Diaspora n-a avut și n-are nici o șansă!The diaspora did not have and no chance! La diaspora n’avait pas et aucune chance!
Yahoo/Inbox
 • Gheorghe Gavrila Copil <gheorghegavrilacopil@yahoo.com>
  Aug 15 at 2:42 PM

  www.noidacii.ro  nr.131, nr. 132

   

  Mă întrebați ce părere am despre opiniile dvs scrise la forward. Dacă ați fi trecut la destinatarii la care ați retransmis mesajul nostru și adresa mea de mail(gheorghegavrilacopil@yahoo.com) ar fi fost foarte bine. Nu ezitați, retransmiteți, altfel nu vom ști unii de alții. Împreună vom reuși.

   

  The diaspora did not have and no chance!
  La diaspora n’avait pas et aucune chance!
  Diaspora n-a  avut și n-are nici o șansă!

  Mitingul din 10 august 2018 a fost pentru a-l sprijini pe Klaus Iohanis să ajungă președinte. Și a ajuns. Pentru PNL. Adică jos PSD, sus PNL. Dar PNL nu a mai ajuns sus.

   În 2019, o parte din Diaspora, jos președintele, noi l-am făcut președinte, noi îl dăm jos, altă parte, sus Președintele, sus PNL. Dar noi, românii, de care factorii politici și-au bătut joc și continuă să distrugă România, noi românii, care nu am fost în structurile politice nimicitoare de țară, trebuie să ne asumăm răspunderea de a-i îndepărta de la conducerea României! Toți, din decembrie 1989, până azi, au împrumutat sume uriașe de bani, înrobind România (Chiar și în această situație România se poate salva, poate ajunge o țară prosperă). Dacă jumătate din acești bani ar fi fost învestiți, România, azi, ar arăta altfel.

  Partidele parlamentare din România, pentru alegeri, au oferit  Câteva locuri pentru Diaspora. Câteva! De la toate partidele un total de Câțiva. Degeaba. Românii din diaspora ar fi vremea să se trezească. Ei reprezintă 20% din populația României. Sunt foarte tineri, tineri, la vîrsta deplinei maturități. În România, oameni în  vârstă, pe cale de dispariție. După ei…Români din Diaspora, treziți-vă, voi chiar reprezentați România.  În România mai sunt tineri de toată cinstea, bine pregătiți profesional în diverse domenii de activitate, care așteaptă un semnal de la românii din Diaspora. Împreună vom reuși. ȚARA ESTE A NOASTRĂ, A TUTUROR!

  Da, Diaspora poate salva România. Să se mobilizeze pentru un singur partid în care reprezentanții Diasporei , pe listele pentru alegeri, să ocupe unul din primele trei locuri.

  Să nu lăsăm   România la partidele care din Decembrie 1989 până acum au lichidat o țară performantă economic și spiritual.  Țara ne cheamă. La chemarea Țării există un singur răspuns, da!
  Diaspora are deja un partid. E bine. Îi dorim succes. În același timp considerăm că doar românii plecați din țară , împreună cu cei din țară, pot salva România. Se știe că România este pe cale de dispariție. Statistica O.N.U. este confirmată de situația din țară. Se poate ușor constata în lumea satelor. Multe din comunele țării nu mai au nici un locuitor, altele câteva familii. Un exemplu zguduitor-comună în care ani buni după lovitura de  stat din Decembrie 1989 funcționau patru școli, două sunt închise de câțiva ani, iar a treia se va închide la anul.Ultima se  va închide și ea… În această comună se mai nasc, anual, câțiva copii. Cei vîrstnici pleacă din lumea aceasta, cutremurați, în urma lor nu rămân fiii, nepoții, strănepoții… În următorii câțiva ani, în acea comună vor mai trăi… doar câteva familii. Necesarul de brațe de muncă pentru România este de un milion și jumătate de persoane. Românii din Diaspora nu vor mai avea loc de muncă în România.  Tovarășii vor renunța la numele țării, de România, și o vor numi altfel, fără nici o legătură cu istoria românilor.
  E rândul celor care nu au făcut parte din parlamentele sau partidele care s-au succedat la putere , să preia conducerea României. Nu mai e timp de pierdut!

  Români, Partidul Noi, Getodacii! vă stă la dispoziție.Constituiți filiale, pentru a avea baza participării la Alegerile Generale. Suntem toți cetățeni români, fiii României. Legea partidelor e clară, toți cetățenii români pot constitui partide, pot candida la Alegerile Locale și Generale. Toți. Adică și cei din țările Uniunii Europene sau din oricare altă țară. Legea partidelor  Legea partidelor politice nr. 14/2003, republicata la 10 iunie 2015  De ce nu s-a aplicat legea partidelor și pentru voi!!!???( Art. 6. – Pot fi membri ai partidelor politice cetatenii care, potrivit Constitutiei, au drept de vot. Art. 7. – Din partidele politice nu pot face parte persoanele carora le este interzisa prin lege asocierea politica ).
  Nici un partid parlamentar nu v-a invitat să fiți pe unul din primele trei locuri de pe  listele  pentru alegeri. Nu pe primele trei locuri, nici pe oricare altul nu ați fost învitați. De ce?

  SCHIMBARE DE APEL LA PARTIDUL NOI, GETODACII!
  Deschidem porțile pentru toți românii
  1
  .La Apel cei chemați n-au răspuns.

  1. Domnule Vasile Bahnaru,

  Vă retrimit Apelul Partidului Noi, Getodacii!
  Deși românii de la răsărit de Prut și din România și din lumea largă, cu cetățenie Românească, au șansa de a fi 
   în Parlamentul României și în Guvern, în toate structurile statale ale României, centrale și județene, români care au, pentru prima dată, șansa de a fi pe primul loc în listele pentru alegeri, se moblizează foarte încet, dar timpul nu stă pe loc. Au fost invitați să înființeze filialele partidului. Cu trei membri se pot constitui filialele. Cu alte cuvinte partidul este chiar al acestor români,având în vedere că filialele, prin reprezentanții lor, la Congres, pot vota orice propunere . Ceea ce s-a votat la Congres este lege, atât pentru conducerea partidului, cât și pentru toți membri.
  Domnule Vasile Bahnaru, foarte bine ar fi dacă ne veți transmite numele câtorva români, dintre cei chemați prin acest Apel, doritori să facă parte din Biroul Politic Central,vă avem în vedere și pe Dvs, în calitate de vicepreședinți. Nu e nevoie să se deplaseze la Bezdead. E de ajuns un mesaj prin mail din care să reiasă  că doresc să facă parte din Biroul Politic Central, datele de pe Cartea de identitate și o copie.
  Ar fi de dorit ca rândurile de mai sus, adresate Dvs, să fie  urmate de Apel.
  Vă atașăm documentele PNGD. La Congres se pot face modificările votate.
  Gheorghe Gavrilă Copil,
  Partidul Noi Getodacii!
  președinte

  P.s. Confirmați primirea.

  1. Doriți să scrieți câteva cuvinte, la mesaje?
  Vom trăi cu frunțile plecate?
  Români de la răsărit de Prut și din România  și din lumea largă, cu cetățenie românească, a sosit vremea să fiți în Parlamentul României și în Guvern, în toate structurile statale ale României, centrale și județene.
  Înființați filialele Partidului Noi, Getodacii! și așa va fi!
  Primul loc pe listele pentru alegeri este pentru voi.
  Partidul este înregistrat  în Indexul Partidelor Politice la poziția 170.
  Gheorghe Gavrilă COPIL, președinte
  partidulnoigetodacii@gmail.com
  Tel. O720127570
  www.noidacii.ro
  P.S. Doar citiți? Acționați, retransmiteți spre românii de la răsărit de Prut și din România și din lumea largă, cu cetățenia Română, telefonați.
  Suntem în fața unui mare examen. Nu participăm la el, vom trăi cu frunțile plecate. Structurile statale ale României sunt pentru toți românii!
  Părintele Arsenia Boca: ”Nu se poate să nu se poată!„

  Mesaje de solidarizare

  VASILE BAHNARU
  Sunt absolut de acord cu Dvs. Vă susțin, dle Gheorghe G. Copil!  Cu respect, Vasile Bahnaru.

  NICOLAE MUȘAT

  Sincere felicitări Domnule Profesor! Tot respectul! Mult, mult succes! Bucurie! Domnul să vă binecuvinteze! 

  RĂZVAN BRĂDEANU

  Români, voi, toți cei care iubiți și sunteți mândri de faptele înaintașilor voștri, voi, toti cei care vă iubiți țara și credința, voi, toti cei cărora vă tremură glasul, atunci când vorbiți de țara voastră, voi, toți cei care vreți ca mândria și suveranitatea să renască în țara asta, voi, toți care vreți ca țara asta să fie din nou întreagă, voi toți puteți înfăptui acest lucru. Împreună cu voi și prin puterea voastra, Partidul Noi, Getodacii poate intra în Parlament și în Guvern. Uniți, nimeni nu ne poate opri.

   

  Preot TEOFIL BRADEA
  Dumnezeu să vă dea multă, multă putere si spor în toată activitatea! Dumnezeu să vă aibă în pază!  Doamne ajută!

  2Apel nou adresat tuturor românilor.

  Unii nu se angajează în șansa oferită de Partidul Noi,Getodacii! spunând ”dacă nu intrăm în Parlament și ne facem de rușine?” Nimeni nu vă face de rușine, doar Dvs. Neamul Românesc (Getodac), prin fiecare dintre noi, poate izbândi. Iubirea de neam este acum și mereu, pe Calea Eternă a lui Dumnezeu.

  Noi avem un serviciu, nu suntem de capul nostru. Nu sunteți  de capul vostru, ci conectați la capul altora. Neamului românesc îi este bine!?

  Nu facem politică. Cei care acționază împotriva României, împotriva Neamului Românesc, fac politică!

  Unii creștini: Biserica Ortodoxă Română nu face politcă, dar dumneata, creștinule, chiar ai obligația morală să faci politică, să pătrunzi în toate structurile statale ale României, centrale și județene.

  Membri unor asociații cred că membri și președinții de asociații nu au dreptul de a fi membri și președinți de partid. Nu e adevărat! Pot fi în același timp  membri și  perședinți de ONG, membri și președinți de partid.

  Se poate spune despre cei absenți de la datorie, că sunt în categoria trădătorilor de țară ?Lasă România la partidele care din Decembrie 1989 până acum au lichidat o țară performantă economic și spiritual.  Țara vă cheamă. Răspundeți chemării?

  Pe plan extern suntem de râsul lumii. Deși se poate ajunge în Parlament și în Guvern, nu acționăm în nici un fel.

  Doar împreună, mereu împreună, prin solidarizare pentru țară, se poate birui!

  Despre noi, cei care reprezentăm acest partid, pentru trezirea datoriei față de țară, vorbesc faptele noastre.  Le punem la dispoziție. Românii sunt manipulați și au ajuns să nu mai știe de Trecerea peste Prut a unui milion de români.  Trebuie să verificați, citind cartea Societatea Culturală București- Chișinău (www.noidacii.ro al VI-lea titlu). Prin agențiile de presă și  nu numai,  s-a aflat în întreaga lume…
  Ce știți dragi români despre frații noștri din Federația Rusă, desigur și despre cei din Siberia? În fiecare deceniu își pierd etnia și limba…  Chiar nu ați aflat că se ajunsese la un acord
  pentru licee în Limba Română pentru românii (moldovenii) din întreaga Federație Rusă, desigur și pentru urmașii deportaților din Siberia. A fost o șansă uriașă pentru Neamul Românesc. Citiți cartea pe care vi-o propunem spre lectură, apoi, cine dorește, poate viziona filmul documentar Convorbiri la Moscova. Cine vrea să se documenteze mai mult are la dispoziție Darea de seamă, cu o parte din activitățile care au urmat în anii de după evnimentele evocate mai înainte (
  www.noidacii.ro, 2015 nr.84, 2017 nr. 93).
  Fapte sunt, avem revista electronică  Noi, Dacii! Ne lipsește o revistă tipărită, pentru chioșcurile de ziare. Nu avem banii necesari pentru tipărire.  De ce ne trebuie și o revistă tipărită? Pentru că aproximativ 40 % dintre români nu au internet. În orașe, cumpără de la chioșcurile de ziare. Cei din comunele și satele țării, se abonează.

  Rugăm oamenii de bună credință, ONG-urile și partidele noi deciși să înlăture de la putere partidele politice care din 1989 până azi sunt responsabile  de deposedarea românilor de propria țară,  să-și facă glasul auzit! Câteva rânduri sunt bine venite (Forward) și acum.
  Revista 
  www.noidacii.ro  vă stă la dispoziție!

  Partidul Noi Getodacii!
  Gheorghe Gavrilă Copil, președinte
  partidulnoigetodacii@gmail.com

  Tel. 0720127570

  P.S. Totul este atât de simplu, încât nu poate fi vorba de nici o scuză. Proces-verbal,
  Subsemnații ( minim trei membri, dacă sunt mai mulți, număr fără soț ), nume, prenume, adresa de pe buletin, datele de pe buletin, ne-am adunat în ședința de constituire a filialei…(vezi p. 14-15 din Statut-acte constitutive). A fost propus pentru funcția de președinte…S-a votat (vot secret) în unanimitate, sau 2 pentru, sau propunerea a fost respinsă. La fel pentru cei doi vicepreședinți.
  Sediul( se precizează adresa adresa sediului )- poate fi la unul dintre membri fondatori ai filialei. Vă atașăm Contractul de comodat. Dacă unul sau toți locuiesc în altă parte, nu în localitatea cu adresa de pe buletin și vor ca sediul să fie  în loclitatea în care trăiesc, e nevoie și în această situație, de un contract de comodat.
  Contractul de comodat este valabil în fața legii, prin semnătura președintelui și a proprietarului, fără alte formalități.
  1Partidul este înscris în Registrul partidelor politice, la poziția 170.