Trump anunță viitoarea carte despre alegerile din 2020

De Rita Li
17 mai 2022 Actualizat: 17 mai 2022

 

Fostul președinte Donald Trump le-a spus susținătorilor pe 14 mai că scrie o carte despre presupusa fraudă a alegătorilor la alegerile prezidențiale din 2020 , intitulată „Crima secolului”.

„Nu cred că te vei bucura. Vei fi foarte deprimat când îl vei citi, dar vrem să-l eliminăm din motive istorice”, a spus Trump în timpul discursului său de o oră la Centrul de Convenții Austin din Texas, ca parte a turneului mai amplu al Libertății Americane,  care adună conservatori . in diverse orase din tara.

Adresându-se sâmbătă unei mulțimi de mii de persoane în calitate de ultimul vorbitor, după fostul secretar de stat Mike Pompeo, Trump a criticat buletinele de vot prin corespondență și a făcut aluzie că voturile au fost falsificate în timpul depozitării.

„Începe atât de devreme și apoi vor să termine târziu, nu?” a spus Trump în timpul discursului său. „Aceasta este cea mai mare farsă, furt. Aceasta este una dintre cele mai mari crime din istoria țării noastre. Și din păcate, procurorii nu vor să facă nimic în acest sens.

„Aceasta este crima secolului. De fapt, scriu o carte despre asta numită „Crima secolului”, a spus Trump, care este autorul a aproximativ 20 de cărți, inclusiv cele mai cunoscute ale sale „The Art of the Deal” din 1987 și „Our Journey Together”. ”— prima sa carte de când și-a părăsit mandatul, cu peste 300 de fotografii oficiale de la Casa Albă.

Anunțul nu menționa nicio dată de lansare.

Fotografie Epoch Times
Fostul președinte al SUA, Donald Trump, vorbește în timpul turneului American Freedom la Centrul de Convenții Austin din Austin, Texas, pe 14 mai 2022. (Brandon Bell/Getty Images)

De asemenea, Trump i-a încurajat pe participanții la miting să urmărească „2000 Mules”, un nou documentar al lui Dinesh D’Souza , descris ca fiind o dezvăluire a „fraudei alegătorilor pe scară largă și coordonată la alegerile din 2020.

„Este cel mai grozav documentar pe care l-am văzut vreodată”, a spus fostul președinte. „Este atât de impactant și este determinant.”

Filmul analizează înregistrările telefoanelor mobile asociate cu imagini de supraveghere a urnei de vot. Realizatorii de film au spus că volumul buletinelor de vot introduse în cutii și faptul că oamenii – descriși ca catâri – au mers la mai multe cutii pentru a-și arunca buletinele de vot arată că ceea ce s-a întâmplat a fost ilegal, deși unele state permit oamenilor să adune buletinele de vot de la anumite persoane și să le arunce. oprit.

Trump a afirmat că reforme precum noile cerințe de identificare a alegătorilor și scoaterea în afara legii a casetelor de trimitere și a finanțării private ar contribui la asigurarea securității alegerilor și a justiției pentru viitor, potrivit declarațiilor sale din 14 mai.

Pe lângă chestiuni naționale, cum ar fi inflația, educația publică și securitatea granițelor, Trump a evidențiat, de asemenea, câțiva candidați GOP pe care i-a susținut la eveniment, pe măsură ce se pregătesc mandatele de mijloc. A avut loc cu 10 zile înainte de tururile primare din Texas din 24 mai, când candidații se vor înfrunta cu rivalii care candidează pentru funcții de stat și locale.

Printre vorbitorii de sâmbătă se numără și Donald Trump Jr. și fostul consilier al lui Trump, Kimberly Guilfoyle. Turul cu fostul președinte va face următoarea oprire la Memphis, Tennessee, pe 18 iunie.