Trump revine?

https://lacrunadellago.net/2021/08/09/la-battaglia-finale-tra-trump-e-il-nuovo-ordine-mondiale-decidera-il-destino-dellamerica-e-del-mondo/
La Cruna dell’Ago
di Cesare Sacchetti

Din publicatia :
Ochiul acului
de Cesare Sacchetti

Titlul articolului :
Nouă ordine mondială .
Bătălia finală dintre Trump și Noua Ordine Mondială va decide soarta Americii și a lumii

9 august 2021 Cesare Sacchetti 37 comentarii
119131210135
de Cesare Sacchetti

Când șeful de cabinet al lui Donald Trump, Mark Meadows, a spus că Trump își ține ședințele de „cabinet”, nu a făcut-o din greșeală.

Cuvântul „toaletă” nu a fost pronunțat întâmplător. Cel mai probabil s-a pronunțat pentru a face publicul american și internațional să înțeleagă că Statele Unite traversează un moment istoric foarte excepțional.

Un moment istoric în care s-a stabilit de fapt un diarh fără precedent care a adus America pentru prima dată în istoria sa în condiția de a avea doi președinți.

Pe de o parte, Joe Biden, care pare slăbit și comisariat de forțele armate americane.

Pe de altă parte, Donald Trump, care, printr-un fel de guvern umbra, pare să dețină încă controlul asupra ganglionilor vitali ai țării.

Cu toate acestea, pentru a înțelege această condiție practic fără precedent din istoria americană, este necesar să facem un pas înapoi și să ne întoarcem la evenimentele din ianuarie trecut.

Există scepticism în rândul mai multor observatori cu privire la ipoteza că comanda Statelor Unite nu este într-un fel încredințată așa-numitei administrații Biden.

Dacă urmați firul logic al celor întâmplate până acum, veți vedea că acest scenariu nu este nicidecum nerealist.

Dimpotrivă, este cea mai consistentă cu evenimentele care au avut loc până în acest moment.

Trump a stricat lovitura de stat prin predarea puterii armatei în ianuarie

Acum este destul de cunoscut cititorilor acestui blog și nu ce s-a întâmplat. Statele Unite au fost în centrul a ceea ce poate fi descris ca fiind cea mai mare fraudă electorală din istoria sa și din întreaga lume.

Președintele Trump a fost perfect conștient de la început că democrații au creat cea mai mare mașină de fraudă electorală din istorie.

Chiar și candidatul democratic Joe Biden, într-una din nenumăratele sale gafe, a lăsat să scape că partidul său financiar George Soros și Wall Street au pregătit totul pentru a smulge ceea ce ar fi o reconfirmare anterioară a președintelui de ieșire.

Revista Time, deținută de Marc Benioff, un miliardar american de origine evreiască și membru al forumului Davos, a recunoscut cu sinceritate că a fost o campanie masivă organizată și finanțată de statul profund care a dat „victoria” lui Biden.

Un imens aparat de război electoral conceput să fure în mod ilegal cât mai multe voturi de la Trump.

Desigur, în limbajul presei de masă, realitatea este răsturnată. Binele ia masca răului și invers. Escrocheria electorală din jargonul elitei devine o operațiune de „salvare a democrației”.

Toate acestea, însă, erau cunoscute de Trump atât din noaptea de 3 noiembrie, cât și chiar mai devreme. Dovezi tangibile în acest sens pot fi găsite în ordinul executiv din 2018, conceput tocmai pentru a sancționa interferența electorală a țărilor străine în alegerile americane.

Până în ianuarie, aparatul de fraudare marșa deja repede, iar pe 6 ianuarie lovitura electorală a atins punctul culminant când Congresul recunoaște în mod nelegitim frauda electorală.

Acum, se pare că președintele avea două modalități de urmat pentru a preveni frauda.

Primul a fost cel care a condus la declararea oficială și oficială a actului împotriva insurecțiilor instituite în 1807.

Fapta împotriva insurecțiilor este o măsură extraordinară care permite președintelui să-și asume puteri extraordinare dacă revoltele amenință să răstoarne ordinea stabilită.

În cazul fraudelor electorale masive, toate cerințele sunt îndeplinite, deoarece este o încercare de a răsturna rezultatul votului și a comandantului-șef legitim.

Al doilea este cel care duce în schimb la predarea necondiționată și la abandonarea Casei Albe în fața dușmanilor săi.

Impresia pe care mulți au avut-o când Trump a părăsit Washingtonul a fost tocmai asta.

Cea de a fi cedat puterii globaliste care a reușit în cele din urmă să pună capăt președinției lui Trump, ceea ce a fost ceva complet neașteptat pentru cercurile forumului Davos sau ale Consiliului pentru Relații Externe, foarte puternicul grup de reflecție finanțat de Rockefeller care încă din nașterea în 1921 a decis întotdeauna destul de mult în prealabil ce președinte va merge la Casa Albă.

Trump pare să fi ales o a treia cale, și mai ingenioasă, care a împiedicat Statele Unite să se arunce într-un climat fără precedent de haos și instabilitate.

El a reușit să solicite utilizarea puterilor de urgență fără a face publică semnarea actului grație unei legi cunoscute sub denumirea de „Posse Comitatus Act” din 1878 care a fost adăugată la legea inițială împotriva insurecțiilor.

În această lege, este prevăzut ca președintele să poată recurge la utilizarea actului împotriva insurecțiilor, fără a notifica însă Congresul.

Cu alte cuvinte, președintelui Statelor Unite nu i se cere să facă proclamații oficiale.

Potrivit mai multor surse militare , aceasta este exact procedura urmată de Trump în acele zile.

Și pentru a înțelege că aceste surse sunt, probabil, corecte, este suficient să urmăm ceea ce s-a întâmplat în acele zile.

Odată ce Trump a recurs la utilizarea unor puteri extraordinare și de urgență care implică intervenție militară, Washington DC a fost depășit de militari.

Mulți în acele zile și mulți nici acum nu au înțeles motivul unei militarizări masive a capitalei americane.

Congresul a fost înconjurat de o plasă înfășurată în sârmă ghimpată, iar armata a păzit întregul perimetru exterior.

Toate acestea pentru o inaugurare, cea a lui Biden, care practic nu a avut loc pentru că nimeni nu a venit la Washington.

În săptămânile și lunile următoare, jurnaliștii independenți care locuiau în Washington, precum Richard Citizen, au arătat că toate palatele puterii și instituțiile guvernamentale sunt practic inactive.

Nimeni nu pare să fie acolo și niciun angajat nu este văzut intrând și ieșind din clădiri.

Prin urmare, semnarea Actului împotriva insurecțiilor a pus America într-un fel de limb în care forțele armate ar fi la comanda națiunii. Prin urmare, așa-numita administrație Biden ar fi fost slăbită.

Prin urmare, strategia lui Trump de a elibera America de stăpânirea statului profund pare a fi împărțită în trei părți.

Prima parte a planului a fost oprirea loviturii de stat care avea loc împotriva sa și predarea temporară a puterii armatei, fără însă a fi făcut vreun anunț public și fără a fi cufundat țara într-un climat de război civil devastator.

Dovada tangibilă că administrația Biden nu face ceea ce ar fi trebuit să facă pe hârtie provine din propria sa politică.

Joe Biden este de ani buni un om pe statul de plată al Chinei. Misiunea sa a fost de a se asigura că America a început să lucreze din nou pentru a asigura dominanța economică și geopolitică a dictaturii comuniste chineze, considerată modelul viitoarei dictaturi mondiale.

Cealaltă sarcină a omului chinez a fost aceea de a da o accelerare extraordinară Marii Resetări din Statele Unite și de a lansa pașapoartele rasiale de vaccin adoptate de guvernele din regimul de la Bruxelles.

Niciuna dintre aceste condiții nu s-a împlinit. Financial Times, ziarul de frunte al finanțelor anglo-saxone, a trebuit să recunoască cu frustrare că, în practică, Biden face exact ceea ce Trump ar fi făcut în ceea ce privește relațiile cu China.

Chiar și Beijingul nu a întârziat să realizeze acest lucru, atât de mult încât a anulat o întâlnire diplomatică planificată cu mult timp cu omologul său american.

În ceea ce privește împărțirea cetățenilor în două categorii, cum ar fi cele vaccinate și cele nevaccinate, toate statele americane iau în schimb măsuri care merg în direcția opusă.

Ei interzic în mod explicit orice legi care prevăd excluderea din societate a oricui nu are un certificat de vaccinare rasială.

Prin urmare, Statele Unite nu s-au alăturat UE către noua lume în care există doar loc pentru cei care se înclină împotriva abuzurilor Leviatanului global. Blocul euro-atlantic care a fost coloana vertebrală a ordinii liberale internaționale de la cel de-al doilea război mondial nu a fost recompus. Statele Unite continuă să rămână îndepărtate de societatea autoritară concepută de Klaus Schwab, ideolog al Great Reset și președinte al forumului Davos.

A doua parte a planului lui Trump: rapoartele electorale

Prin urmare, acest interludiu al unei administrații Biden care nu era în funcție i-a servit lui Trump să dea viață celei de-a doua părți a planului său. Câștigă suficient timp pentru a permite numărarea voturilor în statele cheie care au ajuns deja la sfârșit în Arizona. Au apărut deja nereguli grave în acest stat, iar Wendy Rogers, membru al Senatului din Arizona, a lansat deja o inițiativă de reamintire a alegătorilor din circumscripție, 11 pentru Arizona.

În mod similar, senatorul Brandon Beach a început, de asemenea, să difuzeze deschis ideea de a reaminti alegătorii de stat trimiși la Washington, în cazul Georgiei, 16.

Numărul magic este 3. Odată ce trei state își amintesc electoratul, întreaga schelă a fraudelor electorale se destramă.

Dovezile fraudei provin nu numai din relansare, ci și din cercetarea cibernetică pe care întreprinzătorul american apropiat lui Trump, Mike Lindell, proprietarul MyPillow, o desfășoară de săptămâni pentru a-i identifica pe cei responsabili de pirateria cibernetică în detrimentul alegerile americane.

Lindell a anunțat pentru mâine începutul unei conferințe în care vor fi arătate dovezi care ar putea accelera și mai mult dezintegrarea loviturii de stat electorale și întoarcerea oficială a lui Trump în funcție.

Mass-media de masă începe să devină suficient de serioasă pentru a da alarma în legătură cu acest eveniment.

The Atlantic lunar , o publicație deținută de văduva lui Steve Jobs și aproape de Institutul Aspen Rockefeller, a văzut potrivit să dedice un editorial interminabil semnat de Anne Applembaum intitulat „Tipul de la MyPillow ar putea distruge democrația americană.“

Atlanticul este vocea lobby-urilor atlantiste și sioniste care au întruchipat puterea ocultă a Washingtonului de zeci de ani.

Aceste cercuri sunt atât de serios îngrijorate încât nu văd o ieșire.

Proporțiile fraudei sunt atât de enorme încât nu mai pot fi ascunse. Expertul electoral și fostul membru al armatei Seth Keshel a vorbit despre opt milioane de voturi mutate de la Trump la Biden.

Însuși Donald Trump a raportat concluziile analizei lui Keshel cerând să facă ceva „imediat”.

Prin urmare, sistemul este perfect conștient de faptul că casa cărților construită în noiembrie începe să se clatine din ce în ce mai mult.

A treia parte a planului lui Trump: doborârea oamenilor cabalei

A treia parte a planului lui Trump pare să fie strâns legată de a doua, și anume aceea de a lovi și scufunda membrii cabalei și ai partidului democratic care au susținut această fraudă.

Primul mare democrat care urmează să cadă pare să fie Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York care și-a transformat statul într-o adevărată închisoare în aer liber similară cu cea văzută în filmul lui John Carpenter, „Escape from New York”.

Cuomo este practic la colț. Mai multe femei l-au acuzat de hărțuire, iar instituția Partidului Democrat l-a abandonat practic. Nancy Pelosi și Joe Biden cer în mod deschis demisia sa.

Cu toate acestea, guvernatorul nu pare să aibă nicio intenție de a renunța. În schimb, el a pregătit memorii defensive în care sunt atașate imagini ale altor politicieni democrați care îmbrățișează și ating oamenii în public.

Mesajul, nu prea acoperit, pare a fi clar. Dacă democrații încearcă să-l arunce pe Cuomo, Cuomo poate deschide sertarele cu privire la scandalurile lor.

Unul nu devine guvernator al celui mai puternic stat din lume fără să cunoască cele mai sângeroase și nespuse secrete ale înaltei societăți din New York.

Trump a înțeles deja perfect domeniul de aplicare exploziv al cazului Cuomo și a definit luna august ca o perioadă destul de fierbinte pentru ceea ce se poate întâmpla cu privire la acest scandal.

Dacă Cuomo intră în modul kamikaze, bomba explodează și ar putea lovi puternici membri democrați apropiați guvernatorului din New York.

Cealaltă piesă apreciată care este atinsă indirect de un scandal major este George Soros. Fostul său mâna dreaptă, Howard Rubin, care lucra pentru finanțatorul născut în Ashkenazi este acuzat că a abuzat și a violat mai multe femei .

Unul dintre ei a spus că Rubin în timpul unei sesiuni de BDSM i-ar fi strigat că ar fi violat-o ca și cu „fiica sa”.

Acum, acest scandal ar putea fi de o jenă enormă pentru Soros, deoarece unul dintre cei mai de încredere bărbați ai săi, dacă acuzațiile vor fi confirmate, s-ar dovedi a fi un violator în serie și, eventual, și torturatorul sexual al propriei sale fiice.

Este destul de ușor să ne imaginăm că, dacă Rubin s-ar simți încolțit, ar putea oferi niște informații incomode despre fostul său angajator, George Soros, în speranța de a ușura o posibilă condamnare.

Ar trebui menționat, de asemenea, momentul acuzațiilor acestor femei împotriva puternicilor din statul financiar profund.

Până acum nu spuseră nimic. Se pare destul de probabil ca aceste femei să fi găsit curajul să vorbească acum pentru că li s-a oferit o protecție care pare să provină de la bărbații lui Trump.

Creierul strategiei de a scufunda oamenii cabalei pare să fie el însuși: Donald Trump.

Cea mai importantă piesă de pe tablou, totuși, încă nu a sosit și este omul care a jucat un rol cheie în operațiunea teroristă coronavirus: Bill Gates.

În acest sens, ar trebui înregistrat un interviu destul de singular acordat de Gates CNN .

În acest interviu, magnatul Microsoft a simțit nevoia să-și ceară scuze pentru legăturile sale de 10 ani cu Epstein.

Ceea ce pare anormal este faptul că Bill Gates a simțit abia acum nevoia de a se distanța de pedofilul care lucra pentru Mossad.

Pentru a înțelege ce l-a determinat pe bărbatul vaccinat să-și ceară scuze, trebuie să ne întoarcem în martie anul acesta, când Melinda Gates a cerut divorțul de soțul ei.

Ziarele au scurs zvonul că Melinda ar fi cerut divorțul de soțul ei, Bill, pentru intimitatea ei cu un pedofil.

Cu toate acestea, această explicație pare, de asemenea, incongruentă. Epstein a murit cu doi ani mai devreme. Aceste mese intime au 10 ani, iar Melinda Gates nu a scăpat niciodată de jenă în ultimii ani.

Senzația este că Melinda Gates s-a îndepărtat de soțul ei chiar înainte ca acesta să poată fi lovit de un scandal major.

În mod similar, omul cartelului farmaceutic părea să vrea să anticipeze consecințele și repercusiunile pe care le-ar putea aduce acest eventual scandal care l-ar vedea implicat în pedofilul Epstein.

Prin urmare, Statele Unite par aproape de un fel de redde rationem. O bătălie care a început cu câțiva ani mai devreme între Trump și armata loială acestuia, pe de o parte, și puterea globalistă care dorește cu disperare să recâștige controlul asupra Americii, pe de altă parte.

Statul profund încearcă să lanseze un ultim asalt pentru a încerca să recucerească Statele Unite. Strategia acestor cercuri este de a încerca să se infiltreze în armata americană pentru a-i aduce în slujba intereselor cauzei finanțelor internaționale.

George Soros este deja foarte activ în această privință prin intermediul unuia dintre foștii săi colaboratori care coordonează un program de identificare a „extremiștilor” din armata SUA.

Semnele acestei ciocniri între armata loială lui Trump și forțele statului profund încep deja să fie văzute în țară.

Canalul american One America News a raportat cum s-au înregistrat mișcări ale trupelor armatei pe teritoriul american. Roy Potter, fost membru al serviciilor de informații militare americane, a confirmat aceleași mișcări complet anormale.

Potrivit lui Potter, Pentagonul le-a ordonat oficialilor să „păstreze casele ordonate” , o expresie care înseamnă să păstreze suficiente cantități de alimente și apă în casele lor pentru a face față unei situații de urgență.

Prin urmare, ceea ce este în desfășurare este o bătălie ale cărei consecințe sunt mult mai relevante și decisive decât cea purtată de Abraham Lincoln împotriva familiei Rothschild care dorea deja să asigure stăpânirea absolută asupra acestei națiuni în secolul trecut.

Această națiune a fost concepută inițial de francmasonerie pentru a prelua rolul unei noi Atlantide, o superputere care avea misiunea de a trage restul lumii către ordinea mondială totalitară dorită de marea putere transnațională.

Acum, însă, soarta, sau Providența, voiau să fie incredibil de cealaltă parte a baricadei, atât de mult încât, împreună cu Rusia lui Putin, și-a asumat rolul de katekon politic.

Prin katechon, în acest caz, înțelegem acea forță care împiedică apariția societății autoritare globale dominate de o figură tiranică anticristică.

Prin urmare, luna august pare să fie plină de evenimente care să schimbe nu numai destinul Americii, ci și al întregii lumi.

Cercurile globaliste sunt perfect conștiente că direcția pe care o iau Statele Unite va influența direcția pe care o iau restul lumii.

Prin urmare, suntem pe cale să ajungem la un nou și probabil ultimul capitol în acest război dintre Noua Ordine Mondială și Donald Trump.

Contraofensiva lui Trump a început deja de săptămâni și începe să-i lovească pe cei mai proeminenți bărbați din statul profund.

Statul profund, la rândul său, va încerca totul și va încerca să lanseze asaltul final în special împotriva Italiei, Europei de Vest, Israel și Australia.

Lipsesc prea multe piese decisive pentru a finaliza Marea Resetare, dar Davos va încerca totuși să o facă până la capăt, chiar dacă aceasta înseamnă o înfrângere inevitabilă.

Prin urmare, ultimele luni ale anului 2021 vor fi cele care vor decide calea pe care o va lua întreaga umanitate, cuprinsă, pe de o parte, de aderența totalitară a finanțelor internaționale și, pe de altă parte, de perspectiva de a putea reveni să trăiască ca oameni liberi după ce au plătit un preț foarte mare.pentru distrugerea economică și morală efectuată de guvernele corupte europene servitori ai puterii globaliste.

Vor fi luni tulburi, deoarece cabala din delirul său de atotputernicie va încerca oricum să avanseze.

La sfârșitul acestui război spiritual, chiar înainte de a fi doar material, va fi posibil să ne întoarcem pentru a vedea lumina.

Momentul calculului pare să fie cu adevărat peste noi.

Acest blog este susținut de contribuția cititorilor. Dacă doriți să ajutați și informații gratuite, faceți clic mai jos.

← Guvernul militar este asaltul final al Noii Ordini Mondiale asupra Italiei
37 de gânduri despre „ Bătălia finală dintre Trump și Noua Ordine Mondială va decide soarta Americii și a lumii ”