” De fapt, ofițerii români au o problemă cu valorile fundamentale ale societății occidentale și ale democrației. Nu le plac deloc și, prin respingerea Occidentului și a SUA, ei resping de fapt sistemul cultural european, care stă la baza civilizației noastre – acesta fiind încă un element care-i apropie de Rusia. „(…) valorile civilizației occidentale stau la baza edificiului democratic în fiecare stat occidental (și nu numai), deci și în România.”
Mai Hary Braun Markovici, ce legatura mai are civilizatie occidentala din anii astia cu „sistemul cultural european care sta la baza civilizatiei noastre”? Esti orb, nu vezi ca occidentalii insisi darama acum ceea ce numesti „civilizatia noastra”? Militarii respectivi il admira, dupa toate probabilitatile, pe Trump, reprezentant al acelei civilizatii occidentale care ti-a ramas dumitale in minte – ca si tuturor romanilor traitori acum jumatate de secol.
M-as bucura sa stiu ca majoritatea militarilor romani sunt impotriva acestui Occident pus pe distrugere a civilizatiei. Asta inseamna ca inca judeca cu capul lor si nu servesc gogosile mediatice servite de cei ce se vor stapanii absoluti ai Lumii. Asta nu inseamna ca sunt putinisti/prorusi, ci pur si simplu ca impartasesc credinta in valorile perene ale civlizatiei, pe care Occidentul de azi al dumitale le calca acum in picioare. Poti la fel de bine sa spui ca sunt erdoganisti, orbanisti, bolsonaristi, ceausisti etc. Chiar nu observi ca Biden este varful de lance al unei dictaturi mai teribila decat orice dictatura nationala?
Esti destept Hary, nu ai cum sa nu intelegi chestiile astea, jongleriile cu incalzirea climei, plandemia si celelalte, doar ca faci pe „dăsteptul” – si numnai tu stii motivul, pe care noi putem doar sa-l banuim.

–––- Forwarded message –––
De la: Valentin Vasilescu
Date: mar., 25 oct. 2022 la 11:53
Subject: Am onoarea să vă salut
To: Marian Ilie

Am citit un punct de vedere al unui ofițer care se referă la promoțiile noastre.

https://ziaristii.com/de-ce-geme-armata-romana-membra-nato-de-ofiteri-rusofili-care-l-aplauda-pe-putin-toti-sunt-antiamericani-convinsi-si-ireconciliabili-din-motive-ideologice-pentru-ei-america-e-imperiul-raul/

Cu respect,
Valentin Vasilescu