CD
1.350 aprobate
denitsoc@gmail.com
149.102.242.198
.
.
Excelent articol, ce urmareste linia istorica a blestemului Malthusian altoit cu patima profitului in hybrizii khazari.
Ma bucur sa vad in paginile acestui website asemenea articole ce dezvaluiesc originele Raului care ne inconjoara. Trebuie sa ne cunoastem bine dusmanii ca sa putem supravietui.

Mai trebuie spus ca Julien Sorell Huxley, fratele romancierului Aldous, s-a implicat în crearea Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) și a devenit primul ei director general, al organizației în 1946. Unde in primele două săptămâni, a lansat o broșură de 60 de pagini despre scopul și filosofia UNESCO, ca document oficial. Au existat, evident, mulți oponenți conservatori ai “umanismului său științific”. Ideea lui de a restrânge creșterea populației prin controlul nașterilor a atras o anatema atât de la Biserica Catolică, cât chiar și de la Cominternul sovietic.

Pe lângă preocupările sale internaționale și umaniste, interesele sale de cercetare au acoperit evoluția în toate aspectele ei, etologie, embriologie, genetică, antropologie și într-o oarecare măsură domeniul infantil al biologiei celulare. Eminența lui Julian ca avocat al evoluției controlate, și mai ales contribuția sa la sinteza evoluționistă modernă, i-au dus la acordarea Medaliei Darwin a Societății Regale în 1956.