Trump trebuie eliminat!…

2023-11-21T11:04:22+02:0021 noiembrie 2023|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Goldman Sachs: „Trump trebuie ELIMINAT” (Video)

De opt ani de zile, este limpede că Donald Trump este un ghimpe teribil în coasta Sistemului. Acum, însă, cuvintele fatale au fost spuse pe șleau.

Daniel Goldman Sachs, congresman Democrat de New York, a fost invitat în emisiunea de la MSNBC a lui Jen Psaki, fosta purtătoare de cuvânt a lui Biden.

Cu această ocazie, odrasla familiei de bancheri a declarat:

„Retorica lui (Trump) devine realmente periculoasă. Din ce în ce mai periculoasă. Și am văzut pe 6 ianuarie ce se întâmplă când își folosește retorica ațâțătoare.

„Acum, în ultimele sale postări pe Truth Social (platforma socială a lui Trump) este incredibil, incredibil de înspăimântător pentru oricine ar… ăăă… putea să încerce să lucreze în interiorul guvernului. Și, este indiscutabil în aceste condiții că acest om nu mai trebuie să ajungă din nou într-o funcție publică.

„Nu este doar nepotrivit, este distrugător pentru democrația noastră și trebuie să fie eliminat.”

În ciuda tuturor evidențelor, administrația Biden a negat că valul de procese abătut asupra lui Donald Trump ar avea drept scop împiedicarea acestuia de a candida din nou și de a ajunge iar la Casa Albă.

O spune acum, cât se poate de clar și de răspicat, Goldman Sachs.

 

Atât de clar și de răspicat, încât termenul folosit de el – „eliminat” – ridică un mare și sumbru semn de întrebare: este vorba de o eliminare din viața politică sau…?

2 Comments

 1. Iulian MARES 22 noiembrie 2023 la 5:15 am - Raspunde

  Sub acoperirea statutului de politician si demnitar omul spune ce vrea sau mai in clar ceea ce poate! Si insusi faptul ca o spune demonstreaza libertatea cuvantului si esenta democratiei!
  Ia sa spuna unul din Duma ruseasca asa ceva! Ca tot sunt cativa iubitori de muscali pe aici!

 2. caroline gunderode 21 noiembrie 2023 la 1:15 pm - Raspunde

  Scenariul „Cyber ​​Attack” al WEF: o altă criză „mult mai gravă decât COVID”, paralizia sursei de alimentare, comunicațiile…

  Michel Chossudovsky Dezabonați-vă

  Nov 20, 2023, 3:21 PM (19 hours ago)

  Scenariul WEF „Cyber ​​Attack”: o altă criză „mult mai gravă decât COVID”, paralizia alimentării cu energie, comunicațiilor, transportului
  WEF: „Va fi o altă criză. Va fi mai semnificativă. Va fi mai rapid decât ceea ce am văzut cu COVID”
  MICHEL CHOSSUDOVSKY
  20 NOV

  CITEȘTE ÎN APLICAȚIE

  Nota autorului și actualizare

  Forumul Economic Mondial (WEF), care reprezintă elitele financiare occidentale, a jucat un rol cheie în lansarea blocării din 11 martie 2020, care a favorizat un proces mondial de haos economic și social. De asemenea, a jucat un rol cheie în lansarea vaccinului Covid-19 în noiembrie 2020.

  Și acum ne „promit” o criză care este „mult mai rea decât Covid”.

  Mulțumesc că ai citit Michel Chossudovsky! Abonați-vă gratuit pentru a primi postări noi și pentru a-mi susține munca.

  Abonati-va

  În ultimii trei ani, declanșarea deliberată a haosului a devenit parte dintr-o agendă largă și complexă: războiul din Ucraina, creșterea prețurilor la energie, declanșarea falimentelor, colapsul activității economice, sărăcia generalizată, foametea și disperarea.

  În evoluțiile recente, Washingtonul a susținut genocidul Israelului îndreptat împotriva Poporului Palestinei, împreună cu o agendă militară SUA-NATO-Israel în desfășurare împotriva Orientului Mijlociu mai larg.
  Atacuri cibernetice

  Articolul de mai jos se concentrează asupra pericolelor iminente ale războiului cibernetic, care au fost deja anunțate de Forumul Economic Mondial (WEF).

  În 2021, WEF a efectuat o simulare a atacurilor cibernetice care implică un scenariu de paralizie a sursei de alimentare, comunicații, transport, internet.

  Klaus Schwab a insinuat în termeni nesiguri pe baza „un scenariu simulat” că un atac cibernetic:

  „ Ar putea opri complet alimentarea cu energie, transportul, serviciile spitalicești, societatea noastră în ansamblu …

  Criza COVID-19 ar fi văzută în acest sens ca o mică tulburare în comparație cu un atac cibernetic major.” (sublinierea adăugată)

  Ce are Schwab în mânecă?

  Un „atac terorist cibernetic” care conduce la perturbări fără precedent? Este un lucru pe care ar trebui să-l luăm în serios?

  O campanie reînnoită a fricii, un avertisment asupra unui pericol iminent? În cuvintele lui Jeremy Jurgens , care este directorul general al WEF:

  „Cred că va mai fi o criză. Va fi mai semnificativ. Va fi mai rapid decât ceea ce am văzut cu COVID . Impactul va fi mai mare și, ca urmare, implicațiile economice și sociale vor fi și mai semnificative.” (sublinierea adăugată)

  Scenariul de simulare a poligonului cibernetic WEF din 2021 a avut o înclinație geopolitică evidentă „contradictorie”:

  Evenimentul a fost prezidat de prim-ministrul Rusiei Mihail Mishustin , numeroase instituții financiare ruse, entități media și de comunicare au fost invitate de WEF.

  La eveniment au participat 48 de țări, dintre care 41 de parteneri, dintre care 10 din Rusia și Kazahstan : acestea au inclus agenția de știri TASS, NTV , Sberbank , cea mai mare bancă a Rusiei și o instituție financiară de top la nivel mondial, Mail.ru Group , cea mai mare bancă din Rusia. furnizor de internet, MTS, principalul grup de telecomunicații din Rusia, Departamentul Juridic de Stat al Regiunii Omsk , Siberia. Instituții financiare bancare puternice din Kazakstan. Printre alții.

  Consultați, de asemenea, ipotezele Programului de instruire , care se bazează pe hackeri cibernetici teroriști.

  Amplu documentat, Forumul Economic Mondial (WEF) a jucat un rol esențial în susținerea agendei militare SUA-NATO în ceea ce privește Ucraina.

  Acest eveniment Cyber ​​Polygon din iulie 2021 (care a avut loc cu mai puțin de 8 luni înainte de începerea Războiului din Ucraina) a fost intenționat să creeze diviziuni politice în Federația Rusă prin stabilirea de parteneriate cu o serie de instituții mass-media, de comunicații, bancare și financiare puternice din Rusia? etc.

  Nici un singur reprezentant al Republicii Populare Chineze. Simularea poligonului cibernetic (iulie 2021) a fost menită să favorizeze confruntarea dintre China și Rusia? Sunt atacurile cibernetice luate în considerare ca parte a agendei militare globale?
  Procesul de „All-digitization”

  În noiembrie 2023, după cum se documentează într -un articol al lui Peter Koenig , elitele financiare au trecut de la „simulare de scenarii” la „implementare”. Ei au încredințat Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTAD) „ ca purtător de pavilion… pentru atacul mortal al digitalizării integrale ”.

  Koenig se concentrează pe „ Dărâmarea unei societăți care este digitală ” , care ar putea fi efectuată sub forma unui atac cibernetic la nivel mondial (după cum a subliniat Klaus Schwab în declarația sa din 2021):

  „Dacă totul în jurul nostru este condus de semnale digitale care sunt controlate de „Cabala Globalistă” (elitele financiare), unul sau câteva comutatoare pot opri diferitele noastre rețele:

  alimentare cu apă, electricitate, gaze, tot felul de energie, aprovizionare cu alimente, livrări de combustibil, semnale de trafic, toate transporturile, toate comunicațiile, banii din conturile noastre și multe altele.” ( Peter Koenig , 18 noiembrie 2023)

  „Iadul este gol și dracii sunt toți aici.” — William Shakespeare, „The Tempest”, 1623

  Michel Chossudovsky , Cercetare globală, 21 mai 2023, 20 noiembrie 2023

  Mai jos este textul articolului meu din decembrie 2021 cu modificări minore.
  Introducere

  Forumul Economic Mondial (WEF), care reprezintă elitele financiare occidentale, a jucat un rol cheie în lansarea blocării din 11 martie 2020, care a favorizat un proces mondial de haos economic și social.

  WEF indică acum: „ Un atac cibernetic cu caracteristici asemănătoare COVID”, care promite să fie mult mai devastator și haotic decât pandemia de Covid-19.
  „Conceptul 2021” al Forumului Economic Mondial. Scenariul poligonului cibernetic

  Forumul Economic Mondial (WEF), care a cosponsorizat Evenimentul 201, simularea de masă a pandemiei corona, împreună cu Johns Hopkins și Fundația Gates în octombrie 2019, a fost implicat într-un alt exercițiu strategic intitulat Concept 2021. Acesta din urmă este descris ca fiind un:

  „inițiativă internațională de consolidare a capacității care vizează creșterea rezistenței cibernetice la nivel mondial”.

  Nu este o simulare de masă comparabilă cu Evenimentul 201.

  Anul trecut, a fost desfășurat în apogeul blocării prin videoconferință. Anul acesta, Conferința din 2021 „a discutat despre „ riscurile cheie ale digitalizării”.

  Cei care au participat la Exercițiul Cyber ​​Polygon (2020) au inclus companii de înaltă tehnologie, inclusiv IBM, numeroase bănci și instituții financiare, companii de internet, agenții de securitate cibernetică, mass-media corporative și guvernamentale, grupuri de reflecție, agenții de aplicare a legii, inclusiv Interpol, cu reprezentanți din 48 de țări .

  Exercițiul a fost un mijloc evident de a asigura parteneri de încredere și de a dezvolta alianțe strategice. În acest sens, au fost numeroși reprezentanți din Rusia și țări din fosta Uniune Sovietică, inclusiv mari interese bancare ruse, companii de comunicații și mass-media. În total, 42 de parteneri. Niciun partener corporativ/guvernamental din China nu a participat la simulare.

  A existat și un program de antrenament cu 200 de echipe din 48 de țări. (Atac cibernetic cu caracteristici asemănătoare Covid)
  Simularea unui atac cibernetic. Către o oprire completă a alimentării cu energie, comunicațiilor, transporturilor

  Klaus Schwab, fondatorul și directorul executiv al WEF și arhitectul „Great Reset” descrie scenariul de criză după cum urmează:

  „ Scenariul înfricoșător al unui atac cibernetic cuprinzător ar putea opri complet alimentarea cu energie, transportul, serviciile spitalicești, societatea noastră în ansamblu. Criza COVID-19 ar fi văzută în acest sens ca o mică tulburare în comparație cu un atac cibernetic major.” (sublinierea adăugată)

  Jeremy Jurgens , director general WEF:

  „Cred că va mai fi o criză. Va fi mai semnificativ. Va fi mai rapid decât ceea ce am văzut cu COVID . Impactul va fi mai mare și, ca urmare, implicațiile economice și sociale vor fi și mai semnificative.” (sublinierea adăugată)

  Implicațiile acestor „predicții” îndrăznețe care reprezintă interesele instituției financiare sunt de amploare.

  Ceea ce descriu ei este un scenariu de haos economic și social care implică întreruperea sistemelor de comunicații, a internetului, a tranzacțiilor financiare și monetare (inclusiv SWIFT), a rețelei electrice, a transportului global, a comerțului cu mărfuri etc., precum și a posibilelor „dislocări geopolitice”. ”.

  Sesiunea de deschidere (iulie 2021) a Cyber ​​Polygon 2021 a fost condusă (video de mai jos) de prim-ministrul Federației Ruse, Mihail Mishustin , împreună cu directorul general al WEF Klaus Schwab.

  Potrivit lui Mihail Mishustin, prim-ministrul Federației Ruse

  „Abordarea amenințărilor cibernetice și asigurarea viitorului nostru digital comun se numără printre prioritățile fiecărui guvern și companie. …”

  Video. Sesiunea de deschidere cu prim-ministrul Federației Ruse și Klaus Schwab (iulie 2021).

  WEF a sugerat fără îndoială că o altă criză economică și socială devastatoare la nivel mondial este probabil să apară în urma așa-numitei pandemii de Covid-19.
  Video: Următoarea criză mai mare decât Covid
  Este acest scenariu o „repetiție generală” pentru o viitoare criză cibernetică?

  Geopolitica acestui exercițiu este complexă. În timp ce Rusia este în mod obișnuit amenințată de SUA-NATO, Federația Rusă este un partener al acestei inițiative WEF, care este dominată în mare măsură de Wall Street și de instituția financiară occidentală.

  De ce China – care este un aliat al Rusiei – a fost exclusă din exercițiul poligonului cibernetic?

  Atacul cibernetic este clasificat drept un act terorist. Pune-ți întrebarea: cine are capabilitățile să efectueze un astfel de atac?

  Instituția financiară și bancară din Rusia s-a implicat activ în scenariul cibernetic. Exercițiul era menit să creeze diviziuni între China și Rusia?

  Deși nu se poate specula, problema trebuie totuși abordată.

  Și cine va fi învinuit dacă scenariul cibernetic va fi lansat?

  Haos economic și social conceput. Asta nu face parte dintr-un proiect hegemonic al SUA?

  [Acest articol a fost publicat inițial de Global Research pe 15 decembrie 2021.]

  Another Crisis „Much Worse than Covid”, Paralysis of Power Supply, Commu…

  All Global Research articles can be read in 51 languages by activating the “Translate Website” drop down menu on…

  Mulțumesc că ai citit Michel Chossudovsky! Abonați-vă gratuit pentru a primi postări noi și pentru a-mi susține munca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top