Din partea dlui SURENA

 

Că să para cât mai reală și credibila lista, pentru a-l putea discredita pe prof . Ion Aurel Pop, este posibil ca să cuprinda colaboratori și agenți reali. Cum acces la informațiile DIE are SIE și cum Revista 22 are sigur aceste informații de la SIE se pune întrebarea firească :”Nu cumva SIE a pus în pericol viața unor agenți, colaboratori? ”
Dacă un serviciu secret procedeaza astfel înseamnă că avem o problemă de securitatea națională. În primul rând că desecretizarea acestor informații se face în condiții expres prevazute de lege. În al doilea rând SIE prin această operațiune de” steag fals” încalcă legea și este un motiv suficient pentru o anchetă parlamentară și desființarea serviciului dacă se constată implicarea lui. Este evident că SIE nu mai reprezintă statul român ci anumite interese anti naționale. În al treilea rând se creeaza precedentul ca să apară o lista cu toți agenții SIE din străinătate și să nu se para normal.
Această operațiune nu trebuie tratată cu superficialitate pentru că este extrem de grav această dezinformare prin presă.
Vedem că SUA, M. B, Franța au încălcat dreptul internațional și au atacat Siria pe baza informațiilor din presă.
D-le prof. Coja că fost senator puteți solicitare informații SIE cu privire la această lista, cu privire la arhiva DIE pentru că este evident folosirea Revistei 22 pe post de dezinformator-manipulator.