat de Florin Buhuceanu, președintele Accept, pro homosexualitate), Active Watch (ONG-ul lui Mircea Toma) și Centrul pentru Resurse Juridice (ONG fondat de Fundația Soros în 1998).

Raportul integral se găsește pe pagina de internet a Ambasadei SUA de la București.

http://m.activenews.ro/stiri-s…

ASADAR, NUMAI ATACURI MARSAVE, TICALOASE, IMPOTRIVA VALORILOR TRADITIONALE, IMPOTRIVA PATRIOTISMULUI, IMPOTRIVA ROMÂNISMULUI, IMPOTRIVA ORTODOXIEI, MAICA NEAMULUI NOSTRU, APARATORI AI FARADELEGII, AI IMORALITATII, AI SODOMITILOR….

DUPA TOATE ACESTEA, MAI NE TREBUIE UE, USSA, „O TARA CA AFARA”…”VALORI” EUROPENE, „CIVILIZATIE” OCCIDENTALA….???

CAT DE INDOBITOCITI SI SPALATI PE CREIER AM AJUNS, INCAT SA FIM ZI DE ZI, PROSTITI PE FATA, MINTITI PE FATA, FURATI PE FATA, IAR PROPAGANDISTII OCCIDENTALI IUDEOMASONI SA NE MINTA ZI DE ZI LA MIJLOACELE LOR DE INDOBITOCIRE IN MASA, CA NE E BINE ASA, CU…”VALORILE” LOR, CA ASTA E DRUMUL NOSTRU : FARA RESURSE, FARA ECONOMIE, FARA PADURI, FARA PAMANTUL STRAMOSESC..TOATE ACAPARATE DE STRAINI…DE CORPORATIILE OCCIDENTALE…SI SA NU AVEM NICI O REACTIE ???
PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE PENTRU INTERESUL STRAINILOR, SI IN BENEFICIUL ACELORASI CORPORATII OCCIDENTALE, ASTFEL INCAT SA NE MINTA PE FATA CA ROMÂNIA : „FUNCTIONEAZA CU TAXELE TALE”, CAND DE FAPT ROMÂNIA „FUNCTIONEAZA”, SI I SE TESE GIULGIU DE MOARTE, CU TAXE LETALE, PENTRU EA CA STAT, PENTRU NOI CA NEAM UMILIT SI OBIDIT ATITA AMAR DE ANI DE STRAINI…SCLAVI IN TARA NOASTRA LA CORPORATIILE LOR, SCLAVI LA EI IN OCCIDENTIL NELEGIUIT, LA ACELEASI CORPORATII… FARA EDUCATIE, FARA SANATATE…FARA SUFLET, FARA OMENIE…..SI SA NU AVEM NICI O REACTIE…???