Scrisoare de la un evreu care știe să spună „mea culpa”!
No issue detected

surena10 hours ago
.

Ma întristează câteva aspecte.

În primul rând aspectul pecuniar cu despăgubirile, dovada ca Israelul nu a dorit aflarea adevărului, ci un țap ispășitor de care să profite, inclusiv la repatrierea evreilor din România.

În al doilea rând primim informația de la d-ul Puiu, căruia ii mulțumim, și nu de la ambasada Israelului, de la ministerul de externe.

În al treilea rând, nu s-a făcut „o corectură” a „criminalului” a.i să se știe „peste mări și țări” că România a făcut obiectul unei „erori judiciare” și că nu suntem vinovați de pogromul de la Iași. Această anatema încă nu a fost ridicată.

În al cincilea rând, Israelul dă dovadă de obrăznicie să ceară compensații separate pentru acest pogrom după ce a primit compensații pentru „6 milioane” de evrei, compensații care au ajuns într-o sumă ridicolă (raportată la valoare) la victimele ori urmașii victimelor, dovada clară ca holocaustul a devenit o industrie de estorcat bani și bunuri în numele victimelor și nu de aflare a adevărului, de căutare a celor vinovați, de aflare a adevăratelor victime și de depistare a impostorilor. Nimeni nu vorbește de impostorii holocaustului, deși unii au fost dovediți chiar de supraviețuitori. Paradoxal s-au luat masuri împotriva celor care demascau impostorii.

În al șaselea rand, Germania prin plata compensațiilor cumpăra responsabilitatea doar față de evrei, dar cum rămâne cu țiganii, cu slavii, cu comuniștii, cu grecii, francezii, românii, austriecii uciși ori cu tezaurul și obiectele de patrimoniu furate din Grecia ori importurile din România neachitate și care astăzi ajung la jumătate din PIB ul României, după o estimare în care nu se iau în calcul rechizitele, distrugerile armatei germane pe teritoriul României.

În al șaptelea rând, unul dintre capetele de acuzare la adresa Mareșalului este pogromul de la Iași, un om este in continuare crucificat pentru un păcat, o crimă pe care nu a comis-o, o armată are onoarea pătată în timp ce Germania și Israelul fac un troc ordinar în care cred că plata unor compensații rezolva problema.

În al optulea rând, nu va exista nici un fel de recunoaștere a „erorii judiciare”, să nu ne îmbătam cu apă rece. Vă dați seamă că dacă această „eroare judiciară” ar fi recunoscută ar ridica semne de întrebare și la celelalte țări acuzate de holocaust, de pogromuri împotriva evreilor și care au plătit compensații, alături de Germania, Israelului.

Cutia Pandora odată deschisă poate însemna aflarea și găsirea de noi dovezi care pot demonstra legătura între naziști și sionisti, trucurile lor, culpabilitatea evreilor sionisti la genocidul și pogromuri la împotriva evreilor, la industrializarea și exploatarea holocaustului în interesul sionismului în dauna victimelor și a urmașilor acestora.

În concluzie românii vor rămâne în continuare vinovați pentru că minciuna spusă și scrisă (sutele de articole, interviuri, zecile de cărți, de memorii, de filmulețe, reportaje) ca adevăr a devenit ADEVAR.
D-ul Călin are dreptate! Trebuie să le cerem daune morale pentru că vor să falsifice „ADEVARUL” pe care s-au străduit atâtea decenii să-l prezinte și cu care ne-au bombardat, ne-au culpabilizat și ne-au anatemat, că suntem antievrei (arabii sunt și ei semifinale iar antisemitismul ar însemna că ești împotriva tuturor semitiilor) și criminali.