„Străinii au investit 1%, dar stăpânesc 88% din capitalul ţării.”

NR La textul precedent, cu titlul menționat mai sus, am primit comentariul de mai jos:

*
Nicu Cohen

Se pot face multe , cu conditia sa existe indivizi care sa aiba capacitatea sa inteleaga sistemul corporatist roman in care traiesc . Apoi acesti indivizi trebuie sa imparta mesajul cu alti indivizi ,pina cind numarul atinge masa critica …Abia dupa acea lucrurile incep sa mearga mai bine ….Asta e problema , mesajul exista , dar nu poate sa deschida mintile intunecate ale maselor . Masele sint conditionate sa mearga la scoala unde sint programate eronat , sa se angajeze undeva ,sa fie pusi sa semneze contracte pe care ei nu le inteleg , sa slujeasca ca sclavi sub conditiile patronilor de sclavi , sa mearga acasa sa-si manince bucatica de mortaciune/carne sa bea o bere si sa-si plafoneze gindirea in acceptarea sclaviei drept singura posibilitate de a exista . Masele sint buimace si chiar refuza sa se eleveze spiritual si prefera dogmele ratacitoare drept cale , fiind incapabile sa creada ca exista si alte cai mai corecte social si natural .
Exemplu de dogma ratacitoare ; dreptul roman – cea mai perfida metoda de control si exploatare , unde magi-stratii , iudecatori , ofiteri vrajitori isi aroga dreptul de a interpreta ei regulile in asa fel incit o patura de hoti si paraziti sa stea in permanenta sus , sa se inbogateasca exponential iar masele de producatori sa fie perpetum taxate si exploatate .
Bineinteles ca Romania este sub stapinirea capitalului tiparit de straini …Asta a fost miza Revolutiei ..Caci a fost o revolutie , o revolutie a iudeomasoneriei infiltrata in PCR si care isi astepta timpul sa indeplineasca actul de tradare prin care a deschis portile cetatii si a invitat dusmanii Romaniei sa vina sa-i inregimenteze pe romani si sa jefuiasca Romania la discretie .
Ca sa intorci roata istoriei nu e usor .
Cum ar fi un bou sa comenteze ca nu-i place sa traga la jug sau o vaca sa fuga cind o duce gospodarul la hoher sa o taie ….plinsetele vacii vor muia inima gospodarului …nici vorba ..numai daca ii baga un corm in coaste si-l trimite pe lumea ailalta !
Tot asa si cu politicienii astia corporatisti , ei au conspirat din greu 26 de ani sa sclavizeze poporul roman , au cedat BNR pe blat finantistilor de la city of london , mentin vrajeala cu tezaurul dat rusilor numai asa sa distraga fraierii de la tezaurul dus in strainatate dupa ’89 , au distrus Armata Poporului ( pina si numele strazii l-au sters ),au adus mercenari NATO in tara sa-i apere ,creaza sperietoarea cu amenintarea rusilor sau a lui ali baba ca sa justifice existenta mercenarilor in tara ….
Ce i-ar putea sa face sa renunte ,la furturile si pozitiile lor de exploatatori ? Miorlaielile de pe internet ? Ajuta si astea , dar numai o miscare patriotica din rindul societatii civice coroborata cu serviciile si armata care sa le traga presul de sub picioare , grupuri de romani patrioti sofisticat organizate care sa stie ce vrea si cu ce sistem social sa inlocuie rapid sistemul banditesc corporatist care e acum la putere .
Ca sa ajunga romani patrioti la conducerea Romaniei si sa scoata corporatiile straine din tara si sa tipareasca proprii bani romanesti liberi de taxe si dobinda ,sa stabilesti noi relatii economice , inseamna o noua revolutie , inseamna sa bagi multi din ticalosii tradatori la Aiud sau la Sighet unde sa chiraie sa vina strainatatea sa-i salveze , ca sint intemnitati pe nedrept …..
Kennedy a luat un glont in cap cind a incercat sa redea America americanilor .Ceausescu a sfirsit la zid pentru incercarea lui de a crea o Romanie de sine statatoare Daca ei s-ar fi inconjurat de oamenii lor inainte sa inceapa actiunea poate ar fi reusit ..Dar nu au facut-o ,nu i-a dus capul cum sa o faca , presa a tradat si nu a informat poporul , sistemul lui Ceausescu a fost sabotat si corporatile au ocupat tara prin viclesug …..
Un Conducator patriot ca Ceausescu apare cam o data la 300 de ani .