anonim
491 aprobate
inamiculsistemului@gmail.com
5.14.199.23
Dragarea canalului Bastroie si secarea Deltei Dunarii intra la categoria de crime imporiva umanitatii si crime de razboi pentru declansarea unui exod in masa atat al romanilor cat si al rusilor lipoveni. Zelenski stie bine ca distrugerea pescuitului din Delta Dunarii lasa fara o sursa de subzistenta comunitatile de romani dar si falimentarea hotelierilor care astfel ajung sa-si vanda afacerile oligarhilor ucrainieni.
Zelenski declanseaza si o purificare etnica in Buceac in vederea ucrainizarii . Localitatile cu rusi lipoveni isi asigura existenta din pescuit si secarea Deltei Dunarii va duce la un exod in masa al rusilor lipoveni si la inclocuirea lor cu asa zisii refugiati din est la fel cum s-au schimbat proportiile etnice in Timoc dupa razboiul din Kosovo. Ucrainizarea Buceacului dupa procesul de rusificare din perioada sovietica e un proces complicat si foarte bine pus la punct de catre ucrainieni cu exoduri provocare si cu schimbari etnice prin ucrainizare in forta.
Problema nu e ca rusii lipoveni pleaca. Problema e ca zona multietnica a Buceacului devine incet sub ochii nostrii o regiune complect ucrainiana si ucrainizata cu o invazie de ucrainieni aici in Dobrogea….
Cum se face ca nici un politician roman nu pronunta ,,exod in masa al romanilor din Delta Dunarii „? E foarte simplu, pentru ca asa ceva se stie si s-a discutat in partide si s-a impus o cenzura pe tot ce inseamna exod al romanilor din Delta Dunarii si pe tot ce inseamna ucrainizare pe Buceac.