În mai puțin de 5 luni…

Mesaje primite
x

Cornel Iliescu

8 iul. 2020, 22:46 (acum 13 ore)

către bcc: eu
„Este doar o mască” se va transforma în „Este doar un vaccin”, in scurt timp. În mai puțin de 5 luni, guvernele au împărțit cu succes lumea în „purtători de măști ascultători” și „persoane egoiste care refuză să poarte măști”.
În mai puțin de 5 luni, guvernele au dictat ce evenimente sunt permise și la care avem voie să participăm și care nu sunt permise. Protestele violente sunt acceptate și încurajate, în timp ce întrunirile și sărbătorile familiale nu sunt permise. A canta „vesnica pomenire” in mod clasic, cu contact fizic cu hainele vecinului, reprezinta un „pericol pentru siguranță”, dar statul la cozi si imbulzeala la supermarket nu reprezinta un pericol.
În mai puțin de 5 luni, guvernele au reușit să închidă numeroase întreprinderi mici si mijlocii, în timp ce îmbogățesc marile corporații în care are interese si firmele lor de casa.
În mai puțin de 5 luni, guvernele de pe glob au convins oamenii să creadă că o societate fără bani cash este un lucru bun – de frica unui virus imaginar.
În mai puțin de 5 luni, guvernele au închis școlile și a restructurat educatia – sub pretextul „siguranței publice”.
În mai puțin de 5 luni, guvernele au demonstrat cât de ușor pot accepta oamenii temători restricționarea de libertati fara nicio premisa științifica. Guvernele au facut din frica principiul conducător în majoritatea populației din Europa, SUA și aproape oriunde altundeva din lume. Insa cetățenii nu se tem de oamenii aflați la putere, care sunt responsabili pentru disparitia libertăților și a mijloacelor de trai. Ci se tem de vecinii lor, de familie, de contactul uman și de aerul pe care îl respiră. Guvernele au a fabricat isterie.
În mai putin de 5 luni, guvernele de pe glob au redus poporare libere la sclavi ai sistemului care îi oprimă. Persoanele care poartă măști „pentru un bine mai mare”, vor fi primele care se vor înscrie pentru noul vaccin, care va avea zero teste de siguranță. Grav este ca acest vaccin va fi folosit de guverne ca factor de excludere de la diverse servicii, evenimente. Sa vedeti când vi se spune că nu puteți intra într-un magazin fără dovada vaccinului Covid-19 sau sa mergeti la medic, fără dovada că nu sunteti un „risc” pentru alții.
Realizati că guvernul nostru ne-a dresat cu succes la ce ore să iesim afară, unde avem voie să mergem și cum vor fi educați copiii noștri – în mai putin de 5 luni!
Majoritatea populației urmează orbeste indicatiile si impunerile ilegale, doar pentru că li se spune că trebuie, sunt obligati sa faca asta. Ei vor repeta, de asemenea, acest comportament si cu vaccinul pentru „virusul care a distrus planeta”.
Evident, nu a fost nicio secunda vorba „doar despre o mască”, ci despre control. Controlul total asupra indivizilor de pe intreaga planeta.
TREZIȚI-VĂ, ROMÂNI!!!!