CD
476 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
FARSA BUCHA
Reuters

WASHINGTON, 4 aprilie – Armata americană nu este în măsură să confirme în mod independent relatările ucrainene despre atrocitățile forțelor ruse împotriva civililor din orașul Bucha, …
„Pentagonul nu poate confirma acest lucru în mod independent și singur, dar nici nu suntem în măsură să respingem aceste afirmații.”

Dacă Pentagonul, care include Agenția de Informații a Apărării și Agenția Națională de Securitate, nu ar putea confirma ceea ce a susținut guvernul de la Kiev, cine altcineva ar mai putea?
Cu siguranță nu slujitorii europeni care au reacționat la aceste afirmații dubioase prin îndepărtarea mai multor personali ai ambasadei ruse din țările lor.

SUA îi împing din nou pe europeni să-și înjure economiile. SUA ar fi, desigur, singura țară care ar avea de câștigat de pe urma asta.

Ucraina a pierdut războiul. Marina, forțele aeriene și industria de apărare nu mai există. Forțele aeriene ruse fac sute de bombardamente pe noapte, eliminând orice depozit de combustibil și muniție rămas în Ucraina.
Fără rezerve de combustibil și camioanele sunt imobilizate. Fără muniție artileria cade silențioasă. Unitățile ucrainene de-a lungul Donbasului nu sunt acum în măsură să facă război de manevră. Nici măcar nu pot fugi. Reaprovizionarea și rezervele nu pot ajunge la ele. Ei au posibilitatea de a alege să renunțe sau să fie distruși pe loc.

CINEVA încă împinge mai multe arme în Ucraina si îi spune Kievului să prelungească războiul, pune în pericol mai multe vieți ucrainene pentru un câștig potențial zero. Asta e penal.
https://www.reuters.com/world/pentagon-cant-independently-confirm-atrocities-ukraines-bucha-official-says-2022-04-04/?taid=624b43bd3225ef0001288ec4