Text primit de la dl Vlad Pușcașu

.

Domnule, sunt in tara romaneasca niste ONG_uri finantate de soros care spala pe creieri tinerii prosti de pe facebook sa iasa in strada.

A iesit un tanar la ,,protest,, impotriva ,,hotiei,, la Soros-istii astia ,,rezist,, si spune ,, ies in strada ca sa nu fiu nevoit sa plec din tara,,

Daca tinerii din generatia asta ,,tineri frumosi si liberi,, gandesc ca soros, homosexualii anti-nationalii, firmele straine si interese, ambasade straine, atunci chiar fac o favoare Romaniei daca acel tanar pleaca din tara, sau acei tineri!

Noi nu avem nevoie de tefelisti, sclavi, mentalitate de iobagi, tineri deja la 20 ani INVINSI in viata si in societate fara servici fara apartament, fara familie copii, fara viitor!

Noi avem nevoie de o generatie tanara patrioata, foarte calculata, pragmatica care stie ce isi doreste!

Mie nu imi trebuie tanarul ala din strada care spune ca iese la protestul lui soros ca sa nu fie obligat sa plece din tara. Daca atat a inteles, si e si student cu studii superioare, dar e atat de tampit, idiot si prost, naiv, incat sa nu-si dea seama ca soros si firmele straine nu e interesul sau, ci interesul unor firme cu profitul in afara Romaniei, in afara buzunarului sau, atunci e chiar grava situatia! daca tinerii, unii dintre ei, dar multi ca numar sunt atat de imbecilizati, spalati pe creiere, manelizati sau nemanelizati, atunci e grav! Pana si manelistii si tiganii sunt mai pragmatici decat acel tanar imbecil din strada cu protestul lui soros ,,rezist,,

Mi-a ramas intiparit in minte acel tanar idiot. Imi cer iertare, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar acel tanar isi merita toate epitetele, si e foarte condamnabil daca generatia tanara nu are nici un ideal decat casatoriile intre homosexuali, sa cumpere produse straine din magazin, sa accepte toate vaccinurile din import si apoi sa se minuneze ca sunt bolnavi, sa pupe in cur ambasade straine, firme straine, si pe straini direct, si mai ales minoritatiile nationale din Romania, dar romanii mereu sa fie profanati si denigrati.

Dragi tovarasi, amici si apropiati. Cu asa generatie degradata, inca din licee, sexualizata, manelizata, imbecilizata,Romania nu se va ridica niciodata, dar absolut niciodata!!

Tocmai am fost informati la stiri ca in luna februarie anul curent am pierdut peste 10.000 de cetateni romani, natalitate zero si foarte multe decese printre batrani. Daca continua asa Romania nu vom ajunge absolut nicaeri.

Nu ungurii, nu rusii, nu tiganii sunt de vina, ci toata populatia Romaniei !

Din fericire pentru noi avem si cativa politicieni patrioti si luminati, chiar si in guvern sau in parlament, insa sunt alti ministri din acelasi guvern care fac de rusine interesul national al Romaniei. Ca de mutul de la Cotroceni nu are sens sa vorbim: o marioneta straina, a unor firme si banci straine, o papusa manevrata de papusar, care merge la Shopping si la Parada diplomatiei in strainatate.

Sa dea Domnul sa nu mai candideze mutul in 2019.

Un presedinte trebuie sa fie implicat pragmatic, realist. A incercat ceva Ponta, dar a esuat lamentabil, a incercat ceva Tariceanu, prea putin a reusit, a incercat Dragnea sa nationalizeze firmele straine EVAZIONISTE in draci, si a esuat lamentabil.

,,Politica nu se judeca dupa intentie ci dupa fapte”, bine-zicea Iuliu Maniu.