Mihai
36 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.79

 

 

Frumos comentariu, dar:

Din pacate desi URSS nu mai exista, sistemul bolshevic a supravietuit si iata ca si astazi oamenii sufera doar pentru ca s-au nascut intr-o anumita zona geografica.

Este trist ca romanii inca traiesc cu impresia ca toate atrocitatile sunt datorate rusilor conform propagandei khazarilor, dar acum se poate vedea realitatea.
Stiu ca sunt romani care studiaza la Moscova si ei descriu cum sunt cu adevarat rusii ca oameni si ca popor.
Asta mi-a permis sa pot face o comparatie cu nazistii ucrainieni – mare diferenta.
Recunosc ca si eu am crezut mult timp ceea ce cred multi despre rusi, amestecand totul conform propagandei, dar acum vad ca ma-m inselat.
Rusii au sarbatorit Craciunul iar ucrainieinii khazari au inchis bisericile sau au omorat preoti romani in biserica, asa cum scria cineva aici pe blog.
Revolutia bolshevica din octombrie a fost facuta de khazari si nu de rusi.
Lenin, Sralin, Hitler si alti inchinatori la Satana erau khazari, si cu totii au pus in aplicare planul care se regaseste in scrisoarea satanistului Pike, care acum este spalat cu Ariel ca sa miroase frumos crimele bolshevismului.
Dar inca este pierdere de timp sa-i convinigi pe oameni ca realitatea este cu totul alta, si ca porninind de la prezent ar putea intelege trecutul, insa nu au ochi si urechi pentru asa ceva.
Nu am nimic in comun cu poporul rus decat ca imi place baletul lor, muzica, pictura si tot ce inseamna arta si frumosul, mai putin unii autori de piese de teatru sau romane cu tenta vadit stahanovista, care daca ii cauti bine prin copacul genealogic descoperi ca sunt khazari aciuati prin Moscova si prin alte mari orase ale Rusiei.
Observ ca in Ucraina doar in Kiev exista ceva urme de arta si frumos, in rest si pictura bisericeasca este distrusa.
Asadar cum poti amesteca merele cu perele si bolsevismul ucrainian cu Rusia, nu stiu.
Am o carte care se numeste ,,Spargatorul de gheata” scrisa de un fost ofiter GRU care a fugit in occident cand s-a incheiat razboiul. Trebuie s-o caut ca sa spun exact numele autorului, etc.
Atorul spune cu date concrete cum s-a pregatit razboiul de o parte si de alta: Stalin a vrut sa foloseasca si maimute in locul oamenilor ca sa moara pe front dar genetica nu a fost de acord cu el.
Probabil ca din acest motiv a ucis mii de ofiteri rusi, pentru ca nu erau maimute care sa faca ce voia el.
De partea cealalta, Hitler a inarmat bine Germania precum Zoros Ucraina acum.
Stalin a avut misiune de la Rockefeller si de la Vatican sa infiinteze Partidul Comunist Mondial, un fel de chibutz mare, si partial i-a reusit.
Toate cate s-au intamplat puse la un loc cu ceea ce se intampla acum, arata adevarul, dar trebuie sa vrei sa-l vezi si sa-l accepti, insa multora le este teama de adevar.
Cu voia sau fara voia lor, adevarul va iesi la lumina si chiar daca multi se vor speria cumplit de el, vor fi nevoiti
sa-l accepte ca pe un dus rece afara, in plina iarna siberiana.