NICIO MOŢIUNE DE CENZURĂ NU POATE SPĂLA MIZERIA MORALĂ A LUI IOHANNIS, PONTA ŞI TĂRICEANU
10 Oct 2019 10:06  Written by Criterii 

 La această oră nu ştiu care va fi rezultatul moţiunii de cenzură, dar ştiu că indiferent de vot mizeria morală a lui Iohannis, Ponta şi Tăriceanu nu va putea fi spălată.
Iohannis promite să distrugă Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie, bizuindu-se pe faptul că românul simplu nu înţelege, fiindcă nu se preocupă, care este treaba cu această instituţie. El vrea să le facă pe plac procurorilor care au coborât în statul subteran pentru a fi, la rândul său, ajutat să scape de dosare şi să îşi ţină inamicii politici, de azi şi de mâine, sub control.
La rândul său, Ponta spune că vrea un guvern cu PSD, dar fără Dăncilă şi Fifor. O fi politica prostituţie, dar nici chiar aşa. Este ca şi cum unul, la însurătoare, ar spune că vrea mireasa dar fără părinţii ei. Dacă mireasa acceptă, înseamnă că e o nenorocită. Vrei o nenorocită ? Da, pe Ponta nu l-ar deranja.
Despre Tăriceanu nici nu mai vorbim. Toate discursurile sale împotriva statului paralel s-au evaporat, omul face acum jocurile lui Iohannis, ceea ce nici prin gândurile cele mai negre nu mi-ar fi trecut.
Moţiunea poate trece sau nu, mizeria morală a acestor oameni este deja istorică.
Gheorghe Smeoreanu