se intoarce calimera !!! https://childrenshealthdefense.org/defender/elon-musk-twitter-covid-misinformation-policy-free-speech-et/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=2aef0a1a-2816-400e-ad9e-34ffb704146e

Mesaje primite

rodica bratulescu

17:12 (acum 17 minute)

către CorvinCristianeuVasileDanSCMihaiNiculaeMironCostacheIonMihaiRazvanSorinVasileMariusMarianGheorghesecretariat@piperea.roVictorȘoșoacăDanGeorgeMircea
29/11/22

  •

 › ȘTIRI

Twitter renunță la politica privind dezinformarea COVID, intenționează să dezvăluie fișiere interne despre „suprimarea libertății de exprimare”

Începând cu 23 noiembrie, Twitter „nu mai aplică politica privind informațiile înșelătoare despre COVID-19”, a spus compania, adăugând că „în curând” va dezvălui fișiere interne privind „suprimarea libertății de exprimare” a companiei, care ar putea face lumină asupra trecutului Twitter. acțiuni în blocarea conținutului și interzicerea conturilor.

42

Twitter Ditches COVID Misinformation Policy, Plans to Reveal Internal Fi…

Effective Nov. 23, Twitter is “no longer enforcing the COVID-19 misleading information policy,” the company said…

Link copiat

elon musk twitter covid caracteristică de politică de dezinformare

Dor de o zi, dor de multe. Abonați-vă la Cele mai bune știri ale zilei de la The Defender . Este gratis.

De Tom Ozimek

Twitter a încetat să-și mai aplice politica de „informații înșelătoare” COVID-19, care a dus la tăierea a aproape 100.000 de conținut de pe platformă și a dus la suspendarea a peste 11.000 de conturi.

Gigantul rețelelor sociale, care a fost preluat de industriașul Elon Musk la sfârșitul lunii octombrie, a declarat într-un raport că, începând cu 23 noiembrie, Twitter „ nu mai aplică politica privind informațiile înșelătoare despre COVID-19 ”.

Raportul a inclus informații despre măsurile de aplicare ale Twitter legate de politicile sale privind conținutul COVID-19. Între ianuarie 2020 și septembrie 2022, au fost contestate 11,72 milioane de conturi, 11.230 de conturi au fost suspendate și 97.674 de conținut au fost eliminate.

Politica, care a fost introdusă pentru a reduce răspândirea „dezinformațiilor dăunătoare” legate de COVID-19, a fost lăudată de unii, inclusiv de chirurgul general american, Dr. Vivek Murthy, care într-un aviz despre „ construirea unui mediu informațional sănătos ” a citat regulile Twitter. ca model pentru companii de combatere a dezinformarii.

Big Tech Archives

 

 

Dar aplicarea cu mâna grea a politicii a strâns critici, cum ar fi atunci când, la începutul acestui an, Twitter a semnalat numeroase tweet-uri cu informații faptice despre COVID-19 drept dezinformare și a suspendat conturile oamenilor de știință și ale medicilor.

Reprimarea

Într-un caz, Twitter a blocat o postare a chirurgului general din Florida, Joseph Ladapo , care a promovat o analiză care afirmă că a existat un număr mare de decese legate de inimă în rândul bărbaților care au luat un vaccin ARNm COVID-19.

In Hit Piece on Florida Surgeon General, Editor of Science Holds True to…

Holden Thorp, editor-in-chief of Science, last week published a hit piece targeting Florida Surgeon General Jose…

 

Postarea, care a fost deblocată câteva ore mai târziu, spune: „Astăzi, am lansat o analiză a vaccinurilor ARNm COVID-19 de care publicul trebuie să fie conștient. Această analiză a arătat un risc crescut de deces cauzat de inimă în rândul bărbaților între 18 și 39 de ani. FL nu va tăcea asupra adevărului.” De asemenea, s-a legat de îndrumări și un comunicat de presă cu privire la analiză.

Mai mulți membri ai administrației guvernatorului Florida Ron DeSantis au criticat Twitter pentru blocarea postării lui Ladapo.

„Twitter nu a explicat DE CE concluziile studiului constituie „dezinformare” și nici nu a demonstrat că sunt greșite”, a scris purtătoarea de cuvânt a DeSantis, Christina Pushaw, pe Twitter.

„Aceasta este o mișcare inacceptabilă și orwelliană pentru narațiune decât faptă”, a scris Bryan Griffin, secretarul de presă al guvernatorului, pe Twitter.

Ladapo a comentat incidentul după ce postarea sa a fost restabilită: „Îmi place discuția pe care am stimulat-o. Nu este grozav când discutăm despre știință în mod transparent în loc să încercăm să ne anulăm unul pe celălalt?” el a scris.

Într-un alt caz, dr. Peter McCullough, un renumit internist și cardiolog din Texas, care a ridicat întrebări cu privire la eficacitatea și siguranța vaccinurilor COVID-19, a fost suspendat de pe Twitter , iar contul său rămâne blocat.
 

Dr. McCullough, Who Raised Questions Over Safety of COVID-19 Vaccines, S…

Dr. Peter McCullough, a renowned Texas-based internist and cardiologist who has raised questions about the effic…

 

McCullough este una dintre câteva persoane care au dat în judecată Twitter pentru suspendarea conturilor din cauza informațiilor legate de COVID-19.

„Greșeli făcute”

În august, după ce Twitter a primit o serie de plângeri și interogări cu privire la aplicarea cu mâna grea a politicii privind conținutul COVID-19, compania a eliminat o serie de etichete de avertizare din tweet-uri și a restaurat conturile.

De asemenea, Twitter a recunoscut problema într-un interviu acordat The Washington Post .

„Lucrăm mereu pentru a îmbunătăți siguranța serviciului nostru și ne asigurăm că oferim căi de recurs atunci când greșim prin procesele noastre de contestație”, a declarat purtătorul de cuvânt al Twitter, Celeste Carswell.

„Recunoaștem greșelile făcute în aceste cazuri și revizuim protocolul echipei noastre pentru a ne proteja împotriva unor astfel de greșeli în viitor.”

Carswell nu mai este angajată la Twitter, conform biografiei profilului ei , probabil ca parte a disponibilizărilor pe scară largă la companie de când Musk a preluat controlul . Contul oficial de comunicații al Twitter este inactiv din 30 octombrie.

What’s Really Behind Musk’s Twitter Takeover?

In a recent video, comedian and political commentator Russell Brand explores the possible impact of Elon Musk’s …

 

Musk va dezvălui detalii despre „suprimarea libertății de exprimare” de pe Twitter

Musk a promis că va anula politicile de cenzură ale Twitter, despre care mulți conservatori le-au pretins că sunt discriminatorii și echivalează cu suprimarea libertății de exprimare.

În același timp, el a promis într-o scrisoare deschisă că nu va permite platformei să devină un „peisaj infernal liber pentru toți” în care orice ar putea fi spus „fără consecințe”.

„Pe lângă aderarea la legile pământului, platforma noastră trebuie să fie caldă și primitoare pentru toți”, a scris Musk.

El a anunțat, de asemenea, la începutul lunii noiembrie, că noua politică a Twitter este „ libertatea de exprimare, dar nu libertatea de acoperire ”, adăugând că Twitter va demonetiza și nu va promova „tweiturile de ură/negative”.

„Nu veți găsi tweetul decât dacă îl căutați în mod specific, ceea ce nu diferă de restul internetului”, a spus Musk.

Musk a declarat pe 29 noiembrie că fișierele interne ale Twitter cu privire la „suprimarea libertății de exprimare” a companiei vor fi dezvăluite „în curând”, ridicând așteptările că se vor face lumină asupra acțiunilor opace ale companiei în blocarea conținutului și interzicerea conturilor.

„ Fișierele Twitter privind suprimarea libertății de exprimare vor fi publicate în curând pe Twitter. Publicul merită să știe ce s-a întâmplat cu adevărat”, a spus Musk într-o postare luni seara.

Criticii susțin de mult că Twitter a folosit standarde vagi pentru a cenzura sau suspenda conturile și că cei vizați sunt în principal cei care exprimă opinii conservatoare.

Twitter a negat orice părtinire în acțiunile sale, insistând în mod repetat că pur și simplu își urmează politicile de moderare a conținutului.

Retipărit cu permisiunea The Epoch Times .

Tom Ozimek este reporter pentru The Epoch Times. Are o experiență largă în jurnalism, asigurări de depozite, marketing și comunicare și educație pentru adulți. Cel mai bun sfat de scris pe care l-a auzit vreodată este de la Roy Peter Clark: „Loviște-ți ținta” și „lasă ce este mai bun pentru final”.

 
sursa: jurnalul lui Kennedy The Defender al funtatiei lui Kennedy Children’s Defence Organization : CDO
11/29/22