Din pacate diafana faptura, angelica si inocenta nu poate sa priceapa ca rezistenta indarjita si faptele de arme ale militarilor din Ucraina vor intra in cartile de istorie, iar Ucraina ca stat, in granitele ei cat mai recunoscute international face un imens bine ROU! Tine ursii/orcii departe … cat mai departe posibil!
In definitiv, orice analiza trebuie sa inceapa cu o intrebare primordiala:
*Cine si pe cine a agresat?In subsidiar, faptura blonda, cu kip diafan, fereste-te de intrebarea:
*Cum a fost in republicile separatiste din E si S-E Ucrainei in 2014, pe timpul ANEXARII CRIMEEI?
De antrenament iti poti raspunde la intrebarea:
*De unde aveau rusofonii tancuri, artilerie si instalatii KUB?

***Intr-o postura similara ai fi in stare sa pui pe tine vesta de lupta, casca pe cap, o arma in mana si sa renunti la Cromoplatin, asa cum multi sportivi de performanta, cantareti, artisti …etc au facut-o pentru tara lor, fie ea kiar si ”artificiala”?

In defzinitiv ce este o tara?

Țara reprezintă o parte din suprafața Terrei delimitată convențional prin hotare, care are un nume și, de obicei, un steag, o stemă, o monedă proprie și una sau mai multe limbi oficiale.Alte atribute mai importante ale unei țări sunt: statutul politic și economic, venitul pe cap de locuitor, suprafața, populația (număr, etnii), religiile, relieful, organizarea administrativ-teritorială.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Țară

Teritoriu locuit de un popor organizat din punct de vedere administrativ și politic într-un stat.
Locul în care s-a născut sau trăiește cineva.

https://dexonline.ro/definitie/țara

Dar STATUL?

Definirea statului
Statul, o noțiune abstractă des utilizată în trecut, dar mai ales în contemporaneitate, a fost definit în diverse feluri de către o largă categorie de specialiști și nespecialiști. Statul este analizat de către mai multe discipline din cadrul științelor sociale, printre acestea numărându-se: științele politice, filozofia, sociologia, etc. O perspectivă de ansamblu asupra acestor definiri este oferită prin împărțirea acestora în definiții organizaționale și definiții funcționale.

Definire organizațională
Din punct de vedere organizațional, statul este privit ca o sumă de instituții de guvernare și are cinci caracteristici principale, enumerate mai jos[3]. Aceste caracteristici nu sunt prezente în toate statele, mai ales dacă avem în vedere diversele forme statale anterioare statelor moderne. Un alt aspect care trebuie menționat este că prin definirile organizaționale nu este urmărită aprecierea legitimității statului sau a instituțiilor care îl compun, precum nici opinia indivizilor despre o eventuală legitimitate a statului.

Statul este un ansamblu de instituții distinct de restul societății, care creează sfere publice și sfere private.
Din punct de vedere al autorității, statul este o putere supremă și suverană, precum și legislativă într-un anumit teritoriu. Pentru a-și putea exercita aceste forme de manifestare a puterii, statul are monopolul asupra forței.
Statul își exercită puterea printr-un aparat birocratic.
Statul ca entitate se distinge de funcționarii care ocupă anumite funcții la un moment dat în aparatul său birocratic și, din acest punct de vedere, statul are suveranitate și asupra acestora. Prin funcționari se înțelege orice demnitar, inclusiv președintele, prim-ministrul, miniștrii, etc.
Statul are puterea de a impune și de a colecta taxe de la populație.
Definire funcțională
Definirea funcțională subliniază ideea că statul este o sumă de instituții care îndeplinesc un anumit scop sau obiectiv. Principala distincție dintre acestă definire și cea anterioară constă în faptul că statul poate fi identificat cu o instituție sau organizație care îndeplinește una din funcțiile statului. Un alt punct care deosebește definirea funcțională de cealaltă este aprecierea statului prin consecințele acțiunii sale, cea mai comună fiind stabilizarea socială în interiorul teritoriului controlat de acesta.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Stat

Instituție suprastructurală, instrument principal de organizare politică și administrativă prin intermediul căruia se exercită funcționalitatea sistemului social și sunt reglementate relațiile dintre oameni; teritoriul și populația asupra cărora își exercită autoritatea această organizație.

https://dexonline.ro/definitie/stat