Comentariu pe site de la RADU ȘTEFAN

*

Diferenta intre academicieni si Trump:

Trump vrea sa faca ca si Hitler o revolutie ( Hitler era tot timpul cu acest cuvant in gura – ca si Trump!)
Nu si academicienii care nu vorbesc decat defensiv si intelepteste , absolut pasnic!
Trump vorbeste demonstrativ despre o miscare populara, pentru care sustine ca a luptat – ca si Hitler??? – si NU !!!!!!!! despre un partid ! NU se lasa intimidat de aceasta comparatie nemeritata, cu Hitler – academicienii ce fac, se lasa intimidati de stigmatul comparatiei cu hitleristii sau cu legionarii sau cu rasistii albi sau you name it, chiar daca nu-si cer decat drepturile ?
Oare academicienii dece nu insotesc poporul roman si cu indemnul SA SE RASCOALE !!! , caci poporul roman azi , ESTE IN LEGITIMA APARARE fata DE BANDELE care l-au preluat si il extermina??? LUCRAND CONTINUU IN AFARA LEGILOR SAU SCALAMBANDU-LE, CA SA-SI FACA DE CAP ???
Ori academicienii nu cunosc legea Romaniei care permite REZISTENTA – DEVENITA O DATORIE !!! – atunci cand TARA ESTE DEVASTATA DE BANDE DE CRIMINALI , inclusiv criminali juridici, si mai ales economici si politici, din interior si dinafara ?
Trump este in stare (intentioneaza??? Se intreaba deja multi !!!) – sa ridice blocade rasculandu-si masiv poporul contra Congresului American, pe Twitter, explicand maselor dornice de munca faptul ca O BANDA CORUPTA GLOBALISTA IL IMPIEDICA SA LE ASIGURE PAINEA SI LOCURILE DE MUNCA distrugandu-le sistematic pe acestea .
Academicienii nostri nu rascoala pe nimeni pe Twitter ca sa nu semene cu Adolf Hitler si cu Trump –oare au dreptul sa stea cuminti si timorati ?! Un apeluts si gata ?
Deoarece Trump are garda nationala in spatele lui precum si o buna parte a armatei americane , care de asemeni ii impartaseste vederile , contand pe acest sprijin, s-ar putea ca acest presedinte sa aibe curajul sa riste o rascoala populara pentru reconstruirea intregului sistem statal, desfiintand America anului 1913, adica “the FED’s America” .
Academicienii ce fac ? Tac si lasa Twitterul sa “twit” ne – concertat ? Chiar si fara garda nationala si armata in spate , pe twitter se pot sincroniza foarte multe reactii , la nivel de masa !
Trump stie ca acest sistem cangrenat de coruptie , trebuie distrus din interior pentru a putea construi o forma de trai pentru oamenii ce vor sa munceasca in tara lor. In acest scop si “the FED” trebuie distrusa , precum si sistemul financiar capitalist global care spulbera locurile de munca in loc sa le creeze, sa le stimuleze si sa le asigure.
Asta stiu si academicienii, dar in ce masura ne arata ei cum sa distrugem acest sistem putred, din interior, in Romania ?
Vrem tactici si strategii puternice pentru un razboi pe viata si pe moarte si care trebuie numit drept ceea ce este: UN RAZBOI PE VIATA SI PE MOARTE CU BANDELE CARE AU PRELUAT ROMANIA SI CARE TREBUIESC PUSE IN AFARA LEGII !